Portugal kiest voor 2021 niet intern

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Jammer voor Elisa maar misschien mag ze weer meedoen.

 2. Benjamin schreef:

  Portugal was dit jaar weer onderaan geëindigd.

 3. bjorn schreef:

  Portugal blijft haar taal trouw, maar het zijn meestal slechte liedjes en door het Portugees wordt het er meestal niet beter op. Ondanks de overwinning van 3 jaar geleden blijft Portugal één van de slechts scorende landen.

 4. riccardo schreef:

  Veel waardering voor het soort artiesten en muzikanten dat Portugal ook deze keer weer in de selectie had. Ze komen vaak uit een hoek die meer op creatief gericht is, met interessante invalshoeken en stijlkenmerken, dan dat ze gelikt of erg commercieel zijn. Dat blijft voor als je een Eurovisie winnaar zoekt wel een lastige, het kan dus wel.

  • hebbuzz schreef:

   Dat is precies de reden dat een saaie ballade in the end alsnog wint. Omdat dat is wat de Portugezen herkennen. Tenzij de tekst enorm aanspreekt zoals bij Telemoveis