Douze Points 2019 [38]: Verenigd Koninkrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Liesbeth schreef:

  Jammer dat zowel het V.K. alsook Duitsland het gaan proberen met “een afdankertje”. Ben benieuwd wie hoger zal eindigen. Ik vond persoonlijk de uitvoering van Holly leuker dan deze versie.

 2. JECH schreef:

  Dit is mijn guilty pleasure, ik heb een zwak voor deze knaap en zijn enthousiasme. Vrolijk nummer, leuker dan Zweden. Plek 10-15

 3. Wim48 schreef:

  Gaat ‘m weer niet worden voor VK, gaat vechten om de laatste plaats, met Duitsland, Spanje en Frankrijk.

 4. wiepie schreef:

  het kind heeft geen goede stem hoor ik, alhoewel ik het nummer op zich wel kan pruimen. Het doet me veel denken aan Oostenrijk vorig jaar. ik ben bang dat ie live vreselijk zal af zal gaan.

  • Jan schreef:

   Oh ja, en dan win je ook die Engelse talentenjacht. Kijk eerst eens de live performance voordat je deze onzin schrijft.

 5. Truus schreef:

  Big ger big ger big ger. Teveel wafels naar binnengewerkt? Het knaapje vliegt teveel uit de bocht en schiet alle kanten uit. > nuf said.

 6. Stephan Dijk schreef:

  In elk geval beter dan Frankrijk, Duitsland en Spanje. Maar niet veel.

 7. Rick schreef:

  Sympathieke zanger met een boyband sound uit de jaren negentig.
  Waarschijnlijk geen top 15.

 8. dick schreef:

  Ik blijf me verbazen dat een land met een dergelijke poptraditie met niks beters op de proppen kan komen (en dat is de laatste jaren zo). Ook deze bijdrage is goed bedoeld maar eigenlijk helemaal niet zo best. De zanger heeft weinig uitstraling (helpt ook niet).

  • JP schreef:

   Helemaal eens. Hoe een land met zo’n music industry, die 3 liedjes van hun selection kon vinden… Respect voor San Marino dacht ik ineens. Straks zal het VK klagen dat wij geen punten geven. Nou, volgens mij zouden zij zelf niet op henzelf stemmen. Ik zeg bottom 5.

   Als zij voor een plek in de finale had moeten “vechten” zou het misschien anders zijn.

 9. Br@m schreef:

  Ik vind dit wel een leuke bijdrage en Michael een sympathieke vent. Ik zie Bigger than us ergens in de middenmoot eindigen want voor de laatste plaatsen is het te goed. Nr. 19 in mijn top 41.

 10. Richard schreef:

  Sympathieke zanger en liedje met gospel invloeden (niet verwonderlijk met John Lundvik als schrijver). Van de big 5 mijn 2e favoriet na Italië.

 11. Ria NL schreef:

  Inderdaad komt Michael Rice erg sympathiek over, maar het liedje doet me niet zoveel.

 12. Sake schreef:

  Supergoed lied, maar echt de verkeerde zanger erbij gekozen. Geen goeie stem!

 13. Nordman schreef:

  Erg generiek, erg voorspelbaar, erg ‘single van winnaar van random talentenjacht’….Vind ik dat erg? Nee. Denk ik dat het in de top 10 gaat eindigen? Ook niet, maar ik vind het wel een leuke inzending. De zanger oogt wel sympathiek en als het live als een huis staat, dan is een resultaat in het linkerrijtje wel mogelijk. 19/41

 14. Timo schreef:

  Wat is er toch met die Britten aan de hand? Hun uitslagen van de laatste 15 jaar zijn ronduit belabberd, en dat blijft natuurlijk erg vreemd voor een land als het VK. Het lijkt erop alsof de status van het ESF daar zo sterk is afgegleden dat ze geen goeie liedjesschrijvers en artiesten meer kunnen strikken. En dat ze het daardoor noodgedwongen zonder kwaliteit moeten doen. De ambities lijken al jaren verdwenen.

  Het VK presteert op hetzelfde niveau van landen als Macedonië, San Marino en Zwitserland. Met als verschil dat de Britten elk jaar automatisch in de finale mogen staan. Maar anders bleven ook zij keer op keer in de halve finale steken.

 15. GerardMartin schreef:

  Alweer een Zweeds lied! Hj had beter al z’n geld in de wafelzaak van z’n moeder kunnen steken en er zelf achter de toonbank kunnen gaan werken want dit is weer helemaal niks. Zeer matige zanger met drukke bewegingen. Zoals al eerder gezegd met Frankrijk, Duitsland en Spanje ergens helemaal onderaan.

 16. JECH schreef:

  Wat een diepgang, vooroordelen en zogenaamde lolligheid. Beoordeel iemand op zijn zingen, niet op zijn uiterlijk. Niets geleerd van Duncan en de vele andere pestverhalen?

 17. Placide schreef:

  Ook het Verenigd Koninkrijk is al jaren de weg kwijt op het ESF. Daar zal ook dit jaar niet veel verandering in gaan komen net als Spanje, Duitsland en Frankrijk. Alleen maar gunstig voor onze Duncan.

 18. Michael Adam schreef:

  Niet slecht deze Britse inzending. Gaat dit heel hoog eindigen? Nee. Maar is dit wanstaltig slecht? Ook nee. Vist compleet in de vijver met Zweden en beide nummers hebben gebreken wat mij betreft.

 19. Dirk Marko schreef:

  Spanje kan nog wel eens verrassen als het goed gebracht wordt.
  Dit nummer van Vk wordt een middenmoter, rechter rijtje van het scorebord.

 20. Bandido - Georgia schreef:

  Slecht is dit nummer niet, maar ook niet bijzonder. En die zwaar aangezette gospel backings kunnen niet verhullen dat het verder weinig om het lijf heeft. Diezelfde backings kunnen ook niet verhelpen dat het nummer veel te hoog gegrepen is voor deze matige zanger. Ik zie dit qua studioversie nog wel ergens in de middenmoot terechtkomen, maar qua zang ben ik bang dat dit live grandioos door het ijs zakt. En dan gaat het meedoen voor de laatste vijf plekken, net als Duitsland.

 21. riccardo schreef:

  Het is als nummer veel minder dan de Zweedse variant en daar ga je dan toch mee vergelijken. De zanger komt in interviews leuker en sympathieker over dan wat ik hem op het podium zie doen. Matige inzending weer, misschien een paar plaatsen hoger dan de vorige keer.

 22. MarkusRotterdam schreef:

  Nee nee nee!

 23. Frank schreef:

  Rick Astley anno 2019
  Voor nu beetje achterhaald

  • robbert - rotterdam schreef:

   Rick Astley? Zou hij wel willen. Was wel van een hoger kaliber..

 24. edmol schreef:

  Dit vind ik een totaal oninteressant nummer, kandidaat voor de laatste plaats.

 25. Leendert Jan schreef:

  Hij doet aanstekelijk zijn best dit ontstellend zwakke nummer goed te verkopen. Dit gaat m weer niet worden voor de Britten.

 26. robbert-rotterdam schreef:

  Het is best een mooi nummer. Helaas wordt het volledig verknald door deze Michael, doordat hij het nummer alleen maar extravert zingt en daarbij breed met zijn armen blijft zwaaien. Het mooiste vind ik altijd als in een liedje zowel introvert als extravert gezongen wordt. Gevoelig waar mogelijk en naar buiten in delen van het refrein, waar uitgepakt mag worden. John Lundvik zou het waarschijnlijk veel beter gekund hebben.