Portugal met tweede halve finale Festival da Canção [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Art schreef:

  Poeh, weer zo’n mooie voorronde! Zulke verschillende liedjes, geen enkel zou misstaan in Rotterdam. Mijn voorkeur zou zijn; Carolina Deslandes, EU.CLIDES, Tainá, Neev en Ana Tereza. Maar alles is goed en fijn en prima. Spannend!

 2. GerardMartin schreef:

  Als het niet zo’n enorme lange zit was zou ik gaan kijken….

 3. Mike B schreef:

  1 tm 3 niet slecht niet goed beetje zoutig. eigenlijk wat we gewend zijn van Portugal.

 4. Mike B schreef:

  4 bestbgoed te doen.
  5 met de bus terug naar huis.

  tempo zit er aardig in…..

 5. GerardMartin schreef:

  Ben er tot nog toe niet kapot van

 6. Mike B schreef:

  6 tm 9 slaapverwekkend.
  10 kruising tussen Duncan en…….(vul in)

 7. Gijs schreef:

  EU.Clides

 8. Ben schreef:

  Geweldig nummer Dancing in the Stars van Neev. Dat wordt hem! Mind my words

 9. JP schreef:

  Neev en Deslandes zullen waarschijnlijk de televoting winnen.
  Contramão is mijn favoriet.

 10. riccardo schreef:

  EU Clides met Volte Face zou een hele mooie inzending zijn. Of het ook kans maakt?

 11. Dirk Marko schreef:

  EU.Clides zou ik ook een mooie inzending vinden.
  Neev vond ik vocaal niet sterk .

 12. Richard schreef:

  Doe EU.Clides maar.

 13. Marcel schreef:

  Ben ik heel ouderwets als ik kies voor Na mais profunda saudade van Helder Moutinho gezongen door Valéria? (uit de 1e semifinale). Verder vond ik Mundo melhor van Ariana Abreu uit semifinale 2 heel speciaal maar zij is niet door. In Portugal zelf zijn de liedjes van NEEV en Carolina Deslandes favoriet lees ik maar geef mij maar Na mais profunda saudade! (compositorische opbouw, orkestratie, tekst en vertolking)