Record ‘Arcade’ op Spotify, concerten uitverkocht

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Rick schreef:

  Wat fantastisch,ik hoop dat hij net zo’n dikke hit krijgt als Euphoria.

 2. Wiepie schreef:

  https://kworb.net/itunes/artist/duncanlaurence.html
  Kijk maar op deze site… hij heeft een wereldhit te pakken

 3. Nog. schreef:

  Verdiend.

 4. Jannie schreef:

  Het is zo’n sympathieke en muzikale jongen, je gunt hem echt het succes! Veel landen op 1 bij de itunes.
  http://esctracker.com/

 5. Richard schreef:

  https://m.youtube.com/watch?v=rhOb3wdUu0w Check dit toen we in het junior songfestival organiseerde in de Ahoy Rotterdam met Kim Lian. Wij kunnen dit wel hoor showtje neerzetten ;)

 6. Esmee schreef:

  OOOO, dankjewel redactie van Songfestivalweblog !! Dat jullie de banner bovenaan zo mooi hebben aangepast!! Ik word er helemaal blij van!!! :-) Wat een mooie foto! Dankjewel!

 7. JvE schreef:

  Zijn carrière gaat als een komeet!!! Supertof en zo verdiend!!

 8. JECH schreef:

  Kan er nog emotioneel van worden, zo lang op gewacht, 44 jaar! En de kans is aanwezig dat ik het nooit meer meemaak. Ik kan hier zo van genieten! Dank Duncan, Dank Ilse, Dank Songfestivalweblog! Jullie zijn fantastisch!

  • RobOranjeFinland schreef:

   Begrijp het volkomen, zit nog helemaal in de bubble, normale leven gaat ook door, maar wel lastig :-). Krijg iedere keer kippenvel en tranen van al die video’s van de einduitslag of beelden van de green room.

  • Nordman schreef:

   Jongens we gaan dit nooit meer vergeten en wij waren er getuige van. Net als vele anderen raak ik ook weer emotioneel bij het zien van de beelden van de overwinning. Het blijft ergens nog steeds onwerkelijk dat het na zo veel jaren wachten is gebeurd. En voor iedereen die een kaartje heeft weten te scoren voor de tour van Duncan, geniet ervan! Ik hoop op een grote carriere voor deze man.

 9. Ria NL schreef:

  Wat geweldig allemaal voor Duncan !! Het is ons gelukt om kaarten te kopen voor zijn concert in Utrecht Tivoli in oktober. Ik kijk er nu al naar uit !! Ik ben ook nog steeds superblij met de welverdiende overwinning van Duncan voor Nederland !! Hulde aan Team Duncan voor hun geweldige inzet, met als bekroning op hun werk de overwinning in Tel Aviv. Ik kan ook nog steeds emotioneel worden van de videobeelden van de overwinning. Zo terecht !! Ik hoop dat Duncan snel met een mooi album zal komen. !! Ik kan niet wachten !!

  • GerardMartin schreef:

   Leuk Ria, bij mij aan de overkant…kunnen we naar elkaar zwaaien?

 10. xxx schreef:

  Ik heb het idee dat Ilse zorgt dat het allemaal goed geregeld wordt voor hem en ook met de keuzes die hij maakt. Hij blijft voorlopig wel een nieuwkomer in dat wereldje. Het zou zonde zijn als zijn carrière om wat voor reden dan ook op dood spoor zou komen. Dit is al veel winnaars gebeurd die een “one-hit-wonder” hebben gehad. Duncan is een talent (denk aan de showcase in TA) waarmee dat hoop ik niet gebeurd. Ik hoorde al dat hij dezelfde manger als Ilse heeft.
  Ik gun hem een geweldige carrière.

 11. martijn schreef:

  off topic: helaas is met downloader gemist de uitzending niet te downloaden.
  Heeft iemand de uitzending (met NL commentaar) opgenomen en kan mij daar een kopietje van bezorgen???

 12. Richard schreef:

  Hoi allemaal,

  Voor volgend jaar als we met een groep naar de euroclub willen gaan, hoe gaat dat in zijn werk? Kun je je ergens voor inschrijven? Aanmelden voor nieuwsbrieven? Wat is handig? Iemand ervaring? Wat zijn de kosten eigenlijk? Alvast bedankt.

 13. Alviarin schreef:

  In de uk midweek chart staat hij zelfs op 77! Zelden haalt een esf lied de Britse charts. Hopelijk houdt hij vol tot de volledige week is bereikt.

 14. GerardMartin schreef:

  Ik wens hem superveel succes, het is hem van harte gegund en verdiend!???

 15. Rick schreef:

  Hoop dat ze een extra concert in Ziggo Dome plannen,kan hij vast oefenen ?

 16. Nordman schreef:

  Vrijdag treedt Duncan op bij the Voice van Vlaanderen! Z’n eerste grote optreden na de overwinning :)

 17. Michael schreef:

  Ja hoor uitslag aangepast pfff. Zweden 5de geworden