Finale Portugal op 6 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. johan schreef:

  niemand interesseert zich nog in het songfestival
  Nooit geen berichten meer te lezen over voorrondes.
  Corona heeft duidelijk alles kapot gemaakt songfestival gaat nooit nog normaal georganiseerd kunnen worden als ze binnenkort op grote evenementen moeten kunnen aantonen als ze gevacineerd zijn.
  Dan heb je wat aan de hand aan de inkom als je dat moet vragen aan iedereen.

  • Peter schreef:

   Lekker positief bezig Johan: pak een touw zou ik zeggen

   • Jeroen schreef:

    Johan heeft er blijkbaar grote moeite mee dat de invloed van het coronavirus een weerslag van formaat heeft op ons dagelijkse leven én op evenementen en gebeurtenissen van betekenis, bijv. het Songfestival van volgend jaar.

    Ik zou niet durven schrijven dat ik een pasklaar antwoord heb op zijn problemen. Daar is dit forum ook niet voor bedoeld en het zou ongepast zijn om met een doorsnee antwoord in de trant van “komt wel goed” aan te komen. Niemand van ons kent zijn omstandigheden.

    Ik weet alleen wel zeker dat dit antwoord niet helpt. Deze misplaatste vorm van humor/ironie kunnen we missen als kiespijn.

 2. johan schreef:

  Peter doe me dat dan eens voor hoe je een touw neemt dan zijn we al meteen van jou af.
  En jeroen alsof jij het niet erg zou vinden dat het songfestival in Nederland niet normaal kan door gaan aan scheinheilige mensen heb ik al helemaal niks.
  de ene kan niet meer verdragen dat de andere ademt hier.

  • Wim1970 schreef:

   Als je niet gevaccineerd bent, mag je niet aanwezig zijn in de zaal. Ik ben niet negatief over het verloop van het corona-virus. Het wordt allemaal echt weer normaal.

  • Tippy2 schreef:

   Jeetje..Johan wat een negativiteit, verman jezelf