Douze Points 2016 [9]: Servië

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Francesca schreef:

  Wat zong ze gisteren GEWELDIG, wat een goede stem heeft Nevena. Ze is denk één van de beste vocaliste dit jaar.

 2. Sake Boskma schreef:

  Woooow, kwaliteit, dient beloond te worden met en hoge klassering! Finale, top 10!

 3. MarkusRotterdam schreef:

  Dit nummer is een beetje bij mij aan het groeien, hoewel ik de stem van de zangeres niet altijd even aangenaam vindt. Daarnaast…mens laat die Engelse zinnetjes weg. Verpest de charme van het lied en dat steenkolen-Engels is gewoon niet om aan te horen.

 4. Sake Boskma schreef:

  Jaaaaaa, topkwaliteit. Verdiend een hoge positie! Finale, top 10 vervolgens!

 5. Placide schreef:

  Deze dame kan een aardige stem opzetten, maar ben het helemaal eens met bovengenoemde. Laat dat engels weg. Het verziekt het hele lied. Elk jaar zijn er weer artiesten die dat moeten doen. Houd daar toch eens mee op.

 6. Michael Adam schreef:

  Fantastisch!!! Een van de mooiste nummers van het jaar. De stem van deze vrouw is ook echt geweldig. Ik hoop zeker dat dit de finale haalt!

 7. riccardo schreef:

  Het raakt me niet. Je ziet iemand die best goed en nogal hard zingt. Ook geen hele sterke compositie volgens mij in een genre dat ik niet goed kan plaatsen. De paar woorden Engels wordt het ook al niet interessanter van. Not for me.

 8. Timo schreef:

  Geen slechte inzending, maar ik vond Nevena’s liedje op het Junior ESF in 2007 eerlijk gezegd beter!
  Ik geloof ook niet dat dit mee gaat strijden voor de overwinning… Wel kan Servië natuurlijk rekenen op veel punten uit de buurlanden.

 9. Jve schreef:

  Nevena brengt het nummer goed en professioneel,het nummer op zich doet me niet echt veel,maar behoort voor mij wel bij de finalewaardige nummers. 1.Cyprus/
  2.Wit Rusland/3.Tsjechië/4.Servië/
  5.Montenegro/6.Hongarije/7.Finland/
  8.Slovenië/9.Polen

 10. Truus schreef:

  Dramatische balkan ellende , kan hier echt niets moois aan vinden maar dan ook echt niets..

 11. RobbieR schreef:

  Ook een groeier bij mij, nu plaats 16

 12. Nordman schreef:

  Aardige balkan ballad, heb ze beter gehoord. Voordeel voor de Serven: er zijn weinig ballads in semi 1 en het is de enige balkan ballad, dus finale acht ik zeker haalbaar. 27/41

 13. Leendert Jan schreef:

  Ze zingt heel goed, wel jammer dat het lied een enorm lange grijze baard heeft. Kwalificatie voor de finale is zeker geen gelopen race voor Servië.

 14. 020Nick schreef:

  Dit nummer ligt zo zwaar op mijn maag dat ik waarschijnlijk halverwege naar de keuken ren om een biertje te pakken.
  Als ik een vrouw drie minuten lang zo had willen horen mekkeren was ik wel hetero geworden..

 15. robbert-rotterdam schreef:

  Nevena zingt goed. Zonder meer. In de categorie balkan-ballades, vind ik dit echter niet een hele goede. Er zijn in de geschiedenis betere geweest. Bovendien vind ik die terugkerende Engelse zin onvergeeflijk. Voor mij is het óf je zingt het hele lied in je eigen taal, óf het hele lied in het Engels. Alle compromissen vind ik storend en vreselijk onzinnig. Ze dienen geen enkel doel. Haalt ze de finale niet, dan is dat jammer voor haar, maar ik zal het niet erg vinden.

 16. Br@m schreef:

  Ik weet het niet met dit nummer. Het is niet slecht maar ook zeker niet goed. Zal een twijfelgeval worden of dit zich gaat kwalificeren voor de finale. Ik vrees van niet maar wellicht zit ik er naast. Nr. 29 in mijn top 41.

 17. Ria NL schreef:

  Ik vind het lied zeker niet slecht maar ik ben het met de mensen eens dat het Engels er niet in had gehoeven. Verder vind ik Nevena een prima zangeres, en ik hoop op een finaleplaats voor Servië.

 18. Beer schreef:

  Het zijn maar acht woorden Engels.

  Ik vind het prachtig en ze gaat volledig revanche nemen voor 2013, waarvan ik eerder het idee heb dat dat lied haar ook maar overkwam.

 19. GerardMartin schreef:

  Ze heeft zeker geen slechte stem maar het lied vind ik niks, ene oor in andere uit. Dat engels is inderdaad geheel misplaatst.

 20. edmol schreef:

  Mooie bijdrage vind ik, zeker finalewaardig. Dat Engelse stukje is ook volgens mij irrelevant en overbodig.

 21. dick schreef:

  goeie zangeres, nummer zou pak em beet 10 jaar terug misschien zelfs top drie gegaan zijn maar is nu wat mij betreft achterhaald. Gaat zich zeker kwalificeren.