Dou12e Points 2021 [3]: Rusland

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Br@m schreef:

  Ik heb hier helemaal niks mee. Het raakt me totaal niet. Heb ook zo mijn twijfels of dit de finale gaat halen.

  • Wim1970 schreef:

   Jury gaat het negeren, net zoals de jury Rusland van de overwinning hebben gehouden in 2015 en 2016.

 2. riccardo schreef:

  Verrassend afwijkende insteek met inhoud uit Rusland. Was het nou maar een dijenkletser. Puntje voor de support.

 3. Marcel schreef:

  Niet slecht en het opereert buiten de Eurovisie lijntjes. Ik denk vrijwel zeker dat het de finale haalt.

 4. RiaNL schreef:

  Ik ben het liedje in de uiteindelijke versie wel leuker gaan vinden. Wat het gaat doen is nog onduidelijk maar ik vind het niet onaardig

  • RiaNL schreef:

   Nadat ik haar optreden tijdens de Spaanse pre party heb gezien ben ik helemaal verkocht !! Ik vind Manizha en haar liedje geweldig en ga zeker op haar stemmen !!

 5. Jang schreef:

  Een crowdpleaser, hopelijk is er een enthousiast publiek in de zaal, anders zou het dood kunnen slaan. Finalewaardig

 6. Jellybean schreef:

  De 1e halve finale is erg sterk; dit nummer haalt het net wel of net niet. Ik vind het toch wel een eigenzinnig, stoer en sterk vrouwennummer met een bevlogen zangeres; een beetje de Russische Netta? Ondanks dat niet een persoonlijke favoriet.

 7. Eddy schreef:

  De Russische inzending is een magische chaos van wel 4 verschillende stijlen in een liedje van 3 minuten. Dit is totaal mijn smaak. De zangeres is een ferm madam uit Tadzjikistan. Van opleiding is ze psychologe en haar ouders hebben gestreden tegen de rigide moslimdictatuur in dat land. Het nummer is een eerbetoon aan de moed en de kracht van Russische vrouwen. Doe eens de moeite om dit te beluisteren en ook verbaasd te zijn over de waanzinnig eclectische kracht van dit nummer. (tot nu toe) Mijn absolute nummer 1 ♥!

  • Wim1970 schreef:

   Jouw nummer 1 omdat er een boodschap inzit? Het is een songfestival, geen boodschapfestival. De tijd van statements hebben we nu toch wel gehad op het songfestival, lijkt mij. Voor boodschappen ga ik wel naar AH.

   • MarkusRotterdam schreef:

    ha ha ha ja idd, geen statements aub. Daar krijg ik altijd een beetje jeuk van.
    Dat gezegd hebbende vind ik het nummer wel wat hebben, hoewel dit genre meestal niet mijn smaak is. Er zitten aparte momenten in die me wel raken.

 8. Paysbart schreef:

  Interessante inzending. IJzersterke vrouw die niet alleen de vrouwenrechten bevecht maar ook opkomt voor de LGBT gemeenschap in Rusland. Ze toont ballen. Aan het lied moest ik wennen. Eigenlijk het begin rommelig maar halverwege steeds sterker worden. Voor originaliteit gun ik haar sowieso de finale.
  Mijn lijst: 1 Litouwen 9 Rusland 34 Slovenië.

 9. Michael Adam schreef:

  Sowieso even een compliment aan de mede reactors momenteel. Er was hier een tijdje geleden wat kritiek van meerder mensen dat er niet constructief en ook vooral negatief werd gereageerd. Ik vind dat echt opvallend veel beter gaan. Je hoeft niet alles te waarderen maar het is de toon die de muziek maakt toch?

  Wat betreft de Russische inzending, ik was direct fan., Wat een stoer wijf is dit en buiten het feit dat ik HEEL graag Little Big had zien terugkeren, dit mag wat mij betreft hoog eindigen. Het heeft aspecten die ik totaal niet kan uitleggen die me echt het nummer in trekken… Succes Mother Russia.

 10. Remco van den Berg schreef:

  Ik vind dit wel grappig. Natuurlijk had ik honderd keer liever Sergey of zo iets gehoord, maar dit is wel afwijkend en grappig. Ik weet niet of het in mijn top 20 komt maar er zit veel slechter tussen dit jaar. Ik waardeer de eigenzinnigheid van deze zangeres en bijdrage.

 11. Sake schreef:

  Apart! Daardoor finale, denk ik. Heb er zelf niet zoveel mee.

 12. ~ René ~ schreef:

  Een van de leukste liedjes van dit jaar wat mij betreft. Geeft me een goede energie, en wat een fijne samenzang, heerlijk om fonetisch mee te bulderen.

 13. @lbert schreef:

  Heb normaal niet veel met de Russische inzendingen maar vind dit wel apart anders en leuk !

 14. dick schreef:

  Zal kantjeboord worden om de finale te halen dus geen winnaar. Persoonlijk moeten wennen aan dit nummer, denk dat televoters die dit voor de eerste keer horen gaan negeren en ook de juries zullen dit niet massaal omarmen.

 15. hebbuzz schreef:

  Dat een tekst een goede boodschap heeft wil nog niet zeggen dat een lied daarmee ook goed is.