Tel Aviv Live: IJsland maakt verwachtingen waar

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Ik hou niet van dat grungen, mar het liedje en act vind ik wel tof.

 2. Richard schreef:

  Het is niet mijn ding. Ik houd toch van meer mainstream, en meer melodische liedjes. Zal bij televoten zeker hoog (winnen waarschijnlijk) eindigen. Jury’s hangt er van af.
  Zal wel weer genoeg discussie geven als dit wint (wat ik niet hoop).

 3. Ria NL schreef:

  Het is ook niet mijn ding. Ik heb hier helemaal niks mee.

 4. Nordman schreef:

  Net zoals in de NF. Ik weet nog steeds niet of dit kan winnen. Ik denk toch té in your face.

 5. JvE schreef:

  Ik denk en HOOP dat dit stuk lager gaat eindigen dan de bookies denken. Ik vind dit de meest vreselijke inzending van esf 2019!

 6. Joss schreef:

  Wat een vreselijk nummer !
  Ik begrijp niet dat EBU dit nummer toegelaten heeft !!! Dit terwijl er momenteel aan de andere kant van ISRAEL aanvallen zijn tussen Israël en Palestina ! Heb ’n uur geleden nog vreselijke beelden gezien op onze nationale televisie tijdens het 1-uur journaal !!!
  Ik hoop maar dat het ESC dit jaar veilig verloopt voor alle aanwezigen !!!
  Mijn TV gaat volgende week dinsdag tijdens dit nummer 3 minuten OFF !!!!

 7. Dustin schreef:

  Geweldig! Dit mag van mij zo winnen! En het heeft helemaal niks te maken met de ellende momenteel in Israel, vrij beroerd om dat er bij te halen eigenlijk.

  • MarkusRotterdam schreef:

   check maar eens even de mening van IJsland en met name deze groep over Israël.
   Ze hebben de pest aan dit land vanwege,….tja vanwege wat. De oorlog denk ik, waarbij ze de gehele schuld bij Israël neerleggen. Ik vraag me dan af wat je hier doet. Zal me niks verbazen als ze tijdens de live uitzending hun optreden tot een protestdemonstratie omvormen.

   • Dustin schreef:

    OMG, maak je niet zo druk… het is een songfestival.. en ik check helemaal niks..

  • Joss schreef:

   Het is absoluut niet beroerd om dit gebeuren erbij te halen ! Dit vreselijke haat-lied hoort niet op een ESC podium thuis !!!
   Ook Nederlandse kranten besteden aandacht aan Israël en het songfestival ! Hoe dubbel kan iets zijn in dit land ….. aan de ene kant feest aan de andere kant oorlog ! En wat voor een !!! De Israëlische premier maakte zojuist bekend de druk op te voeren met meer raketaanvallen …. tanks te sturen ….manschappen in te zetten … ! EBU volgt het gebeuren per minuut op laat ESC-press weten ! Terecht !!!! De EBU hoogheden zullen de komende dagen met een bang hartje rondlopen in Tel-Aviv ! Ik mag hopen dat dit haat-lied de finale NIET haalt !!!!!!

   • Dustin schreef:

    Helemaal eens dat het een slechte situatie is in Israel. Maar of IJsland of San Marino nou zingt, dat maakt niks uit.. beide is ongepast in een land waar oorlog heerst.

 8. Br@m schreef:

  De klassering van deze IJslandse herriegroep zal wel ongeveer vergelijkbaar zijn aan die Hongaarse hardrockgroep van vorig jaar – zo rond de 20ste plaats. Een beter eindresultaat verwacht ik niet omdat de muziek niet toegankelijk genoeg is.

 9. Martijn schreef:

  Meest verschrikkelijke wat ik ooit gehoord heb

 10. 020Nick schreef:

  Love it or hate it maar please laat dit niet winnen…

 11. Rick schreef:

  Staging was in Amsterdam veel beter en effectief .
  Ik vind het nummer ruk maar snap de hype.

  • Richard schreef:

   Inderdaad. Ik zag in Amsterdam enkele helemaal uit hun dak gaan. Dus het heeft een publiek. Maar ik heb het nooit zelf in z’n geheel geluisterd muv EiC.

 12. Pia schreef:

  Vind het gewoon herrie en meer niet

 13. Albert schreef:

  vreselijk nummer en nu een SMshow als kermisattractie zal vrees ik veel punten scoren bij televoting,maar niet bij de vakjuries

 14. Kenny schreef:

  41e van de 41 landen voor mij.

 15. GerardMartin schreef:

  Hier maak ik geen woorden aan vuil, volgende.

 16. Leendert Jan schreef:

  Ook niet mijn ding, maar ik begrijp wel dat dit gaat scoren. Ik kan maar niet wennen aan dat afschuwelijke geschreeuw.

 17. Johan schreef:

  Ik heb hier één woord voor, vreselijk……punt

 18. Wiepie schreef:

  Vreselijk *****NUMMER

 19. Henk schreef:

  Wal-ge-lijk Dolksteek voor het songfestival Dat dit toegestaan wordt #hitzound

 20. Hebbuzz schreef:

  De blonde zanger haalt consequent de laatste tonen niet qua hoogte. Ik vroeg of het met opzet was dat hij dissonanten zong maar m’n IJslandse vriendin vertelde me dat Clemens gewoon niet kan zingen. ?

 21. Toine schreef:

  Next please…. 41/41

 22. Bram schreef:

  IJsland: geweldig nummer.. Vreselijk nummer… Zoals hier in de reacties de meningen verdeeld zijn, is ook mijn eigen mening verdeeld. Ik ben in ieder geval geen fan, maar het wordt goed uitgevoerd en gaat zeker door naar de finale. Mag van mij, ik vrees wel voor een top 10 classificering, en dat is wat mij bedreft echt overrated.

  Persoonlijke top 8 na repetities dag 2:
  1) Griekenland, 2) Portugal, 3) IJsland, 4) België, 5) Estland, 6) Georgië, 7) Australië, 8) San Marino

 23. Bob schreef:

  IJsland: geweldig nummer.. Vreselijk nummer… Zoals hier in de reacties de meningen verdeeld zijn, is ook mijn eigen mening verdeeld. Ik ben in ieder geval geen fan, maar het wordt goed uitgevoerd en gaat zeker door naar de finale. Mag van mij, ik vrees wel voor een top 10 classificering, en dat is wat mij bedreft echt overrated ik ben grote fan. Gr bob creugers

 24. Bob schreef:

  GgrboobcreugersHatari. Goooooed gggedaan