Nederland pakt de winst in Tel Aviv!

Dit vind je misschien ook leuk...

220 reacties

 1. Wim48 schreef:

  Ik ben hartstikke blij dat we gewonnen hebben.

  • Wim48 schreef:

   Maar ik mag toch wel zeggen dat 2 keer optreden een voordeel is?

   • Paul schreef:

    Nee Wim, je mag niets zeggen hier dat niet past in de beleving van liefhebbers van het ESF, althans in een aantal daarvan.

   • Peter schreef:

    Laat dat dan ook eens een keer blijken Wim48, dat je blij bent i.p.v. altijd wel iets negatiefs toe te voegen of je paranoia voor o.a. Rusland te ventileren, dat is nu wel bekend. Is geen voordeel. Als je nummer goed is, is het goed. Italië was niet goed genoeg, al hadden ze 4 keer mogen optreden. Vooral de uitstraling van de zanger (zeer enge ogen) heeft het de nek om gedaan.

   • Peter schreef:

    @Paul: je hebt het er maar druk mee, reageren op een website van een evenement waar je niets aan vindt. Zou toch maar een ander tijdverdrijf zoeken. Breien, haken of iets anders van handarbeid lijkt me wel wat voor je.

 2. Paul schreef:

  Oh kijk, nu begrijp ik het. Je mag enkel reageren als je het leuk vindt. Ik dacht dat forums er zijn om meningen te delen maar het forum ESF is er enkel om lyrische uitingen te doen voor mensen die het helemaal geweldig vinden. Discussie is iets wat hier niet past. Het wordt me ineens duidelijk Peter. Ik hoop niet dat jouw insteek is van alle mensen op fora want dan kun je deze beter stoppen. Ik prijs wel jouw vooroordelen en mensenkennis Peter. Inderdaad handarbeid vind ik echt geweldig maar dan iets minder met dat soort stoffen, ik doe het liever iets grofstoffelijker. Veel plezier in jouw bubble Peter.