Duncan Laurence terug op Nederlandse bodem

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Nog. schreef:

  Ik leef in a bubbbbbble…net nog eens gekeken…ongeloof…zo mooi..zo spannend…complimenten voor het team..was even..dat ee het niet zouden halen…masr het was mooi zo dank voor alles en ook voor de redactie bedankt, geweldig zijn jullie xxx

 2. Nena schreef:

  Mensen,
  Wat een geweldige dagen waren dit, kan nog steeds tranen in mijn ogen krijgen. Het moment dat we gewonnen hadden, gillen, huilen, op de bank springen enz. Ik gun het Duncan zó. Zo’n lieve bescheiden jongen met een pijnlijke jeugd en een fantastisch lied. Het was een fantastisch songfestivalseizoen. Nu helaas afkicken. Maar het interesseert me nu echt geen bal in welke stad het volgend jaar gehouden wordt. Waar men zich een dag later al niet druk om kan maken.

  • Nordman schreef:

   +1 maar we gaan niet afkicken natuurlijk ;-) we hebben genoeg om over te praten en over een paar maanden (september) begint officieel het nieuwe ESF seizoen!