Douze Points 2019 [19]: Ierland

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Br@m schreef:

  Dit lied doet me niet zoveel; ik vind het niet slecht maar ook niet goed. Gezien de grote concurrentie in deze 2e halve finale zie ik dit niet naar de finale gaan. Nr. 30 in mijn top 41.

 2. Edmol schreef:

  Hiervan gaan er een hoop in een dozijn. Niet echt onaardig maar ook zo weer vergeten.

 3. Sandertje schreef:

  Ja een leuk liedje maar het probleem is dat je het ook weer snel bent vergeten. Ik zou het niet erg vinden om het in de finale terug te zien, maar zie het niet de finale halen.

 4. JvE schreef:

  Ik vind Sarah d’r stem wel lekker, maar het nummer is te “zoutloos” om potten te gaan breken… 1.Armenië/2.Ierland

 5. Richard schreef:

  Kon uit soundtrack highschool the musical komen. Niet slecht maar vrees dat Ierland het lastig krijgt de finale te halen

 6. Robert schreef:

  Een goede performance kan natuurlijk altijd succes opleveren.
  Maar ik denk niet dat deze song veel kans maakt op een finaleplaats

 7. GerardMartin schreef:

  Het is voor mij een van de betere liedjes. Ik wilde in ieder geval 10 “te pruimen liedjes” vinden en omdat dat zéér moeilijk werd heb ik deze er aan toegevoegd. Mag van mij naar de finale maar zie ik niet gebeuren.

 8. Nordman schreef:

  Nummer dat total geen impact heeft. Je kan wel horen dat dit door Nederlanders is geschreven. Vlak. Dit gaat niet de finale halen. Ik vind de zangeres ook helemaal niet sympathiek overkomen. 37/41

 9. GerardMartin schreef:

  Op eenzame hoogte staat voor mij Nederland dit jaar. Met moeite heb ik er nog 9 bij gevonden voor mijn persoonlijke top 10. Dat zijn dan; Denemarken, België, letland, Noorwegen, Italië, Ierland, Tsjechië, Zwitserland en vooruit uit arremoede San Marino dan maar. De rest zal ik gelukkig nog maar één hooguit 2 x aanhoren.

 10. Michael Adam schreef:

  Echt een nummer dat absoluut niet storend is maar het gaat gewoon niet opvallen. Dit is echt zoiets dat jaren geleden Nederland had kunnen inzenden (en verrek, geschreven door Nederlanders) en dat we met zn allen dachten: dit klinkt toch prima?! Maar mensen gaan hier gewoon niet hun telefoon voor pakken…

 11. Wiepie schreef:

  Aardig nummer… niemansdalletje….

 12. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit heel aardig. Het is een écht liedje. Combinatie met koortje spreekt me erg aan. Helaas heb ik haar wel eens live horen zingen en toen bleek dat dit het toch nét niet was. En dat is jammer, want een liedje werkt alleen als de artiest het ook werkelijk in zijn /haar greep heeft. Typisch gevalletje van goede song, verkeerde zangeres. En niemendalletje? Die term vind ik voorbestemd voor o.a. San Marino en Finland.

 13. Ria NL schreef:

  Ik heb hier helemaal niets mee. Het hoeft dan ook wat mij betreft niet naar de finale.

 14. Placide schreef:

  Ierland is ook aardig de weg kwijt op het ESF. En dat voor een land dat de meeste overwinningen op zijn naam heeft staan. Misschien Johnny Logan maar weer eens uit de mottenballen halen?

  • Wim48 schreef:

   Ook Logan gaat daar geen verandering in brengen. Ierland heeft jarenlang profijt gehad van de verplichte taal en van de 100% die voor de oubollige ballades van Ierland ging. Sinds die 2 zijn weggevallen, is Ierland een hopeloos geval geworden met de adem van Zweden in de nek om ze van de troon te stoten.

 15. Henk schreef:

  Lekker liedje. Staat in mijn top tien. Ik verwacht er niks van maar ik luister er graag naar!

 16. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind hier niks bijzonders aan. En in deze sterkere semi, komen er nog een heleboel betere liedjes na, waardoor iedereen dit allang is vergeten na afloop. Ierland moet vrezen voor de laatste plaats dit jaar denk ik.

 17. 020Nick schreef:

  Ierland is met betere nummers in het verleden ook in de halve finale blijven steken (playing with numbers, 2015), dus dan vrees ik voor dit nummer helemaal t ergste

 18. Truus schreef:

  Houd het gewoon kort, geen finale ..doeii

 19. ed schreef:

  er is maar een lied dat we op tv 3 keer gaan horen dat is nederland 1ste keer halve finale 2 de keer finale en 3de keer na dat we gewonen hebben

 20. ed gentenaar schreef:

  er is maar een lied dat we op tv 3 keer gaan horen dat is nederland 1ste keer halve finale 2 de keer finale en 3de keer na dat we gewonen hebben

 21. Dick schreef:

  Waardeloze bijdrage van de Ieren. Kansloos.

 22. Stephan Dijk schreef:

  Vlees noch vis.