UNITY wint Junior Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Beer schreef:

  Dit is echt heel zuur voor de twee deelnemers. Grof bijna. Stel je dat voor tijdens een internationale finale. Het gaat nu al goed fout… oeps.

 2. Thijn schreef:

  Het was een keuze tussen 3x niks… meedoen was belangrijker dan zingen.

 3. Vocal schreef:

  Wat een rampzalig niveau. Bijna alles off key.
  Slechte mix tussen live zang en backing mix en daarnaast een veel te kaal Ahoy. En dan doel ik niet op de kleine hoeveelheid publiek….
  Decor had wel iets meer aan mogen gebeuren. Al met al zeer amateuristisch.

 4. Pietje schreef:

  Niks live gezien maar ik vind het wel een aardig nummer van Unity

 5. Arno schreef:

  Het meest ‘catchy’ nummer heeft gewonnen vind ik. Leuk voor het meisje dat thuis moest zitten dat ze straks alsnog mee kan doen aan de internationale finale. Hoe zuur het ook was, ik vind dat de organisatie goed heeft gehandeld hierin. Wellicht dat er als back-up straks een eerder opgenomen performance klaarligt, mocht er weer iemand door Corona uitvallen ergens in Europa. Geen idee hoe de EBU daarmee omgaat.
  Vooropgesteld dat het nog minderjarigen zijn en ik het moreel onjuist vind om deze deelnemers online af te branden, zou ik als tip mee willen geven om nog wel wat aan de live vocalen te schaven. De meiden tonen lef en hebben een strakke act voorbereid. Meerstemmigheid is vaak nog een lastig onderdeel en zorgt voor extra zenuwen. Dat vond ik ook wel te zien bij sommige meiden. Het belangrijkste is dat ze kunnen genieten van hun optreden en nog jaren met trots kunnen terugkijken op hun deelname. Bij het Junior songfestival zijn ingezongen backing vocals toegestaan. Ik zou zeggen: neem zoveel mogelijk de tweede en derde stem van tevoren op. Als de zang nu eenmaal scheef gaat, kan het lastig zijn om dat live bij te trekken voor de meiden. Ik ben heel benieuwd hoe Unity het straks zal gaan doen. Zet ‘m op!

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Amateuristische soundmix. Totaal niet in balans. Hoorde ook dat de deelnemers geen in-ears hadden. Zou het budget eind september al op zijn? Wat led-schermen hadden ook wel gemogen.

 7. dick schreef:

  Ik ben al geen groot fan van dat geforceerde junior gedoe maar wat is dit een matige inzending zeg! Live zingen is nog een hele opgave zo blijkt maar het nummer op zich is ook belabberd.