Tel Aviv Live: Zandkunstenaar bij inzending Moldavië

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Beer schreef:

  Hetzelfde verhaal als met Mika Newton dus. Nietszeggend en ouderwets, dus we zetten in op een (inmiddels ouderwets) staaltje visueel entertainment.

  Lief bedacht.

 2. GerardMartin schreef:

  Ach ja je moet wat doen om de aandacht van een boutlied af te leiden….

 3. robbert - rotterdam schreef:

  Ik vind dit lied ook helemaal niets, haar stem vind ik zuiver, maar te scherp en de zandkunstenares vind ik origineel, NIET! Toch voor wie in 2011 (nog) niet keek, of een minder dan eurovisiefan-geheugen heeft, kan dit als nieuw en sensationeel overkomen. Voor mij mag ze echter in de semi blijven steken.

 4. Richard schreef:

  Ik ben vast een van de weinigen die dit nummer wel mooi vind. Toen ik de liedjes begon te luisteren zonder dat ik wist van welk land ze waren bleef dit nummer het meest in mijn hoofd hangen. Niet origineel? So what!

 5. Br@m schreef:

  Ik vind dit nummer wèl mooi en heb eigenlijk nooit begrepen waarom het zo laag stond bij de bookmakers. Een zandkunstenares er naast vind ik een aanwinst; altijd leuk om naar te kijken. Kortom, dit mag van mij naar de finale.

 6. Hans schreef:

  Weer een act die probeert de aandacht van het zwakke lied af te leiden door een in het oog springende (zand) act, ik weet niet of de jury’s hier in zullen trappen.

 7. Nordman schreef:

  Ik denk dat de gemiddelde kijker zich Oekraïne 2011 toch niet kan herinneren, dus op zich wel slim gedaan om de kijker te proberen in te pakken. Denk niet dat het werkt overigens. Lied is echt niet goed genoeg voor een finaleplek.

 8. Truus schreef:

  Dan maar zand in de ogen erbij strooien en hopen op en finale plek

 9. paysbart schreef:

  Ik hoor net dat zandkunstenaar opgenomen is en niet ter plekke wordt gedaan. Als dat zo is is het helemaal zand in de ogen strooien …. hoeft van mij niet door naar de finale

  • Lilly schreef:

   Hoorde idd bij escunited dat het net alsof gedaan is en dat nu nog erg opvalt waardoor het er niet uitziet

 10. Björn schreef:

  Gezien de landen die in deze halve finale zitten, zal het mij niet verbazen als dit door gaat naar de finale. De 12 punten van Roemenië hebben ze sowieso in de pocket.

 11. Sake schreef:

  Mooie krachtige stem, leuk liedje. Ik zeg: Finale.

 12. Ria NL schreef:

  Het optreden ziet er mooi uit en de zang klinkt ook niet slecht maar het liedje is het net niet. Het zal er om spannen of ze de finale gaat halen.

 13. JECH schreef:

  Dat zand toestandje kennen we nu wel, lekker origineel, ik zeg afstraffen die handel

 14. Jarno schreef:

  Gevalletje beter goed gejat dan slecht bedacht.

 15. Bram schreef:

  Dit liedje vond ik vanaf het begin al helemaal niks. Op zich valt de uitvoering me echt niet tegen, maar alsnog zie ik dit niet kwalificeren.
  Persoonlijke top 9 van dag 3:
  1) Zweden, 2) Zwitserland, 3) Armenië, 4) Oostenrijk, 5) Denemarken, 6) Roemenië, 7) Moldavië, 8) Letland, 9) Ierland

 16. MarkusRotterdam schreef:

  Als je alleen op het lied let zou ik ook zeggen net wel, net niet.
  Dat zandgebeuren kan de aandacht positief afleiden.
  Ik weet wel dat dat bij mij gebeurde met een nummer wat ik nu echt niet meer na kan neuriën,..ha ha ha!!

 17. Leendert Jan schreef:

  Het is allemaal een beetje achterhaald, maar ik vind het eigenlijk toch wel een mooi liedje en ze zingt goed. Jammer wel dat de trukendoos weer opengaat. Toch zou ik dit best een finaleplekje gunnen.

 18. Hebbuzz schreef:

  Het is prachtig gedaan, en als Sergey en Serhat na 3 jaar terug mogen komen, dan toch zeker ook een zandartieste van 8 jaar geleden.

 19. Joëlle schreef:

  @redactie: nu wordt dezelfde zandkunstenares gebruikt als Oekraïne in 2011 heeft gebruikt.