Estland begint aan Eesti Laul 2021 [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. René schreef:

  Voor mij steekt ‘One by one’ er met kop en schouders bovenuit.

 2. RiaNL schreef:

  Ik kan me wel vinden in de gekozen finalisten. Ik vind vooral Ivo Linna, Robert Linna, Supernova – Ma olen siin erg mooi. Maar ook Koit Toome – We Could Have Been Beautiful en Hans Nayna – One By One vind ik niet slecht.

  • Remco van den Berg schreef:

   Ik vind het nummer van Ivo Linna ook erg mooi. Ik speel het regelmatig. Het nummer van Koit Toome doet mij niet heel veel, maar hij is een fantastische performer. Dat maakt veel goed.

   • Gilles schreef:

    We Could Have Been Beautiful is mijn favoriet. Maar als je Estse fans mag geloven is het een uitgemaakte zaak: Uku Suviste wint EL 2021

   • Beer schreef:

    Uku heeft een beter lied dan vorig jaar, en gezien hij vorige keer won in een veld dat een stuk competitiever was… dan zal het Uku inderdaad wel zijn.

 3. Hebbuzz schreef:

  Estland stuurt alle vrouwen naar huis.

  Ik vind liedje 6 en 10 het beste. Of de twee jochies is is de rest ook wel ok. Geen enkel bijzonder liedje. De grootste drap is er wel uitgefilterd nu. Op maar de tweede voorronde.

 4. Gerrit schreef:

  Koit. Toome vind ik het mooist

 5. Edmol schreef:

  Ma olen siin het beste nummer voor mij, Koit Toome valt mij iets tegen alhoewel zijn performance weer briljant is. Maar ik vind Lost in Verona vele malen beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *