Dou12e Points 2021 [20]: Griekenland

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. rob schreef:

  Dit is een bijdrage die voor mij steeds leuker en beter wordt. Als de sfeer van de clip op het podium wordt gecreëerd, er gaan namelijk geruchten dat de Griekse act meer dan spectaculair wordt, zie ik dit meedoen om de winst.

 2. Kobe schreef:

  Vreselijk irritant lied.

 3. Br@m schreef:

  Last dance is een prima nummer en veel beter dan Supergirl van vorig jaar. Wat dit nummer extra interessant maakt is dat er iets gewaagds en spectaculairs inzit wat nog nooit eerder op het ESF is vertoond. Ben dus heel benieuwd. Als alles lukt dan zie ik dit zeker de finale halen om daar vervolgens op een mooie eindklassering uit te komen.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

 4. riccardo schreef:

  Ook deze leunt erg op de ‘80-er jaren en is dus ‘on trend’. De finale gaat het wel halen maar voor veel tien of twaalf punten daar lijkt het me als nummer toch net niet sterk genoeg. Afhankelijk van de act, kom maar door met het spektakel, zou het best vaak in de scorelijstjes voor kunnen komen en daarmee haalt het dan gemiddeld toch een prima resultaat.
  Niet in m’n persoonlijke top 10.

 5. Jellybean schreef:

  Ik vind het liedje oké maar niet echt bijzonder, sterk of bovengemiddeld. Het staat momenteel 10e bij de bookies wat ik nogal aan de hoge kant vind. Ik lees in de reacties hierboven dat er een spectaculaire act in de maak is voor Griekenland, ben benieuwd.

 6. Dirk Marko schreef:

  Niet fijn om naar te luisteren. Dus die act zal het moeten doen.
  Moet wel heel spectaculair zijn wil dit gaan scoren.
  De 10e plaats bij de bookmakers op dit moment vind ik ook veel te hoog.

 7. Paysbart schreef:

  Leuke inzending van de Grieken. Een stuk beter dan Supergirl van vorig jaar. Grappige bijkomstigheid is dat Stefania, net als ik, geboren en getogen in Utrecht is. Benieuwd wat dat spectaculaire in de act gaat worden. Zou nog nooit op esf te zien zijn geweest. Dima Bilan vloog al zingend door de lucht in de finale van 2009, dus dat valt af……
  Mijn lijst: 1 Litouwen 3 Roemenië 6 België 9 Rusland 10 Griekenland 11 Cyprus 13 Malta 16 SanMarino 17 Kroatië 18 Tsjechië 19 Australie 20 Ierland 26 Israël 29 Zweden 32 Estland 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 8. Tippy2 schreef:

  Kate Miller-Heidke 2.0

  • Celine schreef:

   Totaal geen gelijkenis.. hoe kom je d’r bij?

   • Tippy2 schreef:

    Celine, het gaat om de bijzonderheid van de act, niet om de gelijkenis van nummer of persoon. pff…moet ik je echt alles uitleggen?

 9. Henk schreef:

  Vlot en fris popliedje . Ik luister er graag naar.

 10. RiaNL schreef:

  Ik vind het ook een leuke inzending voor Griekenland. Ik mag het graag horen. Ik hoop dat ze het goed gaat doen. ik gun haar van harte een mooie klassering toe in de finale, want ik denk dat ze deze makkelijk zal kunnen halen.

 11. RiaNL schreef:

  Leuke inzending van Griekenland. Ik wens haar alle succes toe !!

 12. robbert-rotterdam schreef:

  Net zoals de bookmakers heb ik dit op plaats 10. In het begin vond ik het al aardig maar niet bijzonder, maar vind dit uiteindelijk toch wel een prettig nummer. En wat betreft die spectaculaire act. Laten we afwachten wat het is. Meer dan eens in de festivalhistorie leidde het showelement af van het lied, dus we zullen zien of de act de kracht van het lied ondersteunt of juist niet.

 13. Sake schreef:

  Niks bijzonders eigenlijk, maar daarentegen wel weer goed genoeg voor de finale. No winner.

 14. Björn Grooten schreef:

  Lekker uptempo nummer, zou zomaar eens in de top 10 kunnen eindigen. Misschien dat de 12 televote punten van Nederland naar Griekenland gaan.

  • Jellybean schreef:

   Ik mag toch hopen dat het merendeel van ons vaderlands publiek stemt op een lied dat hun het meeste aanspreekt en niet op het feit dat de zangeres Nederlandse is!

  • Albert schreef:

   en ze krijgt natuurlijk ook 12 punten van Cyprus !!!!

 15. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit best een heel okay en eigentijds popliedje. Vele malen beter dan dat van vorig jaar wat mij betreft. Het heeft een interessante hook en ik vond het bij de eerste luisterbeurt meteen al leuk. Met een goede staging zie ik de Grieken zomaar richting de top 10 gaan. Finale lijkt me in principe 100% zeker.

 16. Michael Adam schreef:

  Grappig dat meer mensen hier schrijven wat ik voelde: het deed me niet meteen heel veel maar inmiddels hoor ik het lied graag. Compleet on trend met de 80s sound. Ik gun de Grieken de finale!

 17. Jang schreef:

  Geweldige inzending

 18. GerardMartin schreef:

  Niet mijn ding deze Griekse draak van Utrechtse komaf. Hebben ze in Griekenland niets beters in de aanbieding? Wat een arremoe zeg.

 19. Bert schreef:

  Lekker nummer. Zou ook niet verbaasd zijn als dit in de top 5 zou belanden

 20. dick schreef:

  Niet slecht, nergens heel goed of opvallend. Eigenlijk maar 1 uitdrukking voor: mwoh.