Samanta Tina voor Letland naar Rotterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Joss schreef:

  Oh wat erg ….. hierna ik geen drie minuten naar luisteren ! Vreselijk ! Geen finale !

 2. Beer schreef:

  Ja ik ben bang dat Aminata in de halve finale zal blijven ditmaal.

 3. Thijn schreef:

  Best OK dit

 4. René schreef:

  Wat is dít nou?? Was dit werkelijk het beste dat Letland te bieden had? Onbegrijpelijk

 5. Peter schreef:

  Mijn God wat is dit erg zeg, je hoort niet eens dat het Engels is wat ze zingt, I am Stupied? Drama

 6. EdMol schreef:

  Au, doet zeer aan mijn oren…

 7. Leendert Jan schreef:

  Hoe verzin je dit? En nog meer: hoe kun je denken dat het een goed idee is om dit naar Rotterdam te sturen? Werkelijk niets klopt er aan dit nummer en deze act.

 8. JECH schreef:

  Ze heeft een goede stem maar het nummer is ruk..

 9. Dimi schreef:

  Ik snap de negatieve reacties hier niet. Ik vind het echt een fantastisch nummer!!! Mits goed uitgevoerd verwacht ik een plaats in de finale.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is zo apart en origineel dat ik het even op me moet laten inwerken. Ik vind het sowieso niet slecht.

 11. Nordman schreef:

  Eerste keer dat ik het lied hoor. Ik vind het helemaal niks. Gewoon niet mijn smaak. Ik kan hier niet met plezier naar luisteren. Wel waardering voor haar doorzettingsvermogen. Zingen kan ze ook.

 12. Br@m schreef:

  Tsja, zingen kan deze zangeres wel maar haar nummer is vreselijk. Er zitten passages in dit nummer die weerzinwekkend slecht zijn en die dus afbreuk doen aan het nummer. Het zal voor Letland moeilijk worden om hiermee de finale te halen. Ik zie dat eigenlijk niet gebeuren.

 13. RobbieR schreef:

  Nee te rommelig dit nummer, zij zingt wel goed. Maar dat wisten wij al.

 14. Gerard schreef:

  Wat een bak vieze herrie!

 15. JandeTaalregelman schreef:

  Volgens Jinek op vrijdag kijken er 250 miljoen mensen naar dit nummer. 200 miljoen hebben het echter na ooit 10 seconden van dit nummer te hebben gehoord niet aangezet. Hoeveel van de 50 miljoen die nog wel kijken zullen tijdens dit nummer het geluid uitgezet hebben?

 16. Hataro schreef:

  Niet mijn smaak.

 17. GerardMartin schreef:

  Brrr, next!

 18. Jarno schreef:

  Hier is zeker wel publiek voor te vinden!
  Ik zelf kan dit ook zeker wel waarderen!

 19. RiaNL schreef:

  Ik vond de liedjes van Letland over het algemeen erg slecht, zo ook dit gedrocht. Leuk voor haar dat ze na verschillende pogingen haar land mag vertegenwoordigen, maar het lied is niet aan mij besteed.

 20. RobOranjeFinland schreef:

  A F S C H U W E L I J K

 21. dick schreef:

  Nummer hangt van gekkigheid aan elkaar. Ligt ongemakkelijk in het gehoor en misschien moet je er aan wennen. Persoonlijk vind ik het 3 x niks.

 22. Norman schreef:

  Dit is veel beter dan alles wat ik van San Remo 2020 heb gehoord. Graag in het Lets, want ze kan geen Engels.

 23. xxx schreef:

  Toch apart, hier zullen ook liefhebbers voor zijn. Hoor het iig liever dan Hatari van vorig jaar.

 24. Wim1970 schreef:

  Letland begint zo langzamerhand het kneusje te worden van het songfestival, als Letland dat al niet is.

  • Leendert Jan schreef:

   Ik heb van Letland maar drie inzendingen goed gevonden, 2000, 2015 en 2016. Over het algemeen vind ik het trio Letland, Litouwen en Wit-Rusland wel een zwart gat vormen op de landkaart van het songfestival, waar maar zelden iets fatsoenlijks vandaan komt.

   • Wim1970 schreef:

    Ik vind alleen 2002, 2011 en 2015 mooi. Zou het niet erg vinden als Letland ermee stopt. Litouwen en Wit-Rusland inderdaad ook niet zo heel veel soeps. Estland de laatste jaren ook niet trouwens.

   • Peter schreef:

    Tja als je er zo over denkt dan had Nederland jaren geleden al moeten stoppen. We kennen jouw antipathie tegen het Oostblok wel zo langzamerhand, wou dat je ook zo over Griekenland en Hongarije dacht.

 25. Micheline schreef:

  Nice nice Met wat verbeterde staging en camerawerk huppelt ze zo door naar de finale

 26. Michael Adam schreef:

  Lekker!!

 27. Roel schreef:

  Avant Garde. Mag ook een plek hebben in het ESF. Het is niet voor de massa. Fijn.

 28. Wibi S schreef:

  Haar stem doet me stiekem denken aan Lady Gaga, maar dan 10x valser.

  En het nummer….. apart ….

 29. HJ schreef:

  Gaaf! Ik vind het tof dat men lef toont. En je hoort Aminata hier duidelijk in doorklinken. Finalewaardig!

 30. Wim1970 schreef:

  Het is inderdaad kommer en kwel dit nummer.

 31. RoBo schreef:

  In tegenstelling tot Australië vind ik dit dan wel best aardig. Vooral stukken met en melodielijn backings. Lef, lef en lef. Vind zang zangeres ook te hebben. Ben best positief, al moet je er zin in hebben. Da’s meteen de achilleshiel.

 32. Kenny schreef:

  Australië, Tsjechië en Letland alle 3 VERSCHRIKKELIJK

 33. Eddy schreef:

  Heerlijke eurokitsch … Kitsch, it’s a beautiful word (Marc Almond)

 34. riccardo schreef:

  Op deze manier ben je kansloos. Als je iets dergelijks wilt doen zal je een format moeten zien te vinden dat los van en samen met de muziek ook echt indruk maakt. Dat doet dit niet. Op gedeeltes klinkt het goed en wel lekker.

 35. Sake schreef:

  Jeetje, vreselijk. Toch zie ik het in de finale verschijnen, hoe vreemd ook.

 36. Werner schreef:

  ik vind dit leuk hoor

 37. Pietje schreef:

  Ga nog niet luisteren, maar zij heeft toch al heel veel keer meegedaan aan een Letse voorronde? Dus hulde dat het eindelijk gelukt is.