Sharon den Adel naar songfestival?

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. gj schreef:

  Dan zijn we toch echt weer terug bij de absolute top van onze talentenpool. Ik hoop het!

 2. Tippy2 schreef:

  Zou geweldig zijn als zij meedoet met een nummer van Armin..yippie!!

 3. RobbieR schreef:

  Hopelijk heeft zij het liedje klaar en is deze goed gekeurd.
  Liedje van Armin van Buuren. Live kan zij het mooi uitvoeren.

 4. ray schreef:

  Ik ga me zeker niet blij maken zolang het nog niet zeker is.
  Ik denk dat ze alleen het nummer schrijft met muziek van bv Armin.

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Ik zou het erg leuk vinden als Sharon gaat. Prima zangeres en ook zeker een podiumpersonality.
  Alleen als zij toch gaat, gaat mijn voorkeur meer uit naar Within Temptation-achtige muziek. Armin-muziek kan door vele andere artiesten gebracht worden. Het zal in uiteindelijk resultaat niet veel verschil maken of Sharon den Adel of bijvoorbeeld Sharon Doorson het zingt. De muziek van Within Temptation is uniek en heeft meer jury-ingang, denk ik. Maar eerst maar afwachten of ze het wel werkelijk wordt. Cornald Maas zal in zijn vuistje lachen om al die wilde gokjes op de artiest…:)

 6. Nordman schreef:

  Verwacht niet dat zij gaat als zangeres in ieder geval. Dezelfde krant meldde een tijdje terug dat de AvroTros moeite heeft om topartiesten te strikken voor volgend jaar, of was dat puur speculatief? Zal wel iets anders zijn.

 7. Lilly schreef:

  Het klinkt haast te mooi om waar te zijn….maar het zou echt gaaf zijn als zij het gaat doen!

 8. rene schreef:

  Ik las net dat ze ook meedoet aan de vlaamse versie van de Beste Zangers?? Als dat zo is zal ze ook zeker bereid zijn aan het songfestival mee te doen. Goede keus!

 9. Esmee schreef:

  Zou helemaal geen slechte keuze zijn!

 10. Hebbuzz schreef:

  Als je je website op zwart zet en aankondigt met een bericht te komen, verwacht ik eerder een afscheidstournee of einde van de band Within Temptation. Die een paar verschrikkelijk goede nummers had, in de jaren ’00.

  Als Sharon gaat hoop ik
  Dat zij ‘het’ nog kan.
  Een goed gothic nummer heeft dat in drie minuten past.
  Er een hele show omheen gebouwd gaat worden.
  Iets meer spektakel mag wel.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Het lijkt me ook waarschijnijker dat Within Temptation stopt. Ik denk dat dit vrijdag wordt aangekondigd.
   Daarna gaat Sharon solo. Ze heeft zich al laten contracteren voor de Vlaamse versie van de ‘Beste zangers van’,voor 2018. Ik denk nog steeds dat AVROTROS eerst een mededeling gaat doen met concrete datum en tijd dat een artiest aangekondigd wordt en daarvoor pers uitnodigt. Dat heeft de omroep nog niet gedaan.
   En ja, natuurlijk kan ze het nog. Vrij recentelijk deed Within Temptation nog concerten van Moskou tot Tjamtjaska en van Parijs tot Bukarest. Het lijkt me niet dat ze het zingen dan verleerd is. Bovendien live optredens op You Tube van niet lang geleden waar zemet Armin van Buuren en het Metropole Orkest ‘In and Out’ ten gehore brengt.

 11. Michael Adam schreef:

  Ik hoop het zo ontzettend dat dit waar is. En dan inderdaad heel graag met een DJ !!!!!

 12. riccardo schreef:

  Wat ik me afvraag is dat, stel je kent haar niet, hoe geloofwaardig komt het dan nog over. Ze is in de veertig. Gothic/metal of dance? Het zou een erg verrassende kandidaat zijn. In haar geval zou ik de gok aandurven maar ik verwacht niet dat ze het wordt. Dergelijke authenticiteit en impact nummers zoeken we liefst wel.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Je bedoelt: als je over de veertig bent, hoor je geen dance of metal meer te zingen, maar richt je je nog 100% op ballads of het levensied? Deze vrouw zit nog midden in de scene, heeft haar vaardigheden behouden en ziet er jong uit. En het argument ‘je kent haar niet’ is bij haar niet zo van kracht. Heel Europa kent nog Within Temptation en nog steeds zie ik op buitenlandse message boards hoop op WT voor Nederland.
   Nogmaals, ik denk niet dat ze a.s. vrijdag haar deelname aan het ESF aankondigt, maar als ze later wel door AVROTROS als kandidaat of als componiste wordt aangekondigd, zou ik er geen problemen mee hebben.

   • riccardo schreef:

    Nee, dat bedoel ik niet. Maar of het ESF publiek dat dan en masse als positief ervaart daar twijfel ik wel een beetje aan. De Stones treden ook nog op, het kan wel. Van mij mag ze ons verrassen, graag zelfs!

  • rene schreef:

   Goeie act: rolator Gothic

 13. Paysbart schreef:

  Ik ben voor :-)

 14. Marek schreef:

  Ze stoppen met Within Temptation. Website staat op zwart.
  Zij gaat echt niet naar het songfestival hoor.

  • rene schreef:

   WT stopt, Sharon gaat solo. Fantastische promotie van je eerste solo album, zo een songfestivalletje

 15. Kenny schreef:

  Ik zou het ook leuk vinden als zij gaat. En hopelijk komt ze dan inderdaad met een soort within temptation achtige muziek, want dat gaat het veel beter doen dan met een DJ. VRIJDAG WETEN WE HET \^o^/

 16. RobRotterdam schreef:

  Ik geloof er niets van dat zij gaat, dat zou dan een slechte oudere(!) versie worden van Loreen…………waarom loopt Nederland altijd jaren achter?

  • Tippy2 schreef:

   Alsof Loreen zo jong was, en rare vergelijking…

  • Tippy2 schreef:

   Alsof Loreen zo jong was, een rare vergelijking…altijd wat te zeiken Rob?

  • robbert-rotterdam schreef:

   En dus als je dance gaat doen, ben je automatisch een kopie van Loreen. Iedereen die dance doet, doet Loreen na?
   Bovendien, Sharon is een heel veelzijdige zangeres. Als ze zou worden gekozen is het ook afwachten met wat ze precies komt. Anouk kwam ook met iets anders dan men verwachtte.

  • Good Riddance schreef:

   Reacties in de trant van dat iemand té oud of ontzettend lelijk is (niet zozeer hierover, maar überhaupt op sociale media soms) vind ik altijd nogal hypocriet. In tijden waarin discriminatie een urgent maatschappelijk thema/debat is, vind ik het eigenlijk wel opmerkelijk hoe men zich immers ondertussen wél structureel en schaamteloos schuldig maakt aan schoonheidsdiscriminatie en leeftijdsdiscriminatie, en zulke discriminatie (evengoed op basis van iets waarvoor geen keuze bestond) blijkbaar (of nee, eerder vrij evident) wél prima is en vaak gebagatelliseerd word.

   • Good Riddance schreef:

    Persoonlijk heb ik er i.i.g totaal geen problemen mee als een oud of “lelijk” persoon gestuurd word, MITS het liedje maar goed is. De Songfestival winnares van 2007 uit Servië was (bijv) ook niet per se bijster knap, maar ze zong prachtig en had een prachtig liedje. En ze won, dus zo zie je maar. Als je echt een fenomenaal goed liedje hebt (en indruk maakt met de performance) straalt dat erdoor heen. En andersom geldt exact hetzelfde: je kunt wel zeldzaam knap of jong zijn, maar als je een slecht liedje hebt, redt je het niet. Ik bedoel maar.

    Voor de geïnteresseerden, hier wat meldenswaardige statistieken:

    Begrijp me niet verkeerd hé, want laatst viel me zelf juist nog op dat de Songfestival winnaars over het algemeen vooral 20’ers zijn (heb het net nog even concreet uitgezocht en in de afgelopen 10 jaar is er geen één Songfestival winnaar geweest die 35+ is… geen één! Er zijn zelfs maar 2 personen ervan die überhaupt in de 30 zijn: Nikki (30, hoewel haar mede zanger 21 was) en Jamala (32) voor de rest zijn het allemaal 20’ers (en Lena die net 19 was) dus zo’n (ongeveer) 80% zoiets van de Songfestival winnaars in de afgelopen 10 jaar, zijn 20’ers. (Van de SF winnaars in de afgelopen 20 jaar, zaten wel iets meer oudere mensen, al zijn jongere winnaars ook daar in de meerderheid. Al moet je erbij in rekening houden dat er, respectievelijk/o.h.a, iets meer jongere dan oude artiesten meedoen aan het SF, alleen daardoor is in beginsel de kans al procentueel hoger dat een jonge artiest wint.)

    Oudere winnaars komen recentelijk dus (relatief) zelden voor (en “lelijke mensen” die door hun lelijkheid in de tv en film wereld vaak minder kans maken) en ja, waar heeft dat nou exact mee te maken, vraag ik me af? De marktwaarde van “oudere” en “lelijke” mensen is misschien minder hoog? En bij knappe mensen is het natuurlijk zo dat ze door hun zeldzame schoonheid nou eenmaal een meer geïmponeerde indruk maken op mensen. De wereld is hard.

 17. Jan Greeve schreef:

  Laat dit alsjeblieft waar zijn…

 18. Luuk schreef:

  Dit zou geweldig nieuws zijn! Keep my fingers crossed.

 19. Gijs schreef:

  Wat als t een combi van alle speculaties is? Within Temptation houdt ermee op, maar Sharon gaat solo voor Nederland naar Lissabon!

  • Good Riddance schreef:

   Ja, of dat het dadelijk alsnog gewoon Maan of zo blijkt te zijn! Alsjeblieft niet zeg. Van mij mag Thomas Azier gaan (mits goed liedje) had hij maar het nummer ‘Red Eyes’ of ‘Babylon’ bewaart voor het Songfestival!

   Persoonlijk weet ik eigenlijk niet of ik Sharon überhaupt een goede keuze vind, ik wacht eerst maar eens het liedje af van de artiest die gaat. Je moet nooit té snel juichen als een kwalitatief goede, gerenommeerde artiest gaat, want met de kwaliteit van de artiest en alle hits in het achterhoofd, zijn mensen blijkbaar soms geneigd te denken ‘dat dat sowieso zal gaan scoren’ zonder dat ze überhaupt het liedje hebben gehoord waarmee de artiest gaat (denk aan de inzending van dit jaar, vóór hun inzending werd door sommigen op sociale media gezegd ‘Hen moeten we sturen, die blazen heel Europa weg!’) net alsof je met talent alleen wint, nee, een liedje scoort. Dus daarom zal ik ook nog niet juichen als het een geweldige artiest blijkt te zijn, want dat is volstrekt zinloos als ze dan volgend jaar met een flut liedje aankomen…

 20. rene schreef:

  RobRotterdam:
  Ik geloof er niets van dat zij gaat, dat zou dan een slechte oudere(!) versie worden van Loreen…………waarom loopt Nederland altijd jaren achter?

  Ben je kapster??? Behalve de pruik zie ik geen overeenkomsten… ;)

 21. Richard schreef:

  https://m.youtube.com/watch?v=knDfIais13M Ja zie helemaal zitten, afgelopen mei nog live opgetreden met Armin, check deze zetting act en jurk BAM

 22. Tippy2 schreef:

  Act en jurk te gezocht voor t songfestival, doe maar een beetje normaal svp

 23. robbert-rotterdam schreef:

  riccardo:
  Nee, dat bedoel ik niet. Maar of het ESF publiek dat dan en masse als positief ervaart daar twijfel ik wel een beetje aan.

  Tja, of het ESF publiek dat en masse als positief ervaart? Dat weet ik ook niet. Persoonlijk vind ik het niet zo belangrijk wat het ESF publiek vindt, daarmee bedoel ik de fans. Die hebben vaak specifieke voorkeuren die vaak niet representatief zijn voor de gemiddelde kijker, laat staan juryleden.

  • riccardo schreef:

   Ik doe btw in het geheel niet aan leeftijdsdiscriminatie. Ik twijfel toch wel een beetje aan hoe geloofwaardig een mevrouw van ergens begin veertig overkomt die dingen doet die je op zo’n / dit podium veel eerder in de categorie ‘jong’ zou plaatsen. Dat is alles. Verder was ik nogal positief.
   Met het oog op de volgende post , komt helemaal goed : ).

 24. Ronald schreef:

  BREAKING!!!!!!

  ER STAAT EEN VIDEO ONLINE VAN DE KANDIDAAT DIE NEDERLAND GAAT VERTEGENWOORDIGEN!

  VOLGENS MIJ GAAN WE WINNEN MET WAYLON!!

  https://youtu.be/JWbCnZ1cCu0