Douze Points 2019 [23]: Roemenië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Leendert Jan schreef:

  Ik vind dat het nummer interessant begint, ze heeft een aardige stem en in de muziek hoor ik best wat leuks. Jammer dat het in de tweede helft niet echt doorzet en niet veel meer gebeurt, op een onprettige, jammerende uithaal na. Daardoor blijft het allemaal nét een beetje te saai. Ik vrees voor Roemenië dat ze voor de tweede keer op rij in de semi zullen blijven steken.

 2. wiepie schreef:

  best goed gezongen….aardig nummer, maar kan er niet koud noch warm van worden. Ik weet alleen niet of een afgrijselijke clip met beroerd, overdreven playback een goede PR is.

 3. Br@m schreef:

  De vernieuwde versie van dit nummer is een stuk beter dan de versie die bij de Roemeense voorronde werd gezongen. Toch zal het moeilijk worden voor Roemenië om zich te kwalificeren voor de finale vanwege de grote concurrentie. Nr. 33 in mijn top 41.

 4. Nordman schreef:

  Niet slecht, maar….saai. Hoeft van mij ook niet naar de finale. 38/41

 5. JvE schreef:

  “On a Sunday” will be flying back on Friday ?
  1.Zwitserland/2.Letland/3.Moldavië/
  4.Arnenië/5.Ierland/6.Roemenië

 6. Placide schreef:

  Finale waardig? Dacht het toch echt niet.

 7. Michael Adam schreef:

  Ik begrijp dit lied nog steeds niet echt. Vind haar vrij zeurend zingen. Af en toe vind ik de beat wel lekker naar voren komen en het heeft iets donkers. Maar het is wat mij betreft geen hoogvlieger. Roemenië is een beetje de weg kwijt wat mij betreft.

 8. MarkusRotterdam schreef:

  Nou dit mag ook van mij stranden in de demi.
  Saai en repeterend..”e-e-e-e- ” No thanks

 9. Dick schreef:

  Boring.

 10. Ria NL schreef:

  Ik heb helemaal niets met dit zeurlied uit Roemenië. Ze mag wat mij betreft na haar optreden meteen weer terug naar huis.

 11. edmol schreef:

  Dit doet me niks, langdradig en onprettig in het gehoor

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Elk jaar is er altijd weer zo’n liedje dat ik altijd vergeet. En dit jaar is dat Roemenië. Er is niks dat me bijblijft. Slecht is het niet, maar gewoon erg doorsnee en daardoor verwacht ik eigenlijk niet dat dit doorgaat.

 13. GerardMartin schreef:

  Heel vervelend en zeurderig zeiklied. Wil het na die ene keer in mei nooit meer horen, dus zeker geen finale!