Douze Points 2019 [31]: Albanië

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Robert schreef:

  Wederom geen slechte inzending van Albanië

 2. xxx schreef:

  Bijna altijd deelnemers met een geweldige stem. Ook nu weer. Zeker naar de finale.

 3. Richard schreef:

  Enige volledig niet-Engelstalig liedje in deze semi. Niet verkeerd en mag wat mij betreft naar de finale

 4. Francesca schreef:

  Geweldige inzending, één van mijn favs dit jaar

 5. René schreef:

  Wát een verschil met de live-versie, had deze versie nog niet gehoord. Maar direct in mijn top 5! Hopelijk kunnen ze dit sfeertje ook op het podium creëren.

 6. Truus schreef:

  Vreselijke melodielijn.. zaaglied Next

 7. Stephan Dijk schreef:

  Niet slecht, maar ook verre van memorabel.

 8. Br@m schreef:

  Op zich geen onaardig nummer maar toch denk ik dat dit zich net niet gaat kwalificeren voor de finale vanwege de iets te grote concurrentie. Nr. 22 in mijn top 41.

 9. JvE schreef:

  Mystiek sfeertje, geen verkeerde inzending, maar ook geen nummer wat ik regelmatig beluister. 1.Zweden/2.Malta/3.Zwitserland/
  4.Denemarken/5.Rusland/6.Litouwen/
  7.Letland/8.Moldavië/9.Albanië/10.Armenië/
  11.Ierland/12.Kroatië/13.Roemenië/
  14.Oostenrijk

 10. riccardo schreef:

  Ik denk dat het in stijl niet is waar de meeste mensen warm voor lopen dit jaar en als nummer op zich geen trend zetter. Toch zou het door gebrek aan concurrentie in dezelfde vijver en prima kwaliteit op het podium nog best goed kunnen gaan. Finale.

 11. Tomm schreef:

  Goede inzending die van mij in de top 10 mag eindigen!

 12. Rick schreef:

  Ik heb niet veel met het nummer het is wel goed gezongen.
  Ik heb alleen moeite met dat constant belten,en hoge noten raken.
  Ik vrees dat Albanië net buiten de boot valt voor een finale plek.

  • Truus schreef:

   Precies jouw 2e zin, en dat in die vreselijke melodielijn wat uiteindelijk in een zagend gejammer uitdijt.
   Meteen knop op uit

 13. Michael Adam schreef:

  Een van mijn favorieten dit jaar. Albanië stuurt weer top kwaliteit en dit mag van mij heel hoog eindigen. Omdat het minder mainstream is ben ik bang dat het zich niet kwalificeert, maar dat had ik vorig jaar ook met Eugent Bushpepa. Khteju tokes gaat voor mij de boeken in als een volgende Albanese parel.

 14. Sake schreef:

  Jaaaa, dikke prima dit!! Finale, hoog vervolgens, graag!!

 15. Nordman schreef:

  Een prima bijdrage uit Albanië. Ik vind dit professioneel en onderscheidend. Ik hou van de etnische klanken in dit lied. Haar stem is niet helemaal mijn smaak, maar zingen, dat kan ze zeker. Ik hoop voor de diversiteit dat dit de finale haalt. 18/41

 16. Wiepie schreef:

  Kattengejank….. next!

 17. Remco schreef:

  Schitterend nummer. Ik vind de versie met live orkest wel beter dan de studio versie. Mijn nummer 3.

 18. Pietje schreef:

  Ze ziet er onnatuurlijk high maintenance uit zeg. Als een barbiepop waar hier en daar wat in en uitgepompt is. Het lied is lekker Albanees. Misschien finale, maar daar gaat het niet hoger dan middenmoot eindigen.

 19. Leendert Jan schreef:

  Beetje te veel pathos en drama in een nogal ouderwets nummer. Ik vind die volle orkestratie dan wel weer mooi. Toch een stuk minder dan vorog jaar toen ik Albanië wel erg goed vond. Ik verwacht dat dit tekortschiet voor de finale.

 20. Placide schreef:

  Zeker niet slecht dit lied. De vakjury zal hier misschien wel voor gaan, maar voor de televoters is dit nog maar zeer de vraag. Eerst maar eens zien en horen hoe dit er op het podium uit gaat zien.

 21. RobbieR schreef:

  Love it, mijn nr 3. Geweldig nummer, ik ga mij blauw bellen voor dit nummer.

 22. Esmee schreef:

  Apart en welkom voor de diversiteit. Die lippen moet ze niet opspuiten. Daar wordt het niet mooier van.
  Door naar de finale!

 23. Henk schreef:

  Mooi lied en goede zangeres. Ik gun haar een goed resultaat.
  Laten we blij zijn dat Albanië aan zijn roots vasthoudt. De culturele roots zijn duidelijk hoorbaar: prachtig!

 24. MarkusRotterdam schreef:

  Pluspuntje voor zingen in eigen taal. Is wel ff wennen dit lied

 25. edmol schreef:

  Weer een mooie bijdrage uit Albanie. Niet zo goed als vorig jaar, voor mij nog steeds een van de beste songfestivalnummers aller tijden, maar zeer zeker finalewaardig.

 26. Ria NL schreef:

  Ik vind Albanië wederom geweldig, al vanaf het allereerste moment dat ik Ktheju tokës hoorde was ik er helemaal weg van en was dan ook erg blij dat de zeer sympathieke Jonida Maliqi de terechte winnares werd van Festivali i Këngës en zo de ticket voor Tel Aviv behaalde. Ook is het al apart te noemen dat Albanië het enige land in de 2e semi is dat in haar eigen taal zingt. Een extra reden voor mij om flink op haar te gaan stemmen. Ik hoop van harte dat Albanië een finaleplaats zal halen. Mijn dikke nummer 2 dit jaar !!

 27. GerardMartin schreef:

  Tja ze kan wel zingen deze mevrouw met Katrien Ducklippen maar het lied boeit me niet zo. Pluspunt is wel dat het in de eigen taal gezongen wordt en daarom mag ze van mij naar de finale.

 28. Dick schreef:

  Ik hoop dat dit live overeind blijft. Zoja: dan zou dit zomaar eens een goed resultaat kunnen worden voor dit straatarme land.

 29. robbert-rotterdam schreef:

  Intrigerend, karakteristiek nummer dat goed gebracht wordt. Zingen in de eigen taal past hier heel goed. Fijn dat er landen zijn die hun nek uitsteken en gedurfd met iets komen dat karaktervol is, zonder meteen op de Europese charts te mikken. Ik denk niet dat het bijzonder veel bijval gaat krijgen in heel Europa (vooral niet in Scandinavië, waar men gewend is aan kant en klaar producten). Noem me maar idealistisch, maar hier ga ik wel een stem aan geven. Prognose: borderline-qualifier. Net wel of net niet.