Dit draagt Duncan Laurence op het songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

55 reacties

 1. Celine schreef:

  Niks mis mee, lekker casual, iets waar hij zich prettig in voelt.

 2. Sake schreef:

  Keurig!!

 3. Rick schreef:

  Prima kobaltblauw spijkerstof en past mooi bij decor.
  Piano kan interessant zijn ….
  Spannend…

 4. Damsco schreef:

  Ilse, waar ben je? Zo’n stijlvol en schitterend nummer en dan aankomen met zo’n muffige jaren ’80 outfit… hoe krijg je het voor elkaar? Laat hem gewoon een zwarte coltrui dragen of iets dergelijks. Ik geloof daadwerkelijk dat een lelijke outfit punten kan kosten (Trijntje, anyone?), dus ik snap deze keuze absoluut niet. Hoop dat iemand in het team eerlijk is t.o.v. Duncan en hem meedeelt dat dit er niet uitziet en mogelijkerwijs punten kan kosten. Alsjeblieft jongens, verander van outfit.

  • Sake schreef:

   Ha,ha,ha,dit ga je toch niet vergelijken met die jurk van Trijntje, kom op.
   Lekker casual, niks mis mee. Trouwens, ieder z’n eigen mening.

  • Frits schreef:

   Hou toch op! Drama queen dat je bent. Wat had Netta vorig jaar aan? En die kringloop jas van Salvador Sobral? Er is niks mis met deze outfit, Duncan gewoon lekker je ding doen!

  • Mvaneijk97 schreef:

   Tis maar weer je je druk om maakt

  • Max Mark schreef:

   Jeetje, wat een paniek joh. Je hebt nog helemaal niks gezien. Alleen de outfit. Maar helemaal niet hoe dat werkt met licht, hoe het eruit ziet op het podium, wat in beeld komt. Laten we ons nog even kalm houden. En niet gelijk paniek zaaien en ‘dingen stellig vinden’. Heb vertrouwen!

  • robbert - rotterdam schreef:

   Gelukkig doet Duncan gewoon waar hij zelf zin in heeft. Hopelijk luistert hij niet te veel naar de fans. Vraag je je dan niet af hoe dit met bepaalde belichting eruit ziet? Kan heel mooi zijn.

 5. Johan schreef:

  Duncan blijft zichzelf en dat past bij hem, suc6 met eerste repetitie Duncan

 6. Bloemetjesjurk schreef:

  De punten hangen in zijn geval niet af van de kleding. Prima het gaat om de zang en de visuele staging. Luister niet naar Damsco.

  • Max Mark schreef:

   Plus honderdduizend.
   Zo jammer om gelijk weer in zo’n hysterisch schreeuwmodus te schieten. Heb gewoon vertrouwen. Ze weten echt wel wat ze doen.

  • Lola 4 ever schreef:

   -100000000.
   Het is euroVISIE = VISUEEL = het oog wilt ook wat! Is al 20 jaar geen euroSONG meer! Zijn jullie dat allemaal vergeten?

 7. JECH schreef:

  Pak is prima, als hij zich er maar lekker in voelt, lekker neutraal

 8. Baik de Moer schreef:

  Oh nee dit kan écht niet…geef me gauw een zenuwpil, ik ben flabbergasted!?

 9. eric schreef:

  my god we leren het blijkbaar nooit. Verleden jaar dat gedoe met act omdat de artiest zo nodig eigenzinnig moet zijn. Nu de kleding waar hij eigenzinnig in is. Hij voelt zich er comfortabel bij….. ja ik ook in me jogging broek.

 10. JandeTaalregelman schreef:

  Misschien is het pak van Dunny van de jurken van Corry, Teddy, Lenny en Getty gemaakt….

 11. RobOranjeFinland schreef:

  Ik wil best positief blijven , maar deze outfit staat Duncan gewoon niet. Daar gaan onze kansen !

  • Mvaneijk97 schreef:

   Ga lekker ergens anders dom lopen doen Rob “Daar gaan onzr kansen” Netta zag er ook niet uit en won ook

  • robbert - rotterdam schreef:

   Wat een onzin. Laat hem dragen waar hij zich lekker in voelt. Een bepaalde categorie fans wil overal zeggenschap in hebben, lijkt het.

   • Lola 4 ever schreef:

    Sorry!! Niet meer van deze tijd!! De Azeri-man is 10000000x beter gekleed en past bij zijn act en lied. het complete plaatje klopt. stijgt niets voor niet op de 4e plek :P There goes the GAY votes , women votes en grandma’s votes . https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

 12. Hein schreef:

  Zoals hij aan kwam lopen op schiphol:.
  Zwarte koltrui etc…wauw.
  Maar ja smaken verschillen…hij heeft dit gekozen….niks mis mee

 13. GerardMartin schreef:

  Laat die jongen aub aantrekken waar ‘ie zich lekker in voelt!!

 14. Vince 2000 and whatever schreef:

  Het lijkt hem allemaal veel te groot te zitten. Wat hij aan had op Schiphol stond m prima mooi leren jasje met een coltrui.
  Toch ben ik meer benieuwd naar de act op het podium. Iig verwacht ik geen gouden Maneki Neko katten :p

 15. JECH schreef:

  Duncan naar 28% bij de bookmakers, vasthouden!

 16. S@g@ schreef:

  Coole casual outfit én ecologisch verantwoord. Top!
  Die piano maakt me wel héél nieuwsgierig…

 17. Maurice schreef:

  Ik vind t erg mooi. Let maar op: past prima bij de staging en het licht… t Gaat helemaal goed komen!

 18. Martijn schreef:

  Ziet er goed uit.

 19. Beer schreef:

  Mensen flippen ‘m nu al! Jullie zijn een parodie van jezelf.

 20. Damsco schreef:

  Tja, mensen kunnen kritiek hebben op mijn mening, maar ik zie het toch echt anders. Als je kans maakt om te winnen – en dat maken we – dan moet je niets aan het toeval overlaten. De eerste indruk (outfit) is derhalve enorm belangrijk. De outfits van Netta en Salvador waren niet spectaculair, maar wel een stuk stijlvoller dan Duncan z’n outfit.

  Nederlanders kunnen, zoals altijd, weer ‘mooi-weer politiek’ gaan spelen en doen alsof alles fantastisch is, maar uiteindelijk hebben we daar alleen onszelf mee. Los van hoe de staging eruit komt te zien, is deze outfit voor mij een grote ‘Nee’ en ja, daar baal ik enorm van. Zoals ik al zei: vorig jaar hadden we ook een geweldig nummer dat roemloos ten onder is gegaan vanwege een wanstaltige presentatie (staging én outfit).

  • Peter schreef:

   1. nummer vorig jaar was niet geweldig, zelfs een goede staging had geen betere plaats opgeleverd.
   2. Als Duncan zich hier goed in voelt, dan straalt hij dat ook uit.
   3. Benieuwd waarin jij elke dag loopt, dat moet wel heel stijlvol zijn, gezien je oordeel

  • S@g@ schreef:

   Ik vraag mij echt af wat er zo stijlvol was aan de outfits van Netta en Salvador? Netta leek weggelopen uit een carnaval winkel, terwijl Salvador net was gaan shoppen bij het Leger des Heils…

   • PeterV schreef:

    Omggg ha…..je hebt echt wel een punt hahahahah…maare denk eerder dat deze outfit juist ondergesteld moet zijn van de act en dat ie blend in het decor en belichting

  • Max Mark schreef:

   Damsco, punt is dat je nog niks weet. Natuurlijk: je mag het niet mooi of wel mooi vinden. Geen probleem. Maar je verwoordt het nu alsof Nederland zijn kansen vergooit. Of dat een ruim jasje ineens ervoor zorgt dat we niet hoog eindigen. Of dat het hele team bij elkaar moedwillig alle succes de kop indrukt. En dat wij dan hier aan de zijlijn, op deze blog, toevallig de enigen zijn die wel smaak hebben. En dan even vertellen wat wel zou werken.

   Ik zou gewoon even afwachten zonder meteen in zak en as te zitten over een te hoog zittende broek of ‘wanstaltig’ jasje. Juist dit jaar merk ik dat het hele team niets aan het toeval overlaat. Laat ik het zo zeggen: – en ik ben dan trots op mooi-weer-politiek – ik denk dat de outfit het geheel juist versterkt.

  • riccardo schreef:

   Je hebt het over lelijk.. ik zie dat echt niet. De kleur is zelfs erg mooi. Of deze meer basic uitstraling is waar je idealiter voor kiest op dit podium kunnen we over discussiëren. Dit zijn normale kwalitatieve items op een moderne manier gedragen. Het past wel bij hem.

   • Richard schreef:

    Op EiC en ook in Londen droeg hij toch ook zoiets? Toen heeft niemand geklaagd.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Alsof jouw smaak de standaard moet zijn.

 21. Dick schreef:

  Die jongen kan zelfs in een komozak het podium op. Het staat hem gewoon prima. Goeie kop erboven…. ben benieuwd naar de repetitie.

 22. Nordman schreef:

  Ik vind de kleding hem mooi staan. Het is erg minimalistisch, Scandinavisch en staat ook zeker niet iedereen. Gelukkig kan Duncan alles hebben. Enige waar ik van schrik: piano?????????????????? NEE! Ik had gehoopt dat hij er ging staat net als bij Eurovision in concert. Meer heeft hij niet nodig. Een piano act kan heel saai overkomen en wanneer scoort zoiets nou echt goed? Ik hoop zo dat ik het mis heb en dat we straks positieve reviews krijgen te lezen. Kom op Team Duncan, verras ons!!! We zijn nu een keer zooooooooooo dichtbij! Ik zou diep teleurgesteld zijn als het straks tegen valt.

 23. Ria NL schreef:

  Ik vind de kleding van Duncan erg mooi. Ik ben zo benieuwd naar de beelden van zijn eerste repetitie. Duncan heel veel succes, maak ze gek daar in Tel Aviv !!!

 24. Joost schreef:

  Ik vind de outfit niet verkeerd. Ik had Duncan ook niet in een net pak verwacht. Ik zie nu allemaal iets over een piano. Waar stond dat ergens????? Ik heb ook niet zoveel met de piano, maar ik wacht het maar af .

 25. Ron schreef:

  Duncan verteld dat zelf in het bovenstaande filmpje

 26. Hebbuzz schreef:

  Ik vind de outfit nogal duf en weinig sjiek. Allang blij dat hij niet zo’n belachelijke outfit als Eliot, De Toppers of broekpak als Trijntje aan heeft. Ik had wel zoiets verwacht omdat hij bij zijn vegan-look past. Ik vind het niet mooi, maar het stoort ook niet echt.

  • Hebbuzz schreef:

   Helemaal als hij achter een piano zit en Pannecoucke toch altijd de scenes donker houdt. :-P

 27. Truus schreef:

  geen piano aub !! dont Fak it up

 28. Truus schreef:

  ja een keyboard dus buh buh

 29. Lola 4 ever schreef:

  Dutch fashion looks cheap! Zei ik al jaren! Wy ay ay ay ay ay ay!!! Azeri-man is MODERN and HOT! Daarom staan ze nu op de 4e plek! LOl

 30. Jack schreef:

  kleding veel te ruim zeker op de schouders

 31. riccardo schreef:

  Ik ben niet van de mode politie maar iets dat in sfeer duidelijker matched met de cool vintage uitstraling van de elektrische piano?