Finale Portugal op 7 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. dick schreef:

  Na de in mijn ogen totaal onverwachte winst van Sobral doet Portugal weer waar het goed in is: slecht presteren. Met als dieptepunt het totaal onbegrepen a tonale muzikale misbaksel van Conan.

  • Wim1970 schreef:

   Onverwacht omdat je het zelf niks vond? Of onverwacht om een andere reden.

   • Dick schreef:

    Onverwacht wat mij betreft maar Sobral pakte het momentum en werd de uiteindelijk terechte winnaar….

 2. GerardMartin schreef:

  Sobral vond ik eerlijk gezegd totaal niet onverwacht en zéér verdiend. De twee daarop volgende jaren was het huilen met de pet op wat Portugal betreft dus ik hoop in 2020 weer op wat moois.

 3. Pietje schreef:

  De nationale finale van dit jaar bestond voor 90% uit moderne, maar voor een commerciëler ingesteld songfestival volstrekt kansloze hipster liedjes. Ze moeten weer een juiste balans vinden tussen eigenzinnig maar toch toegankelijk

 4. RiaNL schreef:

  Ik had ook niets met de inzending van Portugal van dit jaar. Hopelijk komen ze volgend jaar met een beter lied.

 5. Leendert Jan schreef:

  Ik vond het te waarderen dat Portugal voor eigenzinnigheid heeft gekozen de afgelopen twee jaar, maar iets toegankelijker had het inderdaad allemaal wel gekund. Ik ben benieuwd naar dit jaar. Dino D’Santiago is de enige uit het rijtje die me zo wat zegt en die heeft zelf heel leuke nummers.

 6. Gilles schreef:

  Portugal lijkt echt wel in de voetsporen van Finland te treden: jarenlang moeten wachten op een overwinning en erna weer terug naar af… De Finnen hebben na Lordi geen top 10 meer gehaald, wacht dit lot ook de Portugezen?

  • JP schreef:

   En? Volgens mij, zijn Portugal en Finland nog geen 8 jaar achter elkaar uit de finale. en ook als dat zou gebeuren landen kunnen nemen wat zij willen.