Stem nu op liedjes show 2 van Eurostream 2020 en kijk mee vanaf 21u [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Max Mark schreef:

  ik stemde op IJsland, Polen, San Marino en Zwitserland.

 2. Bjorn schreef:

  Ik stem op Zwitserland, Bulgarije en Finland. Dit is toch echt de zwakkere halve finale waarvan ik zeker verwacht dat Zwitserland, Bulgarije en IJsland door zullen gaan en hopelijk ook Finland. De rest kan me echt gestolen worden.

 3. Robinson schreef:

  Gestemd op Moldavië, Bulgarije, Polen, Albanië en Finland.
  Ik vind in deze halve finale meer goede nummers zitten dan de eerste, want buiten deze 5 vind ik Denemarken, Estland en Zwitserland ook goed, maar kan niet meer dan 5 stemmen geven, terwijl in de eerste halve finale ik maar 4 echte uitschieters had. Anderzijds vind ik in deze halve finale ook meer zwakke nummers zitten dan de eerste (vooral het vreselijke Tsjechië en Armenië).
  Kortom de 2e halve finale meer goede en meer slechte, daartussen in niet veel en de eerste halve finale minder goede, maar ook minder slechte nummers, maar wel een hele grote middengroep.

 4. Tijn schreef:

  ik stem op Ijsland en Oostenrijk

 5. Frans schreef:

  Iedereen die de Corona maatregelen overtreedt, moet men veroordelen tot een luisterstraf van twee tot vierentwintig uur ESC 2020 semi 2. Dit is het muzikale equivalent van seks met Trump, het ene hoogtepunt is dat er ooit een eind aan komt.
  ik denk ik stem op Tsjechië omdat niemand anders dat doet, op Griekenland om alle foute redenen en op Georgie omdat luid schreeuwen zo lekker asociaal is.

 6. Beer schreef:

  …ik vind dit juist de sterkere halve finale. Al m’n favorieten zitten in dit clubje. De eerste halve finale is misschien consistenter, maar heeft weinig uitschieters.

  • Robinson schreef:

   Juist, precies wat ik ook zei, ook al wil ik nog wel 3 nummers uit de eerste halve finale meerekenen met mijn favorieten.

 7. Bandido schreef:

  Van de twee semi’s is dit toch wel de zwakkere broeder. Ik vind eigenlijk maar drie liedjes echt goed: Bulgarije, Zwitserland en IJsland.

  • René schreef:

   Volledig eens! En als een 4e dan nog ‘moet’, mag Griekenland er nog bij. Verder vind ik het complete meuk.

 8. Remco Berg schreef:

  Ik stem op Zwitserland, Albanië, Portugal, IJsland en Bulgarije. In de eerste halve finale heb ik voor Litouwen, Kroatië, Slovenië, België en Israël gestemd.

 9. RobbieR schreef:

  Zwitserland, Bulgarije, Tsjechië vind ik sterke nummers hebben.

 10. Maarten schreef:

  Ik dacht ze laten de nummers helemaal zien, maar kennelijk maar een halve minuut of zo. Wat hebben we hier dan aan.

  • Dirk Marko schreef:

   Niets. Dit is volop en zinloos.

  • Bjorn schreef:

   Hopelijk doen ze dat zaterdag wel.

   • Bas schreef:

    Ik denk niet dat ze dat gaan doen zaterdag. Zal wel met rechten te maken hebben en dit project, gedaan door fans, kan niet gaan betalen aan de EBU of BUMA/STEMRA om de clips helemaal uit te zenden. Het is wat mij betreft sowieso leuk om maar te kijken!

 11. RobbieR schreef:

  Wat dat betreft komt Nederland er slecht er van af, zij laten enkel het eerste stuk van het nummer zien. Uiteraard als het net op gang begint te komen.

 12. Jan Gr.... schreef:

  ik vraag me af hoeveel stemmen er binnenkomen? Volgens mij niet al te veel en dus kan je dit niet al te serieus nemen.

 13. Robinson schreef:

  Waardeloze uitslag, Moldavië, Finland, Estland en Polen niet door en Servië, Griekenland en Armenië wel? Gelukkig Tsjechië ook niet..

 14. Henk schreef:

  Ik denk wel dat er heel veel fans stemmen. Op alle sociale media kan dat.
  Ongeacht de uitslag: kwestie van smaak. Noord Macedonië had zeker door gemoeten.

 15. Frans schreef:

  Ik vind de uitslag best wel okay. Ik had niet meteen wat van die wel en dat niet, dus ik heb er geen moeite mee. En bij de tegenhanger Euroscorer of hoe die mag heten, gingen in semi 1 dezelfde landen door, dus misschien is het best wel representatief ?
  En als niet, nou ja, dan niet, he.