Lissabon live: Inzending uit Estland staat als een huis

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Br@m schreef:

  De beelden zijn me net iets te kort maar voor mij is dit dé favoriet dit jaar. Het is zo anders dan de rest en ze zingt zo loepzuiver en mooi. Dit wordt geheid finale en ik reken toch wel op een top 3 notering. Dit is toch vele keren beter dan Israël, Bulgarije, Frankrijk en Tsjechië (om er maar een paar te noemen).

 2. Björn schreef:

  Wauw! Ik denk dat ik dit nog goed ga vinden lol… Recht naar de finale :-)

 3. SW schreef:

  Ik vind dit dus helemaal niets.
  De Portugese omroep had ook (naast LED-screens) projectoren moeten afschaffen. Geen visuals = geen visuals denk ik dan.
  Maar dit gaat natuurlijk wel gewoon naar de finale, want er zijn ook mensen die dit wél leuk vinden :).

 4. S@ga schreef:

  De winnaar van 2018 is….hét kleed.
  Goede zangeres met middelmatig nummer, slaapverwekkend!

 5. Michael Adam schreef:

  Mijn winnaar.

 6. Matje schreef:

  Dame zingt erg mooi maar men had haar een beter lied moeten geven in plaats van een gimmickjurk. Voor mij hoeft dit niet meer op een ESF . Ergens onderaan mijn top43.

 7. Nordman schreef:

  Ik blijf erbij, het is geen Voicefestival en geen Visualfestival, dus winnen? Nee, dat verdient het wat mij betreft niet, daarvoor is het lied m.i. niet sterk genoeg. Tuurlijk gaat het naar de finale en ook een hoge positie innemen, maar winnen zou ik teveel van het goede vinden. Wat indruk maakt zijn haar zang en visuals, meer niet.

 8. Bjorn schreef:

  Dit gaat het niet zo goed doen als dat de bookmakers verwachten. Finale ja maar geen top 5

 9. Toine schreef:

  Neeeeee; zo niet mijn ding!

 10. Ria NL schreef:

  Ik vind Elina ‘s stem erg mooi, maar ik had graag iets meer gezien van deze repetitie om een beter oordeel te geven. Het lied vind ik mooi en goed genoeg voor een finaleplaats.

 11. RobbieR schreef:

  Ik vind het prachtig, blij dat het goed ging met mijn nr 1)

 12. Betty Beyond schreef:

  <3

 13. robbert-rotterdam schreef:

  Afgrijselijke inzending. Zingende jurk probeert indruk te maken en dat zal voor een deel ook lukken.
  Dit zal een van de inzendingen zijn die gaat profiteren van de nieuwe juryregel. Als de ene helft van de jury dit goedkope kitsch vindt en de andere helft zich blind staart op de mooie stem, gaat dit toch punten krijgen. Dit gaat meer dan eens gebeuren, dus finale. Maar persoonlijk zou ik deze zingende robe heel goed kunnen missen in de finale.

 14. Roel schreef:

  Mooi voor de Efteling…

 15. dick schreef:

  You hate it or you like it en ik behoor van meet van af aan bij de tweede club. Crossover die dit keer wel goed in elkaar gedraaid is, daar waar de Zweden en de Roemenen onder andere het destijds niet echt begrepen hadden. Live blijft dit kennelijk ook staan als een huis. Absolute finalist en kanshebber op een hoge notering in die finale.