Lissabon live: Keert Ryan het tij voor Ierland?

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Kenny schreef:

  In 2014 had ik Ierland heel graag in de finale gezien. Dit jaar hoef ik Ierland weer niet in de finale te zien. Ik vind dat Ierland betere nummers kan sturen. Next year maybe.

 2. Dirk Marko schreef:

  Ik zie Ierland heel graag in de finale met dit lied.
  Als ze op het podium de clip een beetje kunnen benaderen heb ik goede hoop!

 3. SW schreef:

  Ik vind het zelf een prettige bijdrage uit Ierland. Ryan zingt goed en het nummer valt op in z’n eenvoud.
  De reacties op de stageshow zijn ook vrij positief lees ik. Dat is fijn.
  Dit staat in mijn top-10 voor dinsdag, maar het gaat echt heel lastig worden voor Ierland: Israël, Estland, Bulgarije, Tsjechië, Griekenland, Cyprus, Oostenrijk, België, Armenië, Litouwen, Finland, Azerbeidzjan…. dat zijn er al 12! En dat voor 10 plekken!

 4. Michael Adam schreef:

  Dit lied verdient absoluut de finale, maar met deze vele anderen… Ik kan me niet herinneren dat we zo een geweldig sterke semi voorbij hebben zien komen.

 5. Ria NL schreef:

  Ik vind het lied mooi klinken maar de dansers komen wat rommelig over.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Precies!

  • Nordman schreef:

   Op beeld kan dat natuurlijk weer heel anders zijn. De Ierse delegatie moet de juiste keuze maken, want ik lees op verschillende blogs dat er nog werk aan de winkel is wat betreft cameravoering.

 6. Br@m schreef:

  Fantastisch dit korte filmpje. Ik vond dit al een heel mooi nummer en de clip super maar live staat dit ook als een huis. Ik gun deze bijdrage een finaleplaats al zal dat niet meevallen maar soms zit geluk in een klein hoekje.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Bah. Ik had deze inzending in de loop van de tijd al in mijn hart gesloten. Zelf geld op “Ierland kwalificeert zich voor de finale’ ingezet. Het had een oase kunnen zijn zowel qua geluid als qua beeld na vele drukke choreografieën. Wat doen ze? Ze laten twee ADHD jongetjes samen druk op het podium spelen. Ik vind dit een gemiste kans. De enige hoop is dat ze Ryan vaak alleen op beeld hebben en de jongens erbuiten, want anders profileert deze inzending zich niet genoeg als oase na de storm.

 8. Björn schreef:

  Wat een leuk fragment! Mss kan dit wel door de mazen van het net glippen en toch de finale halen?

 9. Marc schreef:

  Klinkt goed en ook leuke presentatie met die dansers en die sparkle! Zou het graag terug zien in de finale maar ja, in dit deelnemersveld waarbij bepaalde landen elkaar de hoogste punten gaan geven….

 10. Wim1970 schreef:

  Die dansers zijn inderdaad te adhd en übergay, less is more, zou ik zeggen. Er wordt teveel ingespeeld op de gay-scene, en daar hou ik niet van.

  • Br@m schreef:

   Te veel inspelen op de gay-scene…. en dat zeg jij??? Als hier één loopt te koketteren met gays etc. dan ben jij dat wel. Jij bent bv. wel degene die overal dat Griekse vriendje van je bij moet halen.

 11. Nordman schreef:

  Ryan klinkt goed en ik moet zeggen dat ik het slim vind om de dansers mee te nemen. Ryan alleen met gitaar was ook weer standaard geweest, al werkt dat nog steeds. Het sneeuweffect is een leuke toevoeging, maakt het net wat romantischer. Ik vind het nog steeds een twijfelgeval voor een finaleplek.

 12. GerardMartin schreef:

  Mag van mij naar de finale, dansers mogen thuis blijven.

 13. ~ René ~ schreef:

  Het lied vind ik erg mooi, oké het kabbelt, maar op een erg prettige manier. Het wordt goed gezongen en ik vind de dansers het juist naar een nog hoger niveau tillen. Ik zie geen adhd, ik zie liefde, speelsheid en samenhorigheid in dansvorm.

 14. Eddy schreef:

  Net zoals Francesco Gabbani verleden jaar de overwinning gemist heeft door een totaal misplaatste ”mise-en-scène”, doet Ierland hetzelfde met hun inzending.
  De zanger zou er baat bij hebben om het stil en ingetogen te houden … denk aan Tom Dice en zijn ‘Me and my Guitar’ ..
  Persoonlijk vind ik de dansers ook teveel van het goede … en al helemaal de ‘over-the-top’ choreografie .. en dat is spijtig want dit is een zeer mooi nummer gebracht door een uitstekende zanger … die voldoende charisma en charme heeft om in zijn uppie het publiek te overtuigen … nu staat het hele gedoe op de achtergrond haaks op de ingetogenheid van het nummer … erg jammer

 15. Esmee schreef:

  Het kan een leuk plaatje opleveren, maar het liedje vind ik niet veel bijzonders. Geen finale wat mij betreft.

 16. hein schreef:

  Idd
  Goed nummer maar die adhd dansers er bij. Hysterisch

 17. dick schreef:

  Eigenlijk geen onaardige inzending maar wat is in hemelsnaam de toegevoegde waarde van die dansers? Ierland is voor mij een twijfelgeval mbt kwalificatie.

 18. Inez schreef:

  Geweldig vindt ik het hij zingt mooi en de zanger is sweet en knap en de act heel mooi en het lied is mooi mannekes Ierland verdient om in de finale te zitten