Ronnie Tober centraal in nieuwe aflevering ‘Songfestival Troubadours’

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Bar slecht lied en terecht laag geïndigd.

  • Bas schreef:

   En wat vond je van de podcast GerardMartin? Ik heb genoten, was weer erg leuk om te luisteren en ja qua lied was Conny Vink wellicht beter geweest dat jaar. Ronnie is sowieso een erg sympathieke man en wat leuk om te horen dat Vivian Boelen betrokken was bij het songfestival in 1980 en 1981.

   • Inez schreef:

    Ook met plezier geluisterd en wat is een Ronnie tober een lieve man met een warme stem

   • GerardMartin schreef:

    Ronnie Tober is niks mis mee, die had een beter lied verdiend.

  • Inez schreef:

   Hij verdiende het om te gaan

   • Wim1970 schreef:

    Wat is er met jou gebeurd? Het licht gezien? Je bent zo aardig ineens.

 2. Ria NL schreef:

  Ronnie Tober is een sympathieke man en een prima zanger. Ik heb zijn liedje altijd wel mooi gevonden en had hem wel een hogere notering gegund. Persoonlijk was het liedje van Belgie voor mij 1 van hun mooiste inzendingen en mijn favoriet van 1968.

  • Inez schreef:

   Het nummer van Engeland moest toen winnen

  • Zuiderbuur schreef:

   Isabelle Aubret had toen de eerste artieste moeten zijn die voor een tweede keer het ESF won. Ik vind het nog altijd een prachtig tijdloos nummer, maar qua thematiek toen waarschijnlijk te gewaagd.

 3. Inez schreef:

  Wim 1970 dat heb ik ineens hoor

 4. Maarten schreef:

  Misschien leuk dit, maar voor mijn tijd.

  • GerardMartin schreef:

   Ja de 2e WO was ook “voor mijn tijd” maar toch vind ik het interessant om erover te lezen en te weten.

   • Wim1970 schreef:

    Titanic ook, maar ook dat blijft fascinerend, evenals dinosaurussen ;-)

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Sympathieke man en iemand met een olifantengwheugen. Wat herinnert hij zich nog veel!
  Zijn liedje vond ik niet indrukwekkend en van het soort ‘ baat het niet, dan schaadt het niet’.

 6. Dustin schreef:

  Heerlijke podcast! Hele sympathieke zanger!

 7. Jeffrey schreef:

  Ik heb het altijd een leuk liedje gevonden. Wow, slechts 2minuten,16 seconden kort

 8. GerardMartin schreef:

  Bij veel van de tegenwoordige liedjes denk ik lang genoeg!