Dou12e Points 2021 [18]: Estland

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ik vind het lied beter dan vorig jaar. Het is echt een beetje een Oost Europees achtige electro ballad. Het doet geen kwaad maar ik zou er ook niet keihard op gaan stemmen.

 2. Jürgen schreef:

  12 Points voor een goed uiterlijk :-)

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind Uku Suviste een prima zanger en vind zijn liedje “The lucky one” heel mooi. Zijn bijdrage van vorig jaar vond ik ook goed. Zijn liedje “Pretty little liar”van 2 jaar geleden waarmee hij 2e werd in de finale van Estland vond ik nog beter dan deze bijdrage en “What love is” van vorig jaar. Kortom: Ik ben fan !!

 4. riccardo schreef:

  Is er iets mis mee? Nee, niet echt maar de beelden in de clip zijn spannender dan dat het nummer klinkt. Het heeft visuals nodig om mijn aandacht vast te houden. Als nummer ben ik dit op het eind van de rit allang weer vergeten. Geen finale terwijl het op zich helemaal niet vervelend, verkeerd of slecht is.

 5. Beer schreef:

  Ik heb geld ingezet op een ‘verrassende’ kwalificatie voor Uku. Ik ga er absoluut vanuit dat we hem in de finale gaan zien. Als je een team achter je hebt dat support krijgt van Kirkorov, Lazarev en Lorak, mag je dat niet zomaar afschrijven.

 6. Björn Grooten schreef:

  Niet zo bijzonder, kan de finale halen maar ook niet. Een middelmatig nummer.

 7. Br@m schreef:

  Redelijke bijdrage; niet slecht maar ook zeker geen hoogvlieger. Ik heb zo mijn twijfels w.b. kwalificatie voor de finale.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 10. Ierland; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

 8. Dirk Marko schreef:

  Uku heeft nogal een de neiging niet ” zuiver” te gaan vooral bij de uithalen, en daar scoor je geen punten mee.
  Verder een oké lied maar ook niet meer dan dat. Denk niet dat hij de finale haalt.

 9. Jellybean schreef:

  Liedje is zeker niet verkeerd maar het is ook vrij onopvallend en standaard. Qua zang vind ik het ook niet overtuigend. Moeilijk te voorspellen of dit doorgaat naar de finale; de 2e semi biedt In ieder geval meer kansen voor Uku. In ieder geval is de man mooie beeldvulling voor die 3 minuten🤩

 10. Bandido - Georgia schreef:

  Ik heb er niet zoveel mee. Het is niet slecht, maar het heeft niet echt iets opvallends. En Estland heeft pech met de tweede startplek, en ik zie het zomaar gebeuren dat dit niet de finale haalt. Hoe dan ook geen hoogvlieger wat mij betreft.

 11. Paysbart schreef:

  Van het lied word ik niet warm of koud. Hij is ten minste nog wel leuk om 3 minuten naar te kijken.
  Mijn lijst: 1 Litouwen 3 Roemenië 6 België 9 Rusland 11 Cyprus 13 Malta 16 SanMarino 17 Kroatië 19 Australie 20 Ierland 26 Israël 29 Zweden 32 Estland 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 12. Jang schreef:

  Z’n nagels zijn goed gemanicuurd, verder weinig over te melden.

 13. dick schreef:

  Als je ziet wat er als team achter die man staat dan verwacht je een ijzersterke inzending en dat is dit zeker niet. Vraag me ook af of het vocaal overeind blijft. De verpakking is wel leuk om te zien (beetje gladjes) en dat helpt. Gaat zich kwalificeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *