Lissabon live: Saara Aalto haalt alles uit de kast

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. patje schreef:

  het lied is al een niemandalletje, en dan wordt het zoals verwacht ook nog eens bombastisch gepresenteerd om dit niemandalletje te verdoezelen. hier ziet de jury én de kijker recht door heen.

 2. Tippy2 schreef:

  Wat een herrie

 3. Nordman schreef:

  Valt me eerlijk gezegd nog mee hoor met dat uitpakken, dit vind ik voor Saara’s standaard nog rustig haha. Outfits zijn gelukkig niet zo hysterisch, ziet er wel goed uit. Het lied is goed genoeg voor een finaleplek.

 4. Br@m schreef:

  Leuk nummer wat een beetje schreeuwerig gebracht wordt en dat is jammer. Nu landen als Litouwen en Kroatië positief opvallen moet Finland uitkijken want een uitglijder kan dit land zich niet permitteren. Het wordt dringen volgende week dinsdag voor kwalificatie.

 5. Luuk schreef:

  Finland gaat verrassen denk ik. Ik verwacht zelfs al stiekem een top 10 notering in de finale.

  • Max Mark schreef:

   Nou, ik denk eigenlijk dat Finland de finale niet haalt. Concurrentie is groot.
   Ik zou zoals het nu naar uitziet gaan voor Isr, Est, Bul, Alb, Cze, Aus, Lit, Gre, Aze en dan nog 1 uit het groepje: Bel, Cyp en Cro

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit 100x té. Dit is typisch materiaal uit de jaren 00 van deze eeuw, toen ze dachten dat hoe meer show je bracht, hoe beter de score zou zijn. Dat was destijds ook zo, maar ik denk dat het duidelijk is dat het voor dit decennium niet meer zo opgaat, zeker de laatste jaren niet.

  • patje schreef:

   100% weer mee eens

   • ~ René ~ schreef:

    Ook in de jaren 00 van deze eeuw zorgde 100x té niet voor een goede score, denk aan onze eigen Linda Wagenmaker.
    Ik kopieer een één zin uit het stukje van de redactie hierboven, en ik moest meteen aan Linda Wagenmakers denken …
    “Van de term “Less is more” heeft de Finse niet gehoord, (…) en met allerlei toeters en bellen probeert Saara haar optreden naar een hoger plan te trekken, (…). Door de vele bewegingen is Saara soms buiten adem en haar stem is schel en schreeuwerig”.

   • Wim1970 schreef:

    Ik moest ook meteen aan Linda Wagemakers denken.

 7. Ria NL schreef:

  Ik vind het een rommelig en schreeuwerig optreden, ik moet nog zien of Finland de finale haalt, ik heb daar wel mijn twijfels bij. Het liedje op zich vind ik niet slecht maar ook niets bijzonders.

 8. SW schreef:

  Vind het zelf stiekem toch wel een lekker fout nummer. Ik vind de prop die ze hebben meegenomen erg mooi.
  Bij de fans doet dit nummer het heel goed, maar die zijn ook erg gecharmeerd van een gillende vrouw die een net-niet moderne popsong zingt.
  Monsters zal het in de euroclub goed gaan doen, maar of dat ook het geval zal zijn op het Eurovisie is nog maar de vraag. Het is een sterke halve finale, waar eigenlijk 13 á 14 nummers door moeten gaan op basis van kwaliteit.

 9. Björn schreef:

  Lekker fout en camp, maar ik vrees dat dit gaat blijven steken in de halve finale!

 10. Paysbart schreef:

  Wat een flut optreden…. er zijn zeker 10 betere liedjes dus ik verwacht geen finale voor de Finnen.

 11. Kenny schreef:

  Hier hou ik niet van. Hopelijk geen finale.

 12. Leendert Jan schreef:

  Toch jammer, ik vind dit een leuk nummer en een goede zangeres. Maar die act moet eigenlijk superstrak zijn. Daar zijn de Finnen jammer genoeg nooit echt goed in.

 13. GerardMartin schreef:

  Ze schreeuwt als een Fins viswijf, liever maar eenmalig optreden van deze dame.

  • Netty schreef:

   Ik heb nog geen enkele positieve reactie van jou gehoord. Er gaan er per semi echt 10 door, hoor.

 14. Eddy schreef:

  Ik wist niet dat het alweer carnaval is!
  Die Saara toch, ze had zo mooi gepast in de zaalshows van André van Duin … twintig jaar geleden …
  Dit is hopeloos ouderwets en pure, zielige kitsch gebracht door een zangeres met een uiterst onprettige antipathieke uitstraling …

 15. Bandido - Georgia schreef:

  Het grootste probleem met deze inzending is en blijft de zangeres. Ze komt kil en hard over, en dan kun je nog zoveel gedoe om je heen meebrengen, maar daar red je het gewoon niet mee. Je moet toch als artiest ook een wat open houding hebben en dat heeft ze helaas niet.

 16. dick schreef:

  3 minuten kunnen ook heel vermoeiend zijn:-). Je kunt ook alles, nou zeg maar veel te veel doen om op te vallen als het muzikaal niet al te best is. Finland slaat de plank mis dit jaar wat mij betreft.