Wie voegen zich bij The Roop in Litouwen? [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Gebralis was de enige die beetje een normaal liedje had wat ook nog fijn was om naar te kijken en luisteren. Shadow had ik eigenlijk ook wel in de finale verwacht maar ben persoonlijk blij dat die is afgevallen.

  The Roop staat terecht in de finale en heeft het beste lied. Gebralis mag van mij tweede worden. De rest was vergeetwaardig.

 2. Bjorn schreef:

  De finale is helemaal niet nodig. The Roop gaat naar Rotterdam. Dit jaar kan Litouwen voor het eerst het Songfestival winnen. De videoclip is in een week tijd meer dan 2 miljoen keer bekeken en de reacties zijn erg positief. Gegarandeerd top 5!

 3. Joss schreef:

  Zonet de clip en optreden gezien van Discotheque …… en ja hoor ….. een deel van de danspasjes …. gepikt van NICOLE EN HUGO ….. Goeiemorgen morgen uit 1973 !!!!! Ik vind dat THE ROOP aan Nicole en Hugo moeten vragen om mee te dansen!