Vincent Bueno presenteert Oostenrijkse Amen

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Gilles schreef:

  Niet slecht. Dit kan me alleszins veel meer bekoren dan zijn inzending van vorig jaar.

 2. Jeroen - 050 schreef:

  Eens, dit klinkt een stuk beter.

 3. Beer schreef:

  Meh.

 4. Richard schreef:

  Alive van vorig jaar was toch stukken beter moet ik zeggen, kan me niet voorstellen dat dit nummer de finale gaat halen.

  • HJ schreef:

   Nou ja, dit is nog enigszins aan te horen. De rest is vrijwel allemaal bagger. Met Wit-Rusland, Finland, Roemenië en Italië als verschrikkelijkst!

   • Jarno schreef:

    Roemenië? Het zou mij niet verbazen als 2022 in Boekarest zal zijn! Dat nummer zit zo verdomd goed in elkaar.

 5. riccardo schreef:

  Het mist aan een bepaalde spanning. Er gebeurd te weinig en de tekst was op. Voelt daardoor een beetje op halve kracht zo.

 6. Peter schreef:

  Top nummer – mijn nummer 1 op dit moment.

 7. Br@m schreef:

  Dit gaat er wel mee door en zeker in een jaar dat veel inzendingen niet echt heel byzonder zijn. Deze Amen heeft 2 kanten; een rustige, gezapige kant maar anderzijds in de pittige gedeeltes is het nummer op z’n sterkst.

 8. René schreef:

  Gezien als wat tot nu toe gekozen is, redelijk.. wel erg voorspelbaar en ik vind het ook wel wat saai

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Voor mij een middenmoter. Aardig, maar ook een beetje gezocht.6
  Mijn favorieten blijven Spanje, Italië en Frankrijk. Italië zou in Rotterdam kunnen gaan zakken wanneer alle muziek op de band staat. In San Remo gaf die live combinatie tussen
  de groep met hun snerpende gitaren en de strijkers uit het orkest mij een ‘wow-gevoel’. Zoveel originaliteit ook binnen het genre. In Rotterdam zal dat gevoel wegvallen omdat alles op band staat en gaan doen alsof ze spelen. Toch een ander gevoel.

 10. dick schreef:

  Simpele inzending die nergens bovenuit stijgt. Gezien het niveau van de gekozen inzendingen tot nog toe zal het de finale wel halen maar het gaat geen potten breken.

 11. Gerrit schreef:

  hehe

  Eindelijk een normaal lied na al die bagger, best een leuk lied mag van mij naar de finale.

 12. Celine schreef:

  Prima nummer! En ik denk dat dit “Live” nog veel beter uit de verf gaat komen, zeker finale voor Oostenrijk.

 13. Liesbeth schreef:

  Ook ik vind dit een verademing tussen alle bagger nummers die dit jaar zijn gekozen. 2021 is voor mij echt een dieptepunt op songfestival gebied, jammer dat het uitgerekend dan in NL wordt gehouden. Ik heb dit jaar nog niet eens de moeite genomen om de songs te downloaden omdat er tot nu toe nauwelijks iets tussen zit wat ik met plezier beluister. Ook ik heb het gevoel dat ik te oud word voor dit soort Songfestival…jammer.

 14. Paysbart schreef:

  Niet slecht maar wel een beetje braaf…… Zingt hij nu Amen of ‘Ey Man….. ?
  Gezien wat er tot nu toe gekozen is in semi 2 zou het de finale kunnen halen.

 15. RiaNL schreef:

  Ik vind dit wel een mooi liedje en wens hem succes in Rotterdam.

 16. Joss schreef:

  Een vrij mooi onopvallend lied ! Mag van mij naar finale !
  Live wordt dit voor Vincent met zijn zangcapaciteiten een hele opgave !

 17. GerardMartin schreef:

  Beter dan wat er tot nog toe bekend is geworden, halleluja.

 18. Ikkie schreef:

  Ik vind het wel apart.. ieder jaar is het volgens de meesten een dramajaar.. het heeft gewoon te maken met smaak. De helft can de liedjes vind je leuk, de andere helft niet… dit is mijn ervaring van de afgelopen 20 jaar :)

 19. Sake schreef:

  Top. Hoge klassering!

 20. Jellybean schreef:

  Mooie inzending van Oostenrijk! Finale waardig.

 21. Dirk Marko schreef:

  Mooie inzending hoor , mooi gezongen ook.
  Ik hou alleen niet van zwarte vogels😀

 22. Sandra schreef:

  Zwarte vogel in de clip…

 23. MM schreef:

  Goed nummer; het mist een beetje een winnaarsgevoel. Maar wat dat betreft: tot nu toe zijn er geen echte uitschieters of grote favorieten. Je ziet dat ook terug in de polls. Dus krijgen we misschien een open wedstrijd met een spannende finale waarin het alle kanten op kan gaan. Leuk.