Lissabon live: Mikolas weet nog niet te overtuigen tijdens eerste repetitie

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Hans P. schreef:

  “We gaan sowieso uit van de beste klassering ooit voor het land”…
  Dan zullen ze toch eerst de finale moeten halen, de eerste repetitie geeft nog geen aanleiding om te verwachten dat dat lukt. Was heel matig allemaal.

 2. Kenny schreef:

  Ik ben niet verbaast als Tsjechië niet de finale haalt. Ik vind het zelf geen leuk liedje.

  • Wim1970 schreef:

   Ik ook niet, kan weleens Dé verrassing worden dat Tsjechie de finale niet haalt

 3. Nordman schreef:

  In het fragment vind ik zijn optreden leuk en verfrissend overkomen. Absoluut naar de finale maar winst zie ik ook niet. Trouwens, kan iemand vertellen of er nog iets met het geraamte er achter gaat gebeuren of blijft dat zo? Ik dacht dat de “ribben” konden bewegen?

 4. Br@m schreef:

  Mikolas heeft flair en uitstraling en zijn nummer is opvallend genoeg om sowieso de finale te halen. Of hij daar hoog gaat eindigen zal afhangen of het geheel overtuigend genoeg overkomt. Maar het wordt zeker de beste score ooit van Tsjechië.

 5. Michael Adam schreef:

  Deze jongen heeft echt voldoende flair en charisma én een super leuk liedje om de finale te behalen. Mijn vrienden vonden dit lied er allemaal meteen uitspringen. Het is Tsjechië en Mikolas ontzettend gegund!

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ik wil geen conclusies trekken uit deze wideshots. Hier zien we duidelijk nog niet wat kijkers op hun televisiescherm zullen zien. Dus allemaal nog veel te vroeg. Op grond van het aanstekelijke nummer zou het de finale moeten halen, dus ik ben benieuwd naar de échte beelden in een latere fase.

 7. Singasong schreef:

  Verbaas je niet als dit niet doorgaat, voor het jr. songfestival zou dit geschikt zijn.NEXT

 8. Ria NL schreef:

  Zelf ben ik niet zo dol op het liedje maar ik zie dit de finale wel halen, maar ik geloof nooit dat dit gaat winnen

 9. Michael Adam schreef:

  Erg sneu dat hij gewond is geraakt vandaag, hopelijk valt het mee

 10. Björn schreef:

  Ik had dit heel lang als een 100% finalist op mijn lijstje staan. Maar de laatste week is het serieus beginnen dalen in kansen bij mij, en na het zien van deze beelden zou het me niet verwonderen als het een borderline qualifier zal zijn.

 11. patje schreef:

  dit ZEILT naar de finale, jongens toch als jullie hier al aant twijfelen dan vraag ik me af wat je wel leuk vind??

 12. SW schreef:

  Mikolas is gevallen tijdens de eerste run-through en ligt nu in het ziekenhuis voor zijn rug…

  Ik heb dit liedje ook niet in mijn Spotify-lijst staan, maar vind dat hij het erg goed doet op het podium. Ik denk dat de jongere kijkers hier wel voor gaan stemmen. Juries hebben vast ook wel door dat dit een topper van een inzending is.
  Ik voorspel zeker een finaleplek en de kans dat Mikolas de top-10 haalt, acht ik ook erg groot!

 13. Nordman schreef:

  Heftig nieuws zeg, hopelijk knapt hij gauw op, want dit gun je niemand. Een artiest werkt hier maanden naar toe en dan dit…bah.

 14. dick schreef:

  Op basis van de gepubliceerde beelden hier ben ik nog steeds niet enthousiast over deze bijdrage. De zanger heeft wel iets (maar wat weet ik eigenlijk ook niet) maar om dat nou charisma of flair te noemen zoals dat door sommige gedaan is dat weet ik niet. Vocaal lijkt het tegen te vallen.