Litouwen met eerste voorronde Pabandom iš naujo [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. JanG schreef:

  Wat goed allemaal.

  • René schreef:

   Ik hoop dat ik het sarcasme er goed uit haal.. ik vind het drama. Het nieuwe liedje van The Roop vind ik ook maar matig. Jammer, ‘on fire’ had denk ik gewonnen.

 2. ~René ~ schreef:

  Discoteque van The Roop, voor degene die benieuwd is naar hun lied van dit jaar.

 3. HJ schreef:

  Iemand een linkje naar de hele uitzending van deze week? Mijn Litouws is niet zo goed. Wil graag deze uitzending in het geheel zien

 4. Bjorn schreef:

  The Roop gaat winnen. Hun clip is al meer dan 1,2 miljoen bekeken op YouTube. Ik vind dit nummer beter als de inzending van 2020. De vermoedelijke IJslandse inzending Feel the love gehoord. Niet echt interessant. Het kabbelt een beetje in de jaren 80 muziek door. Ook te beluisteren op YouTube