Dou12e Points 2021 [25]: Servië

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. rob schreef:

  Oostblok kitch, ordinair, goedkoop, er zal wel een markt voor zijn, maar ik ga deze kraam overslaan .

 2. Br@m schreef:

  Als er één lied is waar ik erg vrolijk van word dan is het Loco Loco wel! Malta is mijn grote favoriet dit jaar maar meteen erna komt Servië. Dit gaat zeker de finale halen en als het aan mij ligt gaat het nog hoog eindigen ook.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

  • rob schreef:

   Servië op nummer 2 ………Bram waar is het misgegaan?

   • Br@m schreef:

    Mag ik misschien mijn eigen (goede) smaak hebben? Concentreer jij je maar op je eigen iets te kleffige gedrag w.b. de Nederlandse inzendingen. Daar zakt af en toe mijn broek vanaf.

   • Dirk Marko schreef:

    +1)

  • Kees schreef:

   Tja Br@m, als je steeds die vervelende lijstjes post hier, dan kun je zulke reacties zoals die van Rob verwachten…

  • Max Mark schreef:

   Bram, gewoon lekker die lijstjes posten hoor. Hartstikke leuk. Iedereen beleeft het songfestival op z’n eigen manier.

   Ik heb Malta en San Marino ook hoog (respectievelijk plek 3 en 2). Echter, over Servië zijn we het niet eens hahaha. Bij mij ergens laag op het lijstje.

 3. riccardo schreef:

  Ik zie dat permanent weer terug is en dat de dames er blij mee zijn. Leuk kroeg nummer. Dat was het verder wel.

 4. Michael Adam schreef:

  Tsja waar Moldavië mij niet zoveel doet, raakt Servië wel de juiste snaren. Jammer dat de nummers zo dicht op elkaar zitten. Ik denk dat dit een polariserend nummer is maar dit is écht Balkan muziek en ik geniet ervan…! Een ‘goed verteerbare’ recht op zijn doel afgaande heerlijke Balkan ethno banger. Feestje!!

 5. Inez schreef:

  Ben er van beginnen houden deze hoor ik liever dan malta

 6. Bert schreef:

  Zal wel doorgaan in deze slechte halve finale. Finale waardig? Nee, verre van…zucht..

 7. Robin schreef:

  Alles wat je hier over zegt is teveel eer. Echt waardeloos.

 8. Jang schreef:

  Finalewaardig

 9. P. schreef:

  Mijn guilty pleasure😉😉😉😋

 10. Celine schreef:

  Zeer slecht dit en dan die plastic Duckface gezichten… Brrrrrr

 11. Max Mark schreef:

  Nee…. ik vind dit niks. Bungelt bij mij ergens onderaan. Zo druk ook. Bijna moeilijk om een melodie te ontdekken 😆

 12. MarkusRotterdam schreef:

  PFFFF Hoe moet je je als homo door deze editie heen worstelen? De ene sn*l na de andere zie ik de revue passeren (gelukkig valt er visueel nog wat te genieten met Uku, Benny en Blas maar dan heb je het ook wel gehad). En over het lied…Ik kan het niet eens uithoren wat een ellende. Maar om het toch een beetje positief af te sluiten kom ik ook met een lijstje ☺ want ik heb echt wel favorieten ook al geloof je het niet.
  1. Frankrijk 2. Denemarken 3. Oekraïne 4. Zwitserland 5. Oostenrijk

 13. Sake schreef:

  Niet zozeer mijn ding, dit nummer. Maar dit komt zeer zeker in de finale. Is publiek voor!

 14. GerardMartin schreef:

  De Servische Snollebollekes😄

 15. Paysbart schreef:

  Heel oost-Europees dit. Ik ga het eigenlijk steeds leuker vinden. Wel knap dat de meiden nog kunnen zingen uit die volgespoten lippen (die blonde….dat is Mick Jagger in het kwadraat).
  Mijn lijst: 1 Roemenië 2 Litouwen 5 Rusland 6 België 9 IJsland 10 Griekenland 11 Cyprus 13 Malta 16 Tsjechië 17 Ierland 18 SanMarino 19 Kroatië 20 Australie 22 Moldavië 26 Israël 27 Polen 28 Servië 30 Zweden 32 Estland 33 Oostenrijk 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 16. dick schreef:

  Hier krijg ik om de verkeerde redenen jeuk van. Bah. Te goedkoop. Te ordinair. Te plastic fantastic. Maar het zou me niet verbazen als dit de finale haalt, als dat zo is dan heb ik weer een gelegenheid mijn drankje te pakken of de borrelnootjes bij te vullen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *