Lissabon live: Waylon zingt in buitenlucht Lissabon

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. sflover schreef:

  Hopelijk gaat hij ook nog ergens in een zaaltje voor een spiegel of camera oefenen om morgen perfect voor de dag te komen..

 2. Tippy2 schreef:

  Dat lijkt me niet verstandig, volgende week zijn we verkouden… kuch

 3. S@g@ schreef:

  Het plaatje is toch sterker mét dansers :D

 4. Nordman schreef:

  Ik hoop dat we morgen wat positievere reviews lezen. Ik kan inmiddels wel wennen aan die dansers en snap het nu ook wel, maar het feit dat dat zo lang moet duren (en echt niet alleen bij mij) en dat je dus de act moet uitleggen, zegt al genoeg. Misschien kunnen ze dat krumping opbouwen, zodat het niet direct een WTF momentje creëert. Dit lied verdient de finale in ieder geval. Ik wens Waylon en zijn team succes en we wachten maar even af….

  • Matje schreef:

   Wat men op tv gaat zien dat is het meest belangrijk en eigenlijk zegt Waylon dat ook. Mensen wacht ff af tot men de beelden op tv ziet.
   Tot nu toe vind ik de beelden die men ziet bij de tweede repetitie ( regiewerk) op een enkele uitzondering na erg mooi. Ook bij NL zal de regie erg belangrijk zijn en denk dat er nog wel wat speciale effecten gebruikt gaan worden. Maar zo een gebroken glas effect bij Oostenrijk hoeft voor mij niet , vreselijk!

 5. RobbieR schreef:

  Dit doet hij weer prima.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Nordman:
  Ik kan inmiddels wel wennen aan die dansers en snap het nu ook wel, maar het feit dat dat zo lang moet duren (en echt niet alleen bij mij) en dat je dus de act moet uitleggen, zegt al genoeg.

  Ja, dat is ook voor mij het probleem. Waylon en team hebben zo hun geheel eigen logica en kennis. Dat krumping een outlaw onder de dansen is, dat weten zij, maar voor tante Ulla uit Stockholm en oom Dieter uit Wiesbaden is country en krumping naar alle waarschijnlijkheid maar een vreemde en onlogische combinatie. Zij hebben die voorkennis niet. Doe je mee voor alleen het meedoen dan is er niets aan de hand, maar wil je gaan voor winstkansen dan vind ik dat je je wel in de positie van kijker moet inleven.
  Overigens ben ik nog steeds benieuwd naar het plaatje van morgen….

  • Jarno schreef:

   Daarvoor heb je commentatoren die het van te voren kunnen uitleggen.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Daarvoor zouden ze moeten zijn. Heb van vorig jaar ook gecheckt welke commentatoren bv de situatie van OG3NE (ziekte van moeder) aan de kijkers uitlegden. Duitsland deed dat wel, Engeland bijvoorbeeld helemaal niet en Frankrijk dacht ik ook niet (ben ik vergeten). Kijkers moeten niet afhankelijk zijn van hun commentatoren. Acts moeten voor zichzelf spreken.

 7. Ria NL schreef:

  Wat een leuk optreden van Waylon in Lissabon en wat is “Thanks but no thanks” toch een mooi liedje ….

 8. Singasong schreef:

  Ik vermoed dat het verrassingselement straks zit in technische beeld special/ effect trucjes , die nog nooit eerder zijn toegepast op het esc en zien wij pas bij of na de 2e rehearsel wat er toegevoegd wordt tijdens het echte optreden. Bij de generale repetitie moet de stage /beeld act echt in orde zijn omdat de jury dan hun stem geeft. Anders is er echt geen meerwaarde en connectie in de aanwezigheid vd dansers. Tevens is het zeer arrogant te beweren dat de kijker het(nog) niet begrijpt( dan zorg je dus dat ze het wèl begrijpen) maar gewoon afwachten moet tot ze het helemaal gezien hebben( omdat ie het verrassings element persee niet wilt verklappen). In geval het toch niet aanslaat ligt het probleem eerder bij team Waylon dat niet wilt aanvaarden dat het dansers concept simpelweg niet overkomt en dat de kijker dit totaal niet interessant vindt. M.a.w. het werkt dus niet en dat heeft de kijker allang door..

  • Hans schreef:

   Blabla van weer een zelfbenoemde expert.. Laat Waylon gewoon zijn ding doen en kom na donderdag met commentaar.

 9. Kenny schreef:

  Iedereen deed bij de video van de rehearsel erg negatief. Maar ik denk dat Waylon ons toch op een positieve manier gaat verassen. ;)

 10. riccardo schreef:

  Europa gaat het op deze manier, grumping zaken gewijs, niet oppikken, dat is een inschattingsfout, denk ik ook. Van wat ik gezien heb staat er wel een Act, dat is wat anders. Het zal in deze combi de gemiddelde smaak niet zijn.

  Ziet er gezellig uit hierboven.

 11. Esmee schreef:

  Leuke move van De Willem!

 12. Will Geerts schreef:

  Publiek lijkt ongeïnteresseerd te zijn in deze Hollandse glorie. Meisje op de achtergrond blijft zelfs naar haar smartphone kijken, zit daar waarschijnlijk op youtube het geweldige optreden van onze Sennek te bekijken.

  • RobFinland schreef:

   Outlaw

  • Truus Treurniet schreef:

   Helemaal niks aan die Belgische, met 1 punt mag ze al blij zijn.

   • Floor schreef:

    Hoorde gisteren dat België getipt wordt als de winnaar en Israël als 2e. Persoonlijk vind ik dat wel leuk, ik gun ’t de belgen wel. Gaan we volgend jaar naar Brussel…lekker dicht bij.

 13. Tippy2 schreef:

  RobFinland:
  Outlaw

  +1

 14. RobFinland schreef:

  Later vandaag gaan wij na de beelden en verslagen over Waylon en zijn act niet meer raar reageren, maar juist reageren dat het BIJZONDER is………

  • riccardo schreef:

   Dat zou mooi zijn : )

   De Krumpers hoeven als ze van de verhoginging springen niet in beeld. Dat stukje oogt erg als in we zijn de weg kwijt en rommelig. Anders dan dat wordt het volgens mij een flashy optreden. Mist nog net iets extra voor in de categorie spectaculair om het geheel dat laatste zetje te geven.

 15. José Korsten schreef:

  Wat kan iedereen toch zeuren! We moeten trots zijn op Waylon en achter hem staan. Als hij hoog eindigt is hij een held, als hij buiten de top 10 valt is hij een loser. Schaam jullie allemaal. Hij is en blijft een geweldige zanger. We mogen blij zijn dat hij ons land vertegenwoordigd. TROTS op deze TOPPER.