Douze Points 2019 [28]: Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. JvE schreef:

  Goeie inzending van Malta!! Vist btje in dezelfde vijver als Zwitserland, maar ik vind persoonlijk “Chameleon” moderner, meer van nu dan “She got me”. Als dit live goed uitgevoerd wordt, zie ik dit best hoog eindigen! 1.Zweden/2.Malta/3.Zwitserland/
  4.Denemarken/5.Letland/6.Moldavië/
  7.Armenië/8.Ierland/9.Kroatië/10.Roemenië/
  11.Oostenrijk

 2. Leendert Jan schreef:

  Ik vind het een leuk en fris liedje waar ik met plezier naar luister, origineler en jeugdiger dan Cyprus. Ik heb wat twijfels over Michela als performer, dus wacht in spanning af hoe dit in Tel Aviv op het podium neergezet gaat worden.

 3. Michael Adam schreef:

  Natuurlijk moet blijken hoe dit live wordt gebracht maar als studio versie kan ik er geen genoeg van krijgen! Wat een lekker modern liedje. Zeker het beste wat Malta in een tijd heeft gestuurd!

 4. robbert - rotterdam schreef:

  Het beste van Malta van de laatste jaren. Alleen hopelijk valt ze in de televoting niet tussen wal en schip in verband met de concurrenten Cyprus en Zwitserland, want dat zie ik in de finale als reële optie.

 5. Max Mark schreef:

  Heel goed nummer! Als dit live goed is, kan het nog wel eens heel hoog eindigen. Misschien wel beter dan Zwi en Cyp. Wordt Malta de verrassing van dit jaar?

 6. edmol schreef:

  Heerlijk nummer, mag van mij hoog eindigen.

 7. Truus schreef:

  Is er (nog steeds? )in aanloop naar het esc toe nergens een live optreden van dit lied te zien geweest? … Een lied met van alles door elkaar gehutseld waar uiteindelijk niets speciaals nieuw of ander smaakje uit is gerold..

 8. SW schreef:

  In het begin vond ik hier weinig aan, maar Chameleon staat nu op repeat! Malta mag van mij wel weer eens lekker hoog scoren!!!

 9. riccardo schreef:

  Klinkt als de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. Net leuk genoeg om niet gelijk af te serveren, dat wel. Knap wat je kunt doen met een grote verkleedkist maar zonder budget worden dit soort dingen al snel beter gedaan. De kameleon bekent te weinig kleur.

 10. Toine schreef:

  He le maal niks mee met dit nummer.
  Mag van mij in de semi blijven, wat niet gebeurt denk ik

 11. Rick schreef:

  Niet slecht deze Maltese bijdrage.
  Het zal wel naar de finale gaat maar winnen zie ik dit niet doen.

 12. Br@m schreef:

  Aardig nummer maar mij spreken Cyprus en Zwitserland veel meer aan. Gaat vermoedelijk wel naar de finale om daar ergens aan de rand van de top 10 te eindigen. Nr. 18 in mijn top 41.

 13. Nordman schreef:

  Toen ik dit de eerste keer hoorde, was ik niet echt onder de indruk. Maar na een paar keer luisteren ben ik het wat beter gaan vinden. Het is modern en heeft genoeg afwisselingen om 3 minuten interessant te blijven itt Cyprus bijvoorbeeld. Ik heb alleen mijn twijfels bij de zangeres. Ik mis uitstraling in die videoclip. Ze komt doorsnee/inwisselbaar over. Misschien dat ze live wat meer karakter aan het lied kan geven. Finaleplek is een zekerheid en ik denk dat ze hiermee in de top 10 gaan eindigen. 13/41

 14. All Wei schreef:

  Ik vind de video clip erg mooi gedaan, het liedje is behoorlijk catchy. vervolgens een jonge onbekende artieste en na wat zoekwerk haar online gepubliceerde live optredens bij Xfactor Malta bekeken!!
  Werd echter niet weggeblazen door haar live. Ze kan natuurlijk zingen anders win je zo’n contest niet. Maar het is allemaal wat zielloos, het was imo allemaal ook erg geproduceerd voor die show. Haar uitstraling viel ook vlak.
  Aangezien ze in de aanloop van het ESC circus nog geen live optredens heeft gedaan, kan ik alleen maar hopen op het beste voor Malta en hopelijk gaat ze het goed doen in TA!!?

 15. All Wei schreef:

  ik geef het seven votes

 16. Marc schreef:

  Modern liedje maar toch weet het mij niet te raken. Ook zangeres heeft niet charisma om dit naar hoger level te tillen. Zal den ik, samen met Noorwegen gaan strijden om laatse finaleplaatsen in deze sterke halve finale

 17. Placide schreef:

  Tot nu toe is er maar één lied wat met kop en schouders boven alles uitsteekt en dat is gewoon Nederland. Het merendeel van de liedjes van dit jaar is allemaal niets op een enkele uitzondering na. Het kan gewoon niet anders dan dat Nederland met overmacht gaat winnen dit jaar. Het is gewoon het beste en mooiste lied.

  • All Wei schreef:

   Beste, ik ben dat met je eens. Alleen dit zeggen alle fans in de deelnemende landen over hun inzendingen!!

   • Wim48 schreef:

    Klopt helemaal, want Placide vond Sieneke ook veruit de beste inzending van 2010.

   • Placide schreef:

    Beste Wim, even voor alle duidelijkheid. De nederlandse inzendingen zijn negen van de tien keer vaak bedroefend slecht, op een enkele uitzondering na dan (2014). Ik ben haast nooit voor Nederland, maar dit jaar wel want het is gewoon het beste lied. Leuk dat je overigens Sieneke vermeldt, want die komt ook nog eens uit mijn geboortestad. Met alle respect voor Sieneke, maar dat vond ik in 2010 ook helemaal niets.

 18. Ria NL schreef:

  Leuke inzending van Malta. Ik gun haar wel een finaleplaats.

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vond dit in eerste instantie leuk, maar nu toch minder. Het is allemaal wel heel flinterdun en simpel. Maar ik zie het toch zomaar naar de finale gaan, met een goed optreden.

 20. RobbieR schreef:

  Leuk nummer van Malta. Staat bij mij (nu nog) in de top 10.

 21. GerardMartin schreef:

  Ben bijna nooit gecharmeerd geweest van Malta en dat is dit jaar niet anders. Dit fantasieloze opzegversje mag van mij stranden in de halve finale.

 22. Sascha schreef:

  Schuchter, verlegen meisje, net uit de luiers, moet deze song met ‘ballen’ gaan vertolken? Gaat ‘m niet worden.

 23. Beer schreef:

  Wellicht het modernste nummer van het jaar. Hoop dat ze het mooi aankleden!

 24. Stephan Dijk schreef:

  Onschuldig meisje moet stoere Britney pop brengen? Gaat ‘m niet worden.