Frankrijk op zoek naar andere kandidaat voor 2021 [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Willem schreef:

  Heel eerlijk: ik ben blij dat niet alle landen weer met dezelfde artiest komen. Een afvaardiging moet gaan om het nummer en niet om de artiest.

 2. GerardMartin schreef:

  Da’s misschien weer een Zweeds nummertje minder.

 3. GerardMartin schreef:

  Mooie man maar het lied vond ik 10x niks.

 4. RiaNL schreef:

  Ik zal hem niet missen. Ik vond het geen goede zanger en zijn lied zeker niet geweldig. Op naar een goede inzending voor Frankrijk.

 5. SAN schreef:

  Of het een goede zanger is, maakt volgend jaar niets uit ; gewoon verbloemen met de backings op band! Qua looks heel erg jammer…. het is toch echt een genot om naar te kijken dus ik zal hem wel missen in Rotterdam.

 6. Paysbart schreef:

  Ja hij zal het vast druk hebben. Waarom zou je meedoen met de grootste muziekshow op tv en je muziek aan 200 miljoen mensen laten horen? Het zal er vast niet mee te maken hebben dat hij onderaan de favorietenpolls stond ;-)

 7. Rob schreef:

  Ik ben 1 van de weinigen die het lied wel goed vind. Het totale plaatje klopt van A tot Z. Jammer dat hij er in 2021 niet bij is…

 8. Dick schreef:

  Daar ga ik weinig aan missen, matige zanger die het vooral van zijn looks moest hebben met een slap nummer… voorspelde voor 2021 ook niet veel goeds dus ik zou zeggen op zoek naar een betere Franse zanger(es). Talent genoeg!