Dou12e Points 2021 [17]: San Marino

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Mag van mij winnen, wat een lekker nummer. En Europa is toe aan vrolijkheid.

 2. Bloemetjesjurk schreef:

  Ja deze is leuk! Helemaal eens. San Marino gaat heel hoog eindigen.

 3. Tippy2 schreef:

  Weer zo’n oosterse/ Arabische riedeltje. Ben daar zo klaar mee. Zo origineel NOT. Next please..

  • Henk schreef:

   Wat een gezeur. Er zit geen enkel origineel lied tussen. Zwitserland is Arcade 2, Malta is me too Netta 2 en Cyprus is lady gaga, Frankrijk komt met Piaf en zo kan ik nog wel even doorgaan. Heerlijk dit Oosters liedje! en een lust voor het oog. San Marino: douze points!

 4. Tjppy2 schreef:

  Sorry moet natuurlijk: zijn oosters Arabisch riedeltje

 5. Sake schreef:

  Jaaaaaa, .zeer toegankelijk. Zit zeer goed inelkaar! Vind San Marino veel leuker dan de Maltese inzending. Mag winnen!

 6. Remco van den Berg schreef:

  Beetje Sertab Erener 2.0. Misschien iets minder getalenteerd en origineel. Het stoort mij niet want ik hou wel van een Oosters/Arabisch riedeltje maar zoals al eerder aangegeven, originaliteit is hier ver te zoeken. Winnen hoeft niet maar hoge score mag wel en zie ik ook wel gebeuren.

 7. Michael Adam schreef:

  Dit is natuurlijk de gimmick van het jaar met een lekker nummertje en nota bene Flo Rida als featuring artiest. Ben benieuwd wat er on stage zal gebeuren.

 8. Peter schreef:

  Staat bij mij heel hoog in mijn lijstje, top 3-5. Maar stiekem, heel stiekem hoop ik dat dit wint

 9. Beer schreef:

  Topnummer / laat het alsjeblieft in de top 10 eindigen. Mag ook van mij winnen.

 10. Bas schreef:

  Persoonlijk heb ik in dit genre meer met Cyprus en Kroatië. Maar San Marino zal gezien de positieve reacties best wel hoog eindigen

 11. rob schreef:

  San Marino en Malta strijden om de eerste prijs, en Nederland gaat er met de winst vandoor…….

  • Peter schreef:

   Whahahaha grappig hoor Rob, Nederland rechter rijtje op de zaterdagavond tussen 23 en 26

  • ronnie schreef:

   inderdaad Nederland eindigt in de laatste regionen en the birth of a new age wordt op 22 mei the death of a new age,blijft een draak van een nummer !!!!

 12. Br@m schreef:

  Voor mij is dit dé verrassing van deze songfestivaleditie. Bij San Marino leek het altijd of meedoen belangrijker was dan winnen maar dit jaar is dat dus echt omgekeerd. Ik hoop dat dit in de top 5 gaat eindigen.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 10. Ierland; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

 13. RiaNL schreef:

  Ik vind dit een leuk lied. Het zou leuk zijn als San Marino eens een mooie klassering zal behalen. Persoonlijk vind ik dit veel leuker dan de inzendingen van: Australië, Cyprus, Azerbeidzjan, Cyprus, Israël, Moldavië en Servië, die bij mij vechten om de 39e plaats.

 14. RiaNL schreef:

  Leuke inzending van San Marino.

 15. Inez schreef:

  Top top top leuke inzending

 16. Bert schreef:

  Dit gaat de eerste top 10 notering worden voor San Marino. Ik hoor dit liever dat dat van Malta. Winst? Nee, maar top 10 zit er denk ik wel in.

  • Dirk Marko schreef:

   Dit jaar wel iets te veel van dit genre, hopenlijk gaan er wel een paar sneuvelen in de semi’s
   Deze zie ik zelf wel graag in de finale.

 17. Paysbart schreef:

  Leuk riedeltje al ben ik benieuwd of the zangeres het lied goed kan overbrengen (en niet te krampachtig jong wil overkomen). In de clip ziet ze er jonger uit dan 10 jaar geleden toen ze al keer meedeed. Ik gun het land zeker een top 10 maar winnen hoeft van mij niet.
  Mijn lijst: 1 Litouwen 3 Roemenië 6 België 9 Rusland 12 Cyprus 13 Malta 16 SanMarino 17 Kroatië 18 Australie 23 Ierland 26 Israël 32 Zweden 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 18. riccardo schreef:

  Klinkt wel heel gezellig en San Marino heeft met Senhit denk ik iemand met een hoge gun factor te pakken. Een top nummer vind ik het niet maar als het in die buurt komt zou dat me niet verbazen.

 19. Hans schreef:

  geweldig, heerlijk lied. Mag van mij ook winnen. dat wicht uit Malta heeft het nogal hoog in de bol.:destined for greatness, sure! Ook niks nieuws. San Marino 12 point!

 20. Jellybean schreef:

  Leuk, lekker en vrolijk liedje ondanks het gebrek aan originaliteit en de aanwezigheid van de welbekende oosterse riedeltjes. Bij dit nummer werkt het gewoon en de rap van Flo Rida tilt het naar een hoger niveau. Uit alle reacties hier valt duidelijk op dat dit by far meer populair is dan de gelijksoortige bijdragen van Cyprus/Malta/Azerbeidzjan. Één ding is zeker: San Marino gaat hoger scoren dan ooit en ik gun het ze van harte!

 21. Bandido - Georgia schreef:

  Dit was een positieve verrassing toen ik het voor het eerst hoorde. San Marino zou hier toch een mooie klassering mee verdienen vind ik.

 22. Björn Grooten schreef:

  Hier wordt ik vrolijk van!! Van mij mag San Marino in de top 10 eindigen

 23. Martin schreef:

  Een geweldig nummer. Leuke spontane zangeres. In ons land gaat San Marino zijn hoogste score tot nu toe behalen in de top 5. Maar hopelijk wordt t winst op 22 mei a.s.

 24. Marcel schreef:

  Luister dit nummer vaak. Is een van mijn topfavorieten, naast Zwitserland, en Frankrijk. Hoop dat het in de top 3 eindigt.

 25. Tumtum schreef:

  Wat een heerlijk nummer is dit. Oorstrelend en Senhit is een lust voor het oog. Hopelijk top 5 voor haar. Persoonlijk vind ik Zwitserland het leukst dit jaar.

 26. Max Mark schreef:

  Geweldig! Dit wordt top 5! Althans: dat hoop ik. Mag van mij winnen. Erg leuk nummer. Ben ontzettend benieuwd hoe dit gebracht wordt. Succes, Senhit!

 27. dick schreef:

  Slimme commerciele inzending. Gaat zich zeker kwalificeren en ver komen. Een van mijn guilty pleasures dit jaar. Al vind ik de rap te lang duren.

 28. Placide schreef:

  Toch veel van dit soort liedjes dit jaar. Niet erg origineel, maar zal zeker aanslaan en misschien nog weleens voor een grote verrassing kunnen zorgen.