Letse finale met negen kandidaten

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Job schreef:

  Katrīna Dimanta was in 2014 de violiste van Aarzemnieki

 2. RobbieR schreef:

  Wat een bagger, Miks is de minst slechtste.

 3. RiaNL schreef:

  Ik word hier ook niet blij van. Het mooiste nummer hebben ze eruit gegooid. Het enige liedje dat ik helemaal heb kunnen aanhoren is : Miks Dukurs – I’m Falling For You. De rest mag van mij zo de prullenbak in.

 4. GerardMartin schreef:

  Inderdaad braderiemuziek dit en dan een hele slechte! Alleen Miks kan er nog mee door en anders blijft Letland gegarandeerd weer uit de finale.

 5. Leendert Jan schreef:

  Dit vind ik allemaal helemaal niks.

 6. riccardo schreef:

  Ik denk ook die Miks, maar het is drie keer Niks.

 7. Nordman schreef:

  Wat een amateurisme. Ik vind geen enkel lied goed. Lijkt me heel frustrerend voor de Letse esf fans zo’n finale.

 8. Br@m schreef:

  Niet veel soeps die Letse nummers. Het minst erg vind ik Driksna en Edgars Kreilis kan er ook nog net mee door. De rest is pulp.

 9. dick schreef:

  Wat bedroevend allemaal. Ik denk dat er op de gemiddelde braderie in nederland beter gepresteerd wordt. Er zullen best weer mensen zijn die dit eigenzinnig vinden of zo maar ik vind het eigenzinnig drie keer niks. Kansloos.