Douze Points 2019 [26]: Oostenrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Dit lied doet me eerlijk gezegd weinig tot niets. Jammer, want de afgelopen bijdrages uit Oostenrijk vond ik erg goed. Ik betwijfel ook of dit de finale zal behalen.

 2. JvE schreef:

  Oostenrijk had vorig jaar van mij mogen winnen, dit jaar mag het van mij blijven steken in de halve finale, heb niks met dit nummer.
  1.Zweden/2.Zwitserland/3.Denemarken/
  4.Letland/5.Moldavië/6.Armenië/7.Ierland/
  8.Roemenië/9.Oostenrijk

 3. Br@m schreef:

  Dit nummer doet me eigenlijk weinig tot niets en ook ik zie dit in de halve finale stranden want de concurrentie is gewoon te groot. Nr. 28 in mijn top 41.

 4. Sake schreef:

  Toch heeft dit nummer wel iets hedendaags, modern. Ik zie dit in de finale komen. Middenmoot vervolgens.

 5. GerardMartin schreef:

  Die Oostenrijke joehoejodel vind ik nog het leukste van dit dreinerige lied. Na het succes van vorig jaar is O. dit jaar weer terug bij af. Geen prettige stem ook deze pandapenda. Wat mij betreft blijft haar optreden eenmalig.

 6. Truus schreef:

  Nexit

 7. Nordman schreef:

  Ik vind dit een mooie bijdrage namens Oostenrijk. Je moet van haar stem houden, maar mij weet ze wel te raken. Ik vrees alleen dat dit weg kan gaan vallen tussen de andere nummers. Het nummer wordt beter naarmate je het vaker hoort. Ik hoop dat ze dmv staging het nummer er wat meer uit kunnen laten springen. Finale: ik hoop het, maar denk het niet. 15/41

 8. RobbieR schreef:

  Mij zegt het liedje ook niets, jammer want deze dame heeft beter liedjes gemaakt.

 9. Leendert Jan schreef:

  Ik vind het geen slecht lied, behoorlijk eigentijds ook. Ze vist qua emoties een beetje in dezelfde vijver als Nederland, maar dit nummer raakt mij niet echt waar Arcade dat wel doet. Limits blijft veel afstandelijker.

 10. Placide schreef:

  Oostenrijk had vorig jaar gewoon moeten winnen, want dat was toen absoluut het beste lied. Om weer met zo’n geweldige bijdrage te komen gaat dit jaar helaas toch echt niet lukken.

 11. edmol schreef:

  Weet niet zo goed wat ik met deze bijdrage moet … niet slecht maar pakt me ook niet echt

 12. Ria NL schreef:

  Ik vind het een mooie inzending van Oostenrijk maar vergeleken met de bijdrage van vorig jaar is het toch minder pakkend.

 13. MarkusRotterdam schreef:

  Moeilijk toegankelijk lied, zeker na 1 keer horen. Als het je niet direct pakt wordt het helemaal niets.

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Het is geen slecht lied. Het klinkt authentiek en niet berekenend. Geschreven vanuit het hart. Helaas is het nummer totaal niet pakkend. Ik zie niet in waarom de kijker juist dit lied eruit zou pikken om voor te stemmen. Ik voorzie een slecht televoting-resultaat, terwijl ik deze bijdrage ook niet bepaald als jurytopper voor me kan zien. Eigenlijk vergelijk ik dit een beetje met Tsjechië 2017, een redelijke zangeres met onopvallend nummer. Ik denk niet dat dit zich gaat kwalificeren.

 15. Esmee schreef:

  Ik vind d’r haar leuk!