Zo klinkt de nieuwe single van Duncan Laurence: Love Don’t Hate It

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Rob schreef:

  WAUW, meestal doet de opvolger van een winnend songfestival lied niet veel, maar deze opvolger heeft alles om een wereldhit te worden. Goed gedaan Team Duncan!

 2. Pietje schreef:

  Ik vind het ook een goed nummer. Wil ik wel vaker horen. Geen wauw nr zoals arcade maar goed ja.

 3. riccardo schreef:

  Hele dikke prima! Goeie, meer dan Arcade, radio hit, lijkt me. Hoe zit het met het album? Ik hoop vanavond bij DWDD antwoord op deze en andere vragen.

 4. JECH schreef:

  Lekker nummer

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Prima nummer, pakte me meteen. Goede productie ook. Ben benieuwd naar clip ook.
  Ilse de Lange als achtergrondzangeres ditmaal. Hoop dat de marketing ook sterk is, want dat is vaak het verschil tussen top en flop.

 6. Roel schreef:

  Niets mis mee. Lekker bouwen aan nieuw repertoire.

 7. RobbieR schreef:

  Goede opvolger hoor.

 8. RiaNL schreef:

  Ik vind het ook een prima nummer en ik verheug me zeer op zijn concert in Utrecht waar ik morgen naar toe ga. Ik kijk zeer uit naar zijn eerste album en ik hoop dat we daar niet al te lang meet op hoeven te wachten.

  • Dirk Marko schreef:

   Je gaat een hele goede show zien Ria, perfect in alle finesses.
   Wij hebben er vorige week van mogen genieten.

   • RiaNL schreef:

    Mijn dochter was ook erg enthousiast, zij is ook al eerder geweest. Dus ik ben heel nieuwsgierig en heb er heel veel zin in !!

 9. Nordman schreef:

  Ja, lekkere track. Vind Arcade wel beter, maar dit kan zo de radio op en vaak gedraaid worden.

 10. Michael schreef:

  In Europa doet dit nummer het alvast goed in de i-tunes

 11. Rob schreef:

  Meteen op nummer 1, goed gedaan Duncan. Hij verdient tijdens de finale van het Songfestival een mooi moment om een optreden te geven met een paar nummers.

  • Peter schreef:

   zoiets van Duncan doet Conchita? Nu niet gaan overdrijven. Opening met Arcade dan ergens in de finale een nieuw nummer en daar blijft het bij, een grotere rol in het geheel moet je hem echt niet geven. Buiten zang- en componistentalent is er rondom Duncan namelijk niet veel te zeggen. Net als alle namen die nu geroepen worden voor presentatie of deelname, ‘schoenmaker blijf bij je leest’.

   • Rob schreef:

    Vermoeiend……..

   • Peter schreef:

    Niet vermoeiend Rob, kan me het vele commentaar nog herinneren op andere winnaars die een rol kregen toebedeeld tijdens de uitzendingen, waarom nu ineens anders denken? En nog wel met een paar nummers? Een aaneenschakeling van eenheidsworst.

   • Martijn schreef:

    Ik ben t wel eens. Presenteren is een vak.

   • Leendert Jan schreef:

    Nou, Rob zegt toch niks over presenteren? Ieder jaar zingt de winnaar van het afgelopen jaar toch wel een nieuw nummer, zou niet meer dan logisch zijn als Duncan dat in Rotterdam ook mag doen.

 12. Sake schreef:

  Jaaa, mooi!

 13. HJ schreef:

  Nummer doet nog weinig in de charts, wereldwijd. Erg jammer. Dit is een fantastische song!

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is een marketingkwestie. Gewone mensen in het buitenland moeten natuurlijk wel weten dat er een nieuwe single bestaat voordat ze kunnen handelen en gaan downloaden. Idem dito voor de dj’s, wat ze niet weten kunnen ze ook niet oppikken.

  • Peter schreef:

   Even voor de goede orde: op de Nederlandse zenders wordt hij ook niet echt plat gedraaid, dan wel helemaal niet.

   • Rob schreef:

    Heel erg Flauw! Zo’n waanzinnig talent, Nederland mag wel eens trots zijn op wat Duncan bereikt heeft. Juist nu heeft Duncan alle ruimte nodig en steun om een echte doorbraak te maken, ach……ABBA was ook niet meteen een wereldact.

   • Peter schreef:

    Even aankloppen bij de machtige heren van de Nederlandse radiozenders, zij bepalen namelijk al jaren wat wij goed moeten vinden.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Dan wel niet, dat klopt niet wat je zegt. Op radio 2 is hij sowieso alarmschijf of hoe je het ook noemt als een plaat een week lang extra aandacht krijgt. En hij komt morgen binnen in de top-40. Nu het nummer nog in het buitenland onder de aandacht brengen. Want dat is het verschil tussen hit en geen hit buiten Nederland.

 15. Bas schreef:

  Lekker dat de nieuwe van Duncan zo vaak gedraaid wordt op o.a. Radio 2 en Veronica en morgen na 1 week al nieuw in de top 40!

 16. Hein schreef:

  Ik denk dat hij op het ogenblik een beetje te hoog van de toren blaast…vriendje weg…samenwerking met oude team weg….naast zijn schoentjes aan het lopen?
  En dan zich zenuwachtig maken bij het uitkomen van dit nummer…neeee…not my cup of tea dit mannetje.
  Wel een geweldig nr hoor arcade

  • Wim1970 schreef:

   Zo snel als hij gekomen is, zo snel zal hij ook weer gaan.

   • Rob schreef:

    Flauw ! Duncan maakt keuzes en beslissingen die zowel privé als zakelijk verbetering treffen. Hij verdient alle lof en waardering . Sommige Nederlanders mogen wel eens wat meer respect tonen voor elkaar.