Dou12e Points 2021 [21]: Oostenrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Remco van den Berg schreef:

  Het is niet slecht maar het doet mij echt helemaal niets. Dit liedje zal geen enkele indruk op mij maken. Dat geldt wat mij betreft ook voor de zanger. Hij zal best wel wat kunnen maar hij mist gewoon iets. Hij zal perfect zijn voor het ensemble voor een musical maar verder dan een understudy van een grotere rol, zie ik hem niet komen. Al met al een onvoldoende van mij.

 2. riccardo schreef:

  Deze doet het voor mij niet. Het nummer is sowieso niet al te sterk en lijkt hem ook niet zo te passen. Beetje het gevoel van zo’n talenten programma waarin overschat wordt dat niet iedereen van alle markten thuis kan zijn.

 3. Br@m schreef:

  Amen is een redelijk nummer en daar blijft het bij. Of Vincent met dit nummer de finale gaat halen vind ik moeilijk in te schatten; misschien net met de hakken over de sloot maar voor hetzelfde geld valt hij buiten de boot.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

 4. Michael Adam schreef:

  Wat mij betreft strandt Oostenrijk in de halve finale. Amen is niet eens een slecht nummer maar het is gewoon niet outstanding en met ‘prima’ kom je niet meer weg.

 5. Celine schreef:

  Ik denk dat Oostenrijk met dit lied WEL de finale gaat halen.. Vincent is een uitstekende “Live” zanger en zal dit lied naar een hoger niveau tillen in de tweede halve finale.. Juries houden hiervan..

 6. RiaNL schreef:

  Ik denk ook dat Oostenrijk met Vincent wel de finale kan halen. Ik vind dit lied mooi en het spreekt me meer aan dan de inzending met de gelijknamige titel uit buurland Slovenië.

 7. Jang schreef:

  Zeurderig liedje

 8. GerardMartin schreef:

  Helemaal niet slecht maar ook niet echt een hoogvlieger. Zingen kan ‘ie wel en dat is alvast een groot voordeel.

 9. Sake schreef:

  Jaaa, dit is muziek maken. Finale!! Leuke eindklassering in het verschiet!!

 10. MarkusRotterdam schreef:

  Geen onaardig nummer, kabbelt een beetje voort maar mag van mij naar de finale

 11. Jellybean schreef:

  Oostenrijk verdiend het met dit lied naar de finale te gaan maar er liggen nogal wat kapers op de kust in deze semi.
  Komt het in de finale dan zie ik het wel in de achterhoede eindigen.

 12. Björn Grooten schreef:

  Dit is een inzending waar de vakjuries voor vallen, als hij live niet vals zingt. Daarom verwacht ik Oostenrijk in de finale tegen te komen. Bij de televoters gaat dit niet veel doen.

 13. Bandido - Georgia schreef:

  Best okay, maar ook niet meer dan dat. Helaas is dat meestal geen recept voor succes.

 14. dick schreef:

  Ouderwets. Ergens heb ik het idee dat dit nummer een mis match is met de zanger en vind ik het niet geloofwaardig overkomen.