Nieuw songfestivalboek verschenen

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Br@m schreef:

  Dit is echt een fantastisch boek! Ik heb ‘m gisteren ontvangen en ik was zeer aangenaam verrast. Een absolute aanrader.

 2. Marinus schreef:

  Als het goed is krijg ik hem vandaag. Verheug mij er wel op. Even iets anders te doen.

 3. Frank schreef:

  Heb het boek vandaag in de bus gekregen. Toppertje.
  Gisteren het boek hallelujah eurovision gekocht, echter ook een aanrader

 4. @lbert schreef:

  Ik hoop hem morgen te krijgen !

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Bestaat hij ook als E-book? Mijn boekenkast puilt uit en het E-book over Getty Kaspers beviel me ook.

 6. RiaNL schreef:

  Dat wordt alvast een leuk verjaardagscadeautje.

 7. henk kremer schreef:

  Zeker een heel leuk boek, maar toch niet wat ik er van had verwacht. Ik had gehoopt op een soort van encyclopedie met alle deelnemers etc., maar het blijft toch een stuk beperkter. Desalniettemin fijn om in de boekenkast te hebben staan.

  • Robinson schreef:

   Henk Cremer, het is dus geen encyclopedie met alle eindrangschikkingen per jaar? Ik zie in de beschrijving wel staan dat het een encyclopedie is met alle lijstjes en overzichten.

 8. Leendert Jan schreef:

  Het is een leuk boek. Ik heb een paar boeken over het songfestival en dit is één van de leukere. Het zijn vooral leuke anekdotes, niet zozeer een encyclopedie met lijstjes maar meer de verhalen, en ook de stukjes over de teksten van de liedjes zijn leuk. Als je de site eurostory kent, waar de schrijvers aan meewerken, dan weet je wat je kunt verwachten. Alle eindrangschikkingen staan er wel in hoor. Maar voor alle cijfers kun je net zo goed op Wikipedia kijken.