Douze Points 2019 [11]: Georgië

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. riccardo schreef:

  Zeker te zijn van dat je niet door bent lijkt me ook een apart gevoel. Waarom dit? Waarom zo?

 2. MarkusRotterdam schreef:

  Ik kan met de beste wil van de wereld dit nummer niet begrijpen. Er moet echter wel iets goeds aan zijn want die blonde gaat helemaal uit d’r dak. Misschien nog even 6 x beluisteren…

 3. Br@m schreef:

  Zo goed als ik de Georgische bijdrage van vorig jaar vond zo belabberd vind vind ik dit gedrocht. Één van de allerslechtste inzendingen van dit jaar. Nr. 35 in mijn top 41.

 4. Timo schreef:

  Georgië is mijn minst favoriete land op het ESF. Sinds hun eerste inzending in 2007 hebben ze mij echt nooit kunnen boeien… En dat geldt helaas dus ook voor dit jaar.
  Hoewel Oto het waarschijnlijk goed bedoelt, ben ik bang dat dit nummer niet goed klinkt in de gemiddelde Europese oren.

 5. Job schreef:

  Nou, ik denk dat die blonde dame redelijk uit haar dak gaat omdat het lied voor Georgiërs een emotionele lading heeft (en Oto erg populair is in Georgië). Het gaat over de Russische bezetting van Zuid-Ossetië. De passie van Oto vind ik mooi en vooral het einde met het mannenkoor doet me wel wat. Echter duurt voor mij de opbouw van het lied wat te lang. En ik vind t zeker geen zekerheid dat ze de finale NIET gaan halen ivm de belabberde kwaliteit van semi 1.

 6. Sake schreef:

  Oooooh, NEE!!

 7. Jve schreef:

  Een van de dieptepunten van deze halve finale! Hoop geblaat,weinig wol…1.Cyprus/
  2.Wit Rusland/3.Tsjechië/4.België/5.Servië/
  6.Montenegro/7.Hongarije/8.Finland/
  9.Slovenië/10.Polen/11.Georgië

 8. Michael Adam schreef:

  Georgië doet voor mij ook nauwelijks bijzondere dingen. Ook dit jaar staat het lied niet hoog in mijn top. Echt slecht is het niet. Zijn stem vind ik bijvoorbeeld wel echt heel lekker.

 9. 020Nick schreef:

  Doe maar niet

 10. Nordman schreef:

  Een van de inzendingen waarvan ik vergeten ben dat het erbij zit dit jaar. Dat is geen goed teken. Hij zingt wel goed en vol overgave. Ik zie dit niet terug in de finale. 31/41

 11. GerardMartin schreef:

  Varadivarada, verschrikkelijk dit en dan nog die jas plus broek en bijpassende schoenen van z’n opa geleend. Ik mag toch vurig hopen dat dit tot 1 x optreden beperkt blijft!

 12. Truus schreef:

  Neee neee neeee .. ( op het laatst zegt ie > ik smacht naar sigaret)

 13. Willem schreef:

  Georgië is natuurlijk veel te delicaat voor de homootjes hier. Liever de kant en klare happen van Cyprus en Rusland.

  • RobbieR schreef:

   Hahahaha

   Deze homootje vind het niet slecht, maar het komt voor mij te laat op gang.
   Zijn stem vind ik wel bijzonder.

  • P.Sycho schreef:

   Ach gut Willem problemen met je indentiteit??

   • Willem schreef:

    Lieverd, ik zit al vanaf mijn 8e héérlijk in mijn vel. Vraag maar aan mijn oom Gerard.

  • GerardMartin schreef:

   Eerlijk gezegd hoor ik dit liever dan Cyprus en Rusland….en Griekenland enz.enz.

  • Wim48 schreef:

   Een homo die op het homofobe Rusland stemt vind ik op zich al erg delicaat.

 14. Placide schreef:

  Mijn god wat een ramp. Dit liedje moet toch echt op één van de laatste plaatsen eindigen, dat kan gewoon niet anders.

 15. wiepie schreef:

  ik dacht dat IJsland een bak met herrie naar Tel Aviv gaat, maar deze past ook in het rijtje: in hemelsnaam waarom.

 16. Ria NL schreef:

  Ik heb toch veel liever deze inzending dan IJsland, ik vind dit wel een intrigerende bijdrage van Georgië, al ben ik bang dat hij een finaleplaats wel kan vergeten, al zou ik het hem van harte gunnen.

 17. Remco Berg schreef:

  Ik vind dit een van de beste bijdragen van dit jaar (4e plaats). Ik besef heel goed dat dit niet door zal gaan, maar ik vind het krachtig, vurig en intrigerend. Om dit soort liedjes hou ik van het songfestival.

 18. edmol schreef:

  Het lied doet me niet veel, hoeft van mij niet door.

 19. Pietje schreef:

  Schreeuwert

 20. robbert-rotterdam schreef:

  Ja, het is misschien allemaal niet zo toegankelijk, maar het heeft in elk geval gevoel en passie en de zanger staat voor zijn lied. Desalniettemin is het voor mij geen nummer waar ik op ga stemmen, maar ik heb dit toch liever dan die Deense, die maar een beetje glimlachend en emotieloos op een hekje met haar beentjes zit te zwaaien, of de Noren die zo calculerend bezig zijn geweest dat elk gevoel of passie in hun lied ontbreekt.

 21. René schreef:

  Ik blijf van de eerste tot en met de laatste seconde geboeid: lekkere stem, veel passie. Wat mij betreft zéker finale!

 22. Leendert Jan schreef:

  Dit nummer intrigeert mij wel, en hij staat er absoluut op het podium. Ik vind Georgië toch wel vaak bijzonder, in tegenstelling tot buurland Azerbeidzjan dat vrijwel altijd Zweedse producties shopt. Maar het spreekt mij minder aan dat bijvoorbeeld het Georgische nummer van vorig jaar.

 23. Hein schreef:

  Varadadada…betekent vaarwel vaarwel….snap ik wel.
  Nooit weer terug komen. Pffff wat een dramadadramada

 24. Toine schreef:

  Next…..

 25. dick schreef:

  dappere poging van Georgie om met iets authentieks te komen wat helaas door weinigen begrepen gaat worden vrees ik. Vind het bij nader inzien nog niet eens zo slecht maar denk dat er geen kwalificatie in zit.