Lissabon live: Degelijke repetitie voor Sennek

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. RobFinland schreef:

  Dat Trijntje Oosterhuis Shot beloofd niet veel goeds…………….

 2. RobbieR schreef:

  En nu maar hopen dat de regie/plan van Waylon wel is opgepakt.

 3. RobbieR schreef:

  Ha dat lezen wij hier niet, camera werk was al beter tijdens de derde repetitie.

 4. gj schreef:

  Oh oeps. Trijntje.

  We mogen vrezen.

 5. RobFinland schreef:

  De Barbara Dex Award is alvast gereserveerd voor Sennek………

 6. Nordman schreef:

  Hans lijkt een beetje in de herhaling te gaan vallen, mag hopen dat het bij onze inzending toch allemaal anders is. Maar ik verwacht veel close ups bij Waylon, en tsja eerlijk is eerlijk, Waylon’s gezicht moet ook goed in beeld worden gebracht, die man zorgt met zijn mond dicht al voor heel wat punten ;-)

  Over Sennek dan, ik lees hier en daar gematigde tot prima reacties over haar optreden. Zang is beter dan op de preparty’s , maar verder vindt men dat er te weinig gebeurt. In het filmpje vind ik het moeilijk te beoordelen. Camerawerk moet top zijn anders zie ik haar de finale niet halen zo tussen Albanië en Tsjechië.

 7. Ria NL schreef:

  Ik vind Sennek goed klinken tijdens haar 1e repetitie, beter dan tijdens de diverse pre-party ’s en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt, want dit geweldige liedje verdient een finaleplaats

 8. Wim1970 schreef:

  Ik snap niet wat er zo bijzonder is aan Tsjechië. Ik denk dat de grootste verrassing wordt dat Tsjechië de finale niet haalt.

 9. Max Mark schreef:

  Pfffff gelijk zeuren vrezen negatief etc.

  Ik lees op verschillende blogs prima reacties. Net alsof erbij Blanche veel gebeurde of bij Salvador. Dit gaat gewoon makkelijk naar finale.

  En om nu meteen te paniekeren over Waylon en zijn optreden. Lijken me allemaal een beetje voorbarig.

  Zet em op Sennek en België. Gewoon weer een finale met de twee lage landen.

 10. Kim Sanders schreef:

  Ik weet niet zo goed wat ik van haar outfit moet denken.. Maar zang is prima en het lied is te goed om in de semi te blijven steken, denk toch wel dat de finale voor Belgie binnen handbereik ligt.

 11. Marc schreef:

  Prima gezongen, maar sààààài! En dat haar en die jurk! Flinke tegenvaller, na onverwacht goede optredens van Azerbeidzjan en Albanië! Werk aan de winkel België!

 12. Björn schreef:

  Ik ben blij na het horen van dit fragment! Ben wel niet volledig weg van de outfit, maar mss op beeld komt dit heel goed over met het licht enzo.. Ik denk ook dat je hier geen bombastische act moet verwachten en het lied vraagt er ook niet naar! Dit moet in een intieme setting gebracht worden en met Sennek als hoofdrol (geen dans of andere dingen)… Go Belgium!

 13. gj schreef:

  Men mag vrezen. Men mag kritisch zijn.

 14. Br@m schreef:

  De zang van Sennek is goed maar haar presentatie is saai en haar kleding wat muffig. Kan hier niet echt laaiend enthousiast van worden.

 15. Tippy2 schreef:

  Ben ik nou de enige die niet van dat schelle gezang houdt? Hoor er nooit iets over maar ik kan het nummer niet afluisteren, doet zeer aan mijn oren..

 16. Michael Adam schreef:

  Misschien zijn er nog aspecten van het optreden die nu nog niet naar voren komen, die het geheel wat opkrikken. Het zou eeuwig zonde zijn als dit liedje de finale misloopt. Go België!!

 17. robbert-rotterdam schreef:

  Ik blijf het een prima nummer vinden. Zo te zien blijft ze wel een eenzame wolvin op het podium en zijn de backings verdekt opgesteld. Bij sommige bijdrages begrijp ik dat, maar niet hier.

 18. SW schreef:

  Ze loopt een beetje verdwaald rond op het podium, dat is jammer.
  Ik had ook (i.p.v. zwart-wit) een bruin-oranje staging verwacht. Ik vind dat meer bij het liedje passen.
  Ze zingt zeker niet vals, maar als ze omhoog gaat met haar stem (‘Before it all’) vind ik dat erg schel klinken. Op de plaat vind ik dat mooier klinken.

  In een interview vertelde ze dat ze niet erg content waren met hoe de Portugese crew hun plan hebben aangepakt. Ik verwacht dus dat de 2e repetitie anders zal zijn qua staging.

  • Will Geerts schreef:

   Zag dat interview met die strandjeanette ook op Songfestival.be. Maar ik zag helaas ook hun Engelse vertaling: “terugsturen” vertaalden ze als “resent” ipv. sent back. Resent heeft een totaal andere betekenis in het Engels. Hoe amateuritisch !

 19. Tippy2 schreef:

  Ik krijg het gevoel dat het heel moeilijk gaat worden voor Sennek..

 20. dick schreef:

  Blijf het best een interessant nummer vinden maar die act…. ik weet het niet. Bij een dergelijk nummer moet er wel wat gebeuren op het podium en zoals het er nu naar uitziet gaat het het hem niet worden dit jaar. Het nummer verdient wel een finale wat mij betreft,