Tel Aviv Live: Repetities Albanië en Noorwegen

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Francesca schreef:

  Jonida moet ECHT naar de finale. Haar stem en het nummer zijn zo sterk. Ik hoop het zo erg

 2. JandeTaalregelman schreef:

  Albanië heeft een goed nummer dat ik steeds meer waardeer. Dit noem ik kwaliteit.

 3. Truus schreef:

  Albanië, ècht geen finale.

 4. robbert - rotterdam schreef:

  Ik zie ook graag Albanië in de finale. Als zelfs het kitschnummer uit Kroatië beoordeeld wordt als zekere finalist, moet dit toch zeker lukken. Dit is tenminste puur en overtuigend vanwege de authenticiteit.

 5. Nordman schreef:

  Albanië mag van mij ook door. Noorwegen ook, maar het zou ook zomaar kunnen floppen. Vind het moeilijk om in te schatten. Ik hou er zelf wel van, maar denk dat het meer iets is dat binnen de fanbubble wordt gewaardeerd dan door de reguliere kijker.

 6. Martijn schreef:

  Noorwegen heeft hoog studio 100 gehalte… en dat is gelijk ook gevaarlijk…

 7. GerardMartin schreef:

  Mogen allebei naar de finale wat mij betreft maar ik zie er geen winnaars in.

 8. Henk schreef:

  Wat een prachtig lied heeft Albanië. Laten we er flink op gaan stemmen. Ze verdient een plaats in de finale!

 9. Ria NL schreef:

  Albanië is echt geweldig !! Eén van mijn grote favorieten, ik ben blij dat ik op Jonida kan stemmen wat ik ook zeker ga doen !!