Dou12e Points 2021 [35]: Italië

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  Ik begrijp dat heel veel mensen hier lyrisch over zijn. Ik ben in ieder geval niet één van die mensen, Ik vind het maar takkeherrie.

 2. Jang schreef:

  Met afstand mijn nummer één!

 3. Beer schreef:

  Zal meedoen voor de winst. Niet zoals Finland is dit een nummer dat binnen het genre heel goed is. Het gaat Italië een dezer jaren echt lukken om te winnen – ze blijven goede, soms gewaagde inzendingen brengen die hun industrie goed vertegenwoordigen.

  • J. schreef:

   Soldi en Fai Rumore vond ik geweldige inzendingen, behoorden tot mijn topfavorieten. Deze inzending verre van, ik snap ook echt niet dat dit zo hoog bij de bookies staat… Mijn topfavorieten van dit jaar zijn Malta, Frankrijk en Litouwen

 4. Richard schreef:

  Goed in zijn genre maar dit genre hoor ik zelf liever niet.

 5. Bert schreef:

  Ik heb dit nummer nog steeds niet helemaal kunnen horen. Wat een takkeherrie. Maar goed, er zijn ook wel hier liefhebbers voor. Voor mij mag dit in de onderste regionen eindigen.

 6. Michael Adam schreef:

  Fantastisch!!!! Dit gaat hoog scoren dat kan niet anders.

 7. Br@m schreef:

  Dit is niks meer dan een ordinaire pokkenherrie. Italië kan zoveel beter. Ermal Meta was een veel betere keuze geweest. Hopelijk wordt dit genadeloos afgestraft in de finale. Mag van mij heel laag eindigen.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 4. Zwitserland; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 11. Bulgarije;12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 20. Portugal; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 24. Albanië; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 27. Denemarken; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 32. Duitsland; 33. Letland; 34. Tsjechië; 35. Finland; 36. Oekraïne; 37. Australië; 38. Georgië; 39. Italië.

  • Robinson schreef:

   Ik hoop het niet, hoop dat ze, samen met Finland in de top 3 eindigen

 8. riccardo schreef:

  Deze band lijkt z’n eigentijds onderscheidende zelf en maakt op mij ondanks het a typische songfestival geluid een prima indruk.
  Denk dat ze er ver mee komen.

 9. Inez schreef:

  Geweldig hou ervan

 10. Red schreef:

  Italie stuurt wat Italie is. Fashion, tijdsgeest, brutaal, snel. Zeer onderscheidend en broodnodig tussen het vele Scandipop. Dat ze dan ook nog heten naar het Deense maneschijn in deze maansikkel tijden is nouveau punk. Enige valkuil is dat het mogelijk te vooruitstrevend is en teveel mensen uit comfortzone haalt.

 11. Eddy schreef:

  Ironisch.
  Verleden jaar zou Diodato (gift van God) naar Rotterdam komen met het pakkende ‘Fai Rumore’ (maak herrie).
  Dit jaar stuurt Italië een groep die veel herrie maakt met de song ‘Zitti E Buoni’ (rustig en goed).
  Ongetwijfeld toevallig, desalniettemin grappig.
  Persoonlijk is dit niet ‘my cup of tea’.
  Als ik voor ‘lawaai’ moet kiezen tussen Italië en Finland, kies ik onvoorwaardelijk voor Finland. Ondanks mijn liefde voor alles wat Italiaans is.
  Ik vind Måneskin te voorbedacht, overgestileerd, lelijk om naar te kijken.
  Ze zullen zeker kunnen rekenen op aandacht en dat zal punten opleveren.

  • Hans schreef:

   Ik vind juist Finland veel herrie, en Italië heel goed. Gaat sowieso bovenin eindigen.

 12. RiaNL schreef:

  Ik heb hier helemaal niets mee en vind dit een grote bak herrie en niet prettig om aan te horen. Dan heb ik liever de inzending van Finland.

 13. Jellybean schreef:

  De één krijgt er een allergische reactie van, de ander vindt het helemaal het einde. Ik krijg er een soort van adrenaline shot van☺ Heerlijk die rauwe energie!
  Italië gaat het heel goed doen; daar ben ik van overtuigd. Top 4 in the pocket en misschien wel de overwinning!

 14. GerardMartin schreef:

  Leuk voor de liefhebbers maar dat ben ik niet, next.

 15. robbert-rotterdam schreef:

  Geweldig! Creatieve branie! Finland heeft in het genre wat je ervan verwacht, Italië creëert ets moois en nieuws binnen de categorie. Het is ‘maar ‘ mijn no3 dit jaar, maar als het wint ben ik als een kind zo blij.

 16. Dirk Marko schreef:

  Ik krijg spontaan heimwee naar het prachtige lied vanDio

  • Dirk Marko schreef:

   Diodato van vorig jaar.
   Ik heb dit lied vandaag voor het eerst helemaal beluisterd en ik blijf het vreselijk vinden.

 17. Tumtum schreef:

  Afschuwelijk. Kan hier niet naar luisteren. Voor mij is dit 1 bak herrie en snap echt werkelijk niet dat dit bij de bookies zo hoog staat. Om te janken dit geschreeuw. Heel snel door naar de volgende aub.

 18. Maarten schreef:

  Hier heb ik helemaal niets mee. Te veel geschreeuw en vind het in het Italiaans niet klinken. Vind het ook niet vernieuwend. Wat is wel vernieuwd. Tegenwoordig niks meer echt en daar gaat het niet om. Om een of andere reden heb ik het niet zo met zangers die mee doen voor Italië. Hopelijk een keer een zangeres.

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit echt super. Heel gewaagd en eigentijds, Italië kiest in ieder geval voor iets gedurfdst. Ik denk dat dit heel hoog gaat eindigen in de finale. Winnen gaat het niet, maar deze unieke inzending mag beloond worden met een mooie top vijf notering wat mij betreft. Smaakt sowieso naar meer!

 20. Kristof schreef:

  Juries gaan hier niet voor.. Maar ik verwacht top 5 bij de Televoters, met een mooi eindresultaat als gevolg.

 21. Robinson schreef:

  Goed hoor dit, hoop dat dit heel hoog eindigt, of misschien wel wint

  • Liesbeth schreef:

   5× dezelfde reactie…net als het vreselijke Italiaanse gedrocht van een inzending val je tot irritatie toe in herhaling.

 22. Björn Grooten schreef:

  Mag van mij in het rechter rijtje eindigen. Ik heb niks mee

 23. Max Mark schreef:

  Nee, heb hier niks mee. Het begin is nog ok, lekker ritme. Het refrein vind ik veel te veel van hetzelfde. Veel herrie, weinig nuance. Ik heb het vaak geluisterd, maar ik kan niet ontdekken, in tegenstelling tot veel anderen, wat er nu zo bijzonder aan is. Een eigenzinnig nummer, dat wel. Zou het echter jammer vinden als dit wint.

 24. dick schreef:

  Onderscheidend dat zijn ze zeker maar persoonlijk vind ik het 3 x niks. Er zullen best televoters voor gaan en wat juryleden maar als dit de top 5 haalt dan weet ik het niet meer…

 25. Remco van den Berg schreef:

  Wat een herrie. Geef mij maar de dagen van bijvoorbeeld Anna Oxa.

 26. Placide schreef:

  Takkenherrie, niet meer en niet minder.