Lissabon live: Spaanse verliefdheid in Lissabon

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. S@ga schreef:

  Gaan er echt kijkers stemmen voor deze bodemloze suikerpot? Bah…

 2. RobbieR schreef:

  Ik vind deze suikerpot wel smaken, ik vind het mooi.

 3. Ria NL schreef:

  Ik ook !! Ik vind het een mooi liedje dat hier regelmatig door de kamer galmt !! SUERTE ESPANA !!!

 4. Br@m schreef:

  Wat is dit toch een verschrikkelijk mooi nummer; mag van mij hoog eindigen want dat verdienen deze twee. Het wordt trouwens ook prachtig in beeld gebracht.

 5. GerardMartin schreef:

  Eindelijk na jaren weer eens een te pruimen liedje uit m’n tweede vaderland. Ik vind haar overigens stukken beter zingen dan hij maar we moeten het er maar mee doen.

 6. Rene schreef:

  Pfff.. mijn nummer 43, ik vind het erg zeikerig en zeurderig. Ik vind haar stem best mooi, zijn stem vreselijk. Het enige liedje dat ik op cd niet aan kan horen en na 2 seconden door zap. Heb het lied dan ook nog nooit volledig kunnen luisteren. En de intimiteit vind ik erg nep overkomen.

 7. Bjorn schreef:

  Spanje gaat met het Verenigd Koninkrijk vechten om de laatste plaats. Wat een vreselijke stem heeft die jongen, is er dan niemand in het Spaanse kamp die gezegd heeft dat hij totaal niet kan zingen?

 8. Nordman schreef:

  suikerzoet, maar er is nog altijd een markt voor. Ik denk dat het hoogst haalbare een lage top 10 noterig is en dat vind ik al vrij hoog voor dit lied, we zullen wel zien.

 9. Leendert Jan schreef:

  Ik heb echt niets met dit kleffe gedoe, en zijn stem is zó irritant.

 10. RobFinland schreef:

  Top 10 materiaal

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Ik geloof hier dus niet zo in. Het is inderdaad wel moeilijk te voorspellen, maar als ik op mijn eigen smaak en gevoel afga denk ik toch eerder rechterrijtje. Ik vind het allemaal net iets teveel Disney.