Duncan Laurence treedt voor vertrek Tel Aviv op in Amsterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ik heb meteen kaartjes gekocht!

  • Janneke schreef:

   Joehoeeee! Leuk Adam dat je ook gaat, ik ben er ook bij! Kunnen we Duncan alvast een beetje aanmoedigen voor Tel Aviv! Wie gaat er nog meer?

 2. Henny schreef:

  Duncan is toch ook wel bij Eurovision in Concert op 6 april? Ik zie hem (nog) niet in de line-up staan.

 3. Ria NL schreef:

  Ik hoop ook van harte dat Duncan zal optreden tijdens Eurovision in Concert.

 4. Rick schreef:

  Tuurlijk komt hij naar EIC en Zwitserland, Zweden, Slovenië, Griekenland dan ben ik blij ??

 5. xxx schreef:

  Ik kan het mis hebben,,maar ik vind dat er 3 weken voor EiC nog maar weinig deelnemers bevestigd zijn. Ik heb al tickets, maar zijn die dit jaar hun geld wel waard?

 6. Job schreef:

  Tot op heden heeft de organisatie 17 landen bevestigd. Dit is sowieso al je geld waard om ze live te bewonderen. Heb je de ticketprijzen gezien in tel aviv? Daarnaast gaf de organisatie laatst al aan dat er nog meer kunnen komen. Ze zijn ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de artiesten op die dag. Ik vind t pure mazzel dat ze zo veel moeite doen om al die artiesten naar Amsterdam te halen, al weer voor de 11e keer weer. Heb er al weer zin in.

  • xxx schreef:

   Uiteraard heb ik die prijzen gezuen, maat je mag EiC toch niet gaan vergelijken met ESC.
   Ik hoop dat er de kkmende weken nog een aantal namen bijkomen, zidst we weer ongeveer op het aantal van 2018 uitkomen.

   Tja en wat Duncan betreft weet ik niet of er voor hem wat te “winnen,” valt bij EiC.
   Zijn optreden zal heel kritisch bejeken worden door de concurerende landen. Het zal daar ook moeten staan als een huis, en wellicht wil men nog niet te veel prijs geven van de staging.

   • Bas schreef:

    Ik zou als ik jou was de website en social media van EIC maar in de gaten houden, want voorheen werden tot 1 week voor de show nog landen bekend gemaakt. Geweldig toch dat er net zo veel landen in Amsterdam zijn als in de finale van het ESF straks en dan nog met special acts er bij! Ofwel een avondvullend programma in een leuke zaal met veel bekende fans uit binnen- en buitenland. Ik heb er al heel veel zin in!!

 7. Simon Terpstra schreef:

  Duncan met Arcade

 8. Hennie schreef:

  Gewoon op podium, met muziekband zoals in Tel Aviv en de clip op de achtergrond. De huidige hype blijft dan nog wel even doorgaan. Mooi!

 9. Mike schreef:

  Duncan, wens je al het geluk van de wereld op ESF! Voor mij stuur jij het beste lied wat Nederland ooit gestuurd heeft. Mij maakt het niet meer uit of je 1e,5e of wat dan ook wordt, al zou ik het wel super vinden om het te mogen meemaken dat NL wint. Veel geluk!

 10. Marc schreef:

  Wat doet Duncan nu al in Tel Aviv?? Zie insta account..

 11. Ron schreef:

  De arena bekijken hoe Arcade tot zijn recht komt ?