Barbara Dex Award voor VJR-Macedonië

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. gj schreef:

  Soms vraag ik me echt af wat er door mensen hun hoofd heengaat wanneer ze een outfit uitkiezen. Macedonië was de gedoodverfde winnaar dit jaar van deze prijs. Het is wellicht het mode dieptepunt in 63 edities. Ze mogen de prijs vernoemen naar Marija vanaf dit jaar.

 2. Johan schreef:

  Ze hebben hem dik verdient

 3. JoeyW schreef:

  Is er ook een award voor de best geklede artiest?

 4. Nordman schreef:

  Wat die zangeres van Eye Cue droeg kon echt niet. Ik wist niet wat ik zag. Vooral dat tweede outfitje was spuuglelijk. Een vrouw met smaak draagt zoiets niet!!

 5. peter31 schreef:

  Ik vond het zo’n leuk nummer! Maar dan die outfit, ik kwam niet meer bij van het lachen. Dik verdiend dus!

 6. Leendert Jan schreef:

  Altijd grappig, en het is haar inderdaad gegund. Bij de mannen vond ik Montenegro met afstand de slechtst geklede, wat een verschrikkelijk pak had hij aan.

 7. Toine schreef:

  Vond Sennek anders ook best een lelijke jurk dragen. Mijn hemel zeg….

 8. Ian Smith schreef:

  De bandana’s en de tweedehandsoutfits van Waylon’s dansers hadden anders ook niet misplaatst geweest in deze competitie. En dat vestje met tijgermotiefje? Ik zou het nog niet als tv-deken willen gebruiken.

 9. hein schreef:

  Idd dat enge campjasje van Waylon was mijn no1

 10. GerardMartin schreef:

  Hun onderbroeken waren ook niet om aan te zien…