Tel Aviv Live: Denemarken met Leonora in de wolken

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Nordman schreef:

  De act zal al goed in elkaar, dus goed dat ze niets hebben veranderd. Finaleplek: zeker wel. Klinkt fris tussen de andere inzendingen.

 2. Truus schreef:

  Hoeft niet voor mij .. zoooo tuttig ouderwets dit … jakkie

 3. Albert schreef:

  brr wat een gedateerd kinderliedje en het zingen in verschillende talen pfffff geen finaleplek

 4. Liesbeth schreef:

  Een beetje ouderwers eurovisie mag er toch hopelijk ook nog tussen zitten? Er zijn dit jaar al voldoende afwijkende songs te horen en ik vind dit ook gewoon leuk.

  • Truus schreef:

   Nostalgie is niet verkeerds aan, maar ga dan geen allerlei bekende infantiele melodietjes van oudbakken liedjes uit de hele oude doos in elkaar prutsen met daarbij verschillende talen om het zogenaamd iets leuker te maken. Doeiii

 5. Br@m schreef:

  Dit is gewoon een heel lief en aandoenlijk liedje en dit soort nummers gaan er in als koek bij televoters maar wellicht niet bij de vakjury’s. Dit nummer hoort gewoon thuis in de finale.

 6. Beer schreef:

  Gaat het absoluut halen.

 7. robbert - rotterdam schreef:

  Verschrikkelijk zeurnummer, uitgevoerd door meisje zonder uitstraling en hoge irritatiefactor.

 8. Inez schreef:

  Eigenlijk kan ze meedoen met het kinderfestival

 9. Bram schreef:

  De eerste keer vond ik dit nummer erg leuk, maar hoe vaker ik het hoor hoe meer het me gaat tegenstaan. Het is té zoet. Toch verwacht ik wel dat zij doorgaan naar de finale, al hoeft dat van mij niet.
  Persoonlijke top 9 van dag 3:
  1) Zweden, 2) Zwitserland, 3) Armenië, 4) Oostenrijk, 5) Denemarken, 6) Roemenië, 7) Moldavië, 8) Letland, 9) Ierland

 10. Leendert Jan schreef:

  Ja, dit nummer is mij ook een beetje kwijtgeraakt. Het kan mij eigenlijk niet zoveel schelen wat hiermee gebeurt.

 11. MarkusRotterdam schreef:

  Ik vind het wel een leuk nummer. Zangeres komt alleen niet zo “aaibaar” over. Liedje heeft voor mij het sfeertje van “loin d’ici” , alleen had Zoë een hele hoge gunfactor. Die mist Leonora wel vind ik.

 12. GerardMartin schreef:

  Zeker naar de finale, leuk liedje tussen alle gedrochten. Ik vind het juist te prijzen dat ze een paar zinnetjes in haar moedertaal doet. Leuk voor haar landgenoten en leuk voor mensen die iets met taal hebben. Weet je gelijk waar het vandaan komt.

 13. Henk schreef:

  Even off topic: op youtube staan prachtige cover versies van songfestival liedjes gezongen door Robert Overeem. Je kunt op zijn naam zoeken. prachtig!!

 14. Toine schreef:

  Kleuterliedje…. niet mijn smaak!

 15. Aadrianus schreef:

  Dit zou niet misstaan op het Junior Songfestival. Maar voor Tel Avi …. ?

 16. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje niet onaardig maar ik zou het niet erg vinden als dit niet naar de finale gaat.