Jendrik Sigwart voor Duitsland naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik ben benieuwd waarmee hij ons gaat verrassen.

 2. Jang schreef:

  Tja, wat zal ik zeggen…

 3. Paysbart schreef:

  Blijkbaar doet Duitsland er alles aan om weer in de bottom 3 te gaan eindigen. Ik weet het…..we moeten het lied op zijn Ukelele afwachten maar het filmpje maakt mij niet echt enthousiast.

 4. Tippy2 schreef:

  Eerst het nummer maar eens afwachten…

 5. Br@m schreef:

  Bij het zien van deze knaap moest ik meteen aan Nico Haak denken: wij spelen zo graag op de ukelele….. ‘t is om te gillen….. dat wij dat willen enz.

 6. Bandido - Georgia schreef:

  Lijkt me best een opgeruimde en positieve jonge gast. Ik ben alleen niet meteen onverdeeld enthousiast over zo’n ukulele. Vaak is het resultaat wat kinderachtig doordat het als instrument zo beperkt is. Maar ik laat me verrassen, ik hoop sowieso wel op wat vrolijkheid tijdens dit festival.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zoals altijd draait het om hoe je een instrument gebruikt en welke rol het speelt in het geheel van het arrangement. Dat is afwachten. En gebruikt hij het sowieso?

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Ik ben vol verwachting. Hij heeft tenminste een gedegen muzikale achtergrond en dat doet hopen.

  • dick schreef:

   en hoop hebben de duitsers met die geweldige staat van dienst de laatste jaren (uitzonderingen daargelaten) wel nodig:-)

 8. Gigi schreef:

  Heerlijk, een kandidaat voor Duitsland met humor en positiviteit, iets waar het velen die reageren op deze website aan ontbreekt.